Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakaryada Tren Kazası

nameless

Öne çıkan mesajlar

*! dra dra dra dra*
*! arkadan korku filmi müziği duyulur *

galiba öyle. :) ucuz atlattık yine.

Hızlı tren yatar bundan sonra binende olmaz zaten[signature][hline]Uzun bir süreden sonra sakallarını kesen sharky, 13 Temmuz 2004 01:53 tarihinde demiş ki:
Eerrm bu daha cok boyle nasi diyim. Limp Bizkit in solisti gibi oldum yau..
No one knows what it`s like diye baslayasim geliyor her aynaya bakisimda.
Jarlaxle, 15 Temmuz 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
Markası Asus sa normaldir.İçinde cd olmasa bile bazen efkarlanıp böğürmeye başlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Giden canı hiçbir şey geri getiremiyor, onlar için bitti her şey.
Yakınlarıysa yıllarca o haberi aldıkları anı hatırlayıp gözyaşı dökecek.

Bu kaza değil, cinayet. İşleyenler de utanmadan altyapı çalışmalarını esgeçip, şaşaalı bir şekilde "Hızlı tren açtık, İstanbul Ankara 5 saat, süperiz biz" tarzı bir kampanyaya girişen; onlarca yetkiliyi dinlemeden gerekli önlemleri almayan hükümet ve alt yetkililer.

Yüzüne söylemek istediğim şeyleri dün kocasını kaybetmiş bir kadın ne de güzel bağırdı başbakanın suratına "Başbakan, burası trene uygun değildi, tren yaptınız! Ne oldu, kocam öldü!"

Bu lafları duyan insan utanır da, ilk şart insan olmak işte. Ayıp ya.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kaza AKP hükümeti için bir açıdan da sonun başlangıcı olmuştur. Devleti kadrolaşacağız diye öyle anlamsız insanlar ile doldurdular ki kimse ne yaptığını bilir durumda değil. THY'nin başına eski İETT müdürünü getirdiler, TCDD Genel Müdür Vekili Ali Kemal Ergüleç kaza sorulduğunda "Her şey Allahtan" diyececek kadar örümcek kafalı.

AKP mecliste doğru düzgün bir muhalefet kalmamasının ve çoğunluk olmalarının verdiği pervasızlıkla devletteki bir sürü çiviyi yerinden söktü ve bunun sonuçları da görülmeye başlandı. Örneğin yarın ehliyet sınavı yapılması gerekiyor daha bu saat oldu hala yarın mı olacak pazara mı etlelendi yoksa bir ihtimal gelecek haftaya sarkıtılacak o konuda bile bir açıklama yapılmış durumda değil. Bütün devlet kurumları dingonun ahırına çevrildi bunca kısa sürede. Evet eskiden de bir vurdum duymazlık vardı ama bu seviyesine Cumhuriyet tarihinde hiç bir dönem ulaşmamıştı. Kasımpaşalı RTE kendisini padişah zannetmeye bakalım ne kadar daha süre devam edebilecek, ne zaman oradan indirilecek.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 23 Temmuz 2004 16:07 tarihinde demiş ki:
Bu kaza AKP hükümeti için bir açıdan da sonun başlangıcı olmuştur. Devleti kadrolaşacağız diye öyle anlamsız insanlar ile doldurdular ki kimse ne yaptığını bilir durumda değil. THY'nin başına eski İETT müdürünü getirdiler, TCDD Genel Müdür Vekili Ali Kemal Ergüleç kaza sorulduğunda "Her şey Allahtan" diyececek kadar örümcek kafalı.

AKP mecliste doğru düzgün bir muhalefet kalmamasının ve çoğunluk olmalarının verdiği pervasızlıkla devletteki bir sürü çiviyi yerinden söktü ve bunun sonuçları da görülmeye başlandı. Örneğin yarın ehliyet sınavı yapılması gerekiyor daha bu saat oldu hala yarın mı olacak pazara mı etlelendi yoksa bir ihtimal gelecek haftaya sarkıtılacak o konuda bile bir açıklama yapılmış durumda değil. Bütün devlet kurumları dingonun ahırına çevrildi bunca kısa sürede. Evet eskiden de bir vurdum duymazlık vardı ama bu seviyesine Cumhuriyet tarihinde hiç bir dönem ulaşmamıştı. Kasımpaşalı RTE kendisini padişah zannetmeye bakalım ne kadar daha süre devam edebilecek, ne zaman oradan indirilecek.

Aaaa öyle deme ama, ekonomik değerler son bilmem kaç yılın en iyi değerleri! Enflasyon tek haneli rakamlara düştü! rofl

Başta Aydın Doğan olmak üzere tüm hükümet yalakaları da, kadrolaşmadan ve saltanattan pay çıkarmak için toz pembe gösteriyor herşeyi.

Oğluna kızına trilyonlara varan düğün harcamaları yapar, aynı şehirde milyonlar yiyecek ekmek bulamaz. Ayıp.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

ki zaten ulastirma bakani istifa edecek mi diye sormuslar 'haddinizi bilin' diye cevap vermis gazetecilere, az once hurriyetin internet sitesinde okudum. onlar bilmiyolar hadlerini ama orda o kadar insan olurken![signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

1- 139 Ölü olarak verildi medyaya olay ( ki CNN BBC gibi dünya medyalarıda böyle girdi) daha sonra R.T. ERDOĞAN gelince 39 a düştü.
2- Deliler niye ortadan kaldırıldı?
3- Suç hemen niçin makinistlere atıldı? Uçak olsa anlarsın pilotaj hatası olur makinist 80 ile girmesi gerek viraja 110 la girmiş.
Peki neden tüm yolcular bu zamana kadar çok sallandığından şikayet ettiler.
4-Karakutu nden hala ortaya çıkmadı?
5- İlk önce 3(2+1) vagon olan tren daha sonra neden 4 , 5 e çıkarıldı???

tamamen ihmalsizlik herkes böyle bir kazayı bekliyordu çokta erken oldu raylar böyle bir treni taşıyacak kapasitede değildi.

Kaldıki raylar 1890 yapımı ...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

ulaştırma bakanı orada azami hız 80 km makinistlere dağıtılan kitapçıkta bunu belirttik diyor makinistlere dağıtılan kitapçıkta azami hız 130 yazıyor
daha ne diyim

http://www.haberturk.com/habermetni.haberturk?@=154815

[Bu mesaj Thore tarafından 24 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thore tarafından 24 Temmuz 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Thore tarafından 24 Temmuz 2004 11:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Hükümeti İstifa paklar... Çok vahim bir durum dünyaya rezil olduk artık bi ingiltereye gitsem ordaki insanlar dalga geçer benimle.
insanlar yakınlarının ölüsünüde dirisinide bulamıyor. Bari onları verin 2 dua etsinler...[signature][hline]
Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki:
Benimki önümde ama ters duruyo(!).

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

Hasan osursa suç hükümetin olucak.
İşte türkiye bu yüzden hep kaybediyor.
OLayların üzerine farklı şekilde farklı kişiler üzerinde yaklaşılıyor.
Hükümetin suçu nedir? Bilime saygılı olmadı evet.Ama tren kazasıyla herşeyin alt üst olması normal birşey olamaz.Basit bir tren kazasıda değil.
Suçlular ortada onların üzerine gidilmeli
her ülkede oluyor ama bu göz göre göre oldu evet fakat hükümetin pek bi suçu yok.
TCDD niye var?
Ulaştırma bakanlığı niye var?

Devlet kademelere bunun için ayrılmıştır.O zaman herşeyi tek elden hükümet yönetsin.

Binali YILDIRIM hala istifa etmiyorsa reziliiğin daniskasıdır.

Bunlarıda geçtim.
Gazetede okuduğum yazı bitirdi beni!!!

TCDD genel müdürü:
"NORMAL TREN DESEYDİK KİMSE BİNMEZDİ HIZLI TREN DEDİK BU SAYEDE YOLCU ÇEKTİK"

hey yavrum heeyyy devlet milletini kazıklıyor =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay tamamen hükumetin, yönetimin hatasıdır.önceden birçok kaynak tarafından uyarılmalarına rağmen bir önlem alınmamıştır.

38-39 kişi resmen bok yolunda öldü. :(

ulaştırma bakanı ile devlet demiryolunun başındaki bonzi demiryolları hakkında hiçbirşey bilmeyen tayyip in istanbul büyükşehir belediyesinden kenkleri.böylelerine oyuncak trenden fazlasını vermemek lazım ki onu bile bozabileceklerinden şüphe ediorum bu kadar öngörülmüş birşeyi engelleyememelerinden sonra.yahu ben bile en azından 3-4 tane gazete haberi hatırlıyorum profesörlerdi bilmemneydi hepsi işin ehli kişilerin uyarılarından oluşan.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya tamam hükümetin suçu yok değil!
Ama bu pire için yorgan yakmak olur.Devlette herzaman trajediler yaşanıcak.Önemli olan ders alıp düzelmek.
Tamam 39 kişi tam bir facia unutulmayacak ama hükümetin istifa etmesi kadar saçma bişey olamaz.
Suçluların kellesi gitsin.
Bir tren kazası için devlet ekonomik alanda yavaş yavaş toparlanmışken yineme bozulmalar olsun.
Hükümetin istifası 65 milyonun yaşam standartının bozulmasına etki eder.
artık hükümetin bilime saygılı olması gerekiyor.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

yahu hükumet istifa etsin diyen mi var ?
böyle bir durumda devlet demiryolları müdürü ve ulaştırma bakanının direk istifa etmesi lazım.39 kişi ölmüş , düzeltme diye birşey kabul etmem çünkü baştan önlemi alınmamış, ortada koskocaman bir hata var.Ha diyorsan 39 kişiyi yaşama geri döndürebilecekler, işte o düzetmedir, buyursunlar.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki:
itinayla threadin agzina, edilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...