Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yakınları ölenler varsa başınız sağolsun[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Abi bazı öküz muh. öyle anlatıyoki tüylerim diken diken oldu. Hiç düşünmüyo mu bütün TR izliyo seni. Adam diyo "midem kaldırmadı kafasız kolsuz adamları bağırsakları sürte sürte götürmekten. Görseniz öyle sıcaklar ki. Vagon pencerelerinden cesetler sarkıyo " Bunu duyan bir kazazede nasıl kafayı yemeden durabilir ki.[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 heh prdn bugun fazla kendımede degılımde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
McFrenzy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Allah bilir o raylar Atatürk'ten kalmadır. O zaman 60km yapacak tren yoktur şimdi üzerinden 120 ile geçince patlamıştır biryerinden[signature][hline]...steal,hide,stealth,runaway,sell...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya zaetn bu olayın riskli olduğu söyleniodu 128 kişi olmuş ölü ya[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 50 üzerinde ölü 40ın üzerinde yaralı Radyoda söylendi. :([signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Atatürk yurdu demir ağlarla örerken o dönemin durumuna göre çok büyük işler başardı lakin günüzdeki yönetimler bazı güvenlik ve tedbirleri en baştan almaya üşeniyor. allaha emanet yaşıyoz. Atatürk halimizi görserdi üzüntüsünden kahrolurdu...[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: coskun_t, 22 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki: Atatürk yurdu demir ağlarla örerken o dönemin durumuna göre çok büyük işler başardı lakin günüzdeki yönetimler bazı güvenlik ve tedbirleri en baştan almaya üşeniyor. allaha emanet yaşıyoz. Atatürk halimizi görseydi üzüntüsünden kahrolurdu... [signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: Valeron, 22 Temmuz 2004 22:46 tarihinde demiş ki: 128 kişi hayatini kaybetti ya cnn turk ya skyturk ikisnden birinde gordum . dostum doğrudur o zaman radyodan takip ediyom bende kanallarda küçük küçük anlatıyorlar.[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Head Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sadece görüntüyle oy toplamaya çalışan iktidar gelsin bakalım halletsin olayı. bilimadamlarının söylediklerini ellerinin tersiyle bir kenara itip hala cami yapmaya devam etsinler bakalım. insanları öldürüyorlar ama katil sıfatı takılmıyor bu insanlara. neyse konuşmayayım ben. insanlar pahalı düğünler yapsınlar , attan düşsünler , meclisteki koltukları değiştirsinler , insanlar ihmalkarlıktan ölsün. iyi be.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic
Rexar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bildiğim kadarıyla türkiyenin bütün rayları atatürkten kalma. bunun tek sorumlusu atatürkçülüğü türban yasağı olarak anlamış kişilerdir. atatürkün ilerleme konusundaki bütün fikirleri son plana atıldı öldüğünden beri. yeter ki ticarethanelere atatürk tablosu asmak mecbur olsun. gerisi çorap söküğü gibi gelir.
bedeviizz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 akşam trene biniyorsun, akrabalarınla, arkadaşlarınla, sevgilinle sözleşiyorsun 3 saat sonra boku bokuna bir kazada ölüyorsun. hayata bak, insanların kaybettikleri ömürlerine bak... ne aptalca bi ölüm... ne yazık...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 hayat böyle işte napıcaksın[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 139 oldu ölü sayısı yaw[signature][hline]Gözlerimi Gözlerinden Alamıyorum Her Bakışımda, Orada Kendimi Görüyorum Seninle Elele...Saçlarına Dokunurken Korku Doluyor İçime O Kadar Yumuşak Ki İncitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın Dudaklarına Her Temasında Esir Oluyorum Sana Sen Öptükçe Daha Fazla Öpüyorum Sen İstedikçe Daha Fazla İstiyorum...Bunları Tekrarlamaktan Hiç Bıkmıyorum Çünkü Gözlerin Aynam,Saçların Acıma Duygum,Dudakların Zindan Oluyor Bana Ve Sana Olan Sevgim Her An Artıyor!!!
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bbc nin haberi[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 habertürke göre trendeki kesin yolcu sayısı 234 ölen yolcu sayısı ise 139 yaralı sayısı 57[signature][hline]iyi kötü çirkin
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Yolculardan birisiyle konuşuyorlar. Kadın diyor tren normalde hızlı gidiyordu,kahveler falan döküldü diyor. Bu nedir ya.[signature][hline]www.lostage.org Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
edi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 insanin siniri bozuluyor yahu :( benim budu'nun babasi da inanilmaz sansliymis bu arada, olu sayisi arttikca daha iyi anladik[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 sakaryanın pamukova ilçesi yakınlarında tren kazası, ölü sayısı 139 olarak bildirildi, gelişmeler bu gece sa.. tümerle gece haberlerinde, gece haberleri "cehennemde" den hemen sonra cehennemde: film bu arada traji komik oldu show tv nin alt yazısı 23,15 de geçti[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 abı 30 dk once de gectı.paso gecıyor alttan ben de fılme bakınıodum hatta[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
coskun_t Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 said: DynamicK, 22 Temmuz 2004 23:18 tarihinde demiş ki: sakaryanın pamukova ilçesi yakınlarında tren kazası, ölü sayısı 139 olarak bildirildi, gelişmeler bu gece sa.. tümerle gece haberlerinde, gece haberleri "cehennemde" den hemen sonra cehennemde: film bu arada traji komik oldu show tv nin alt yazısı 23,15 de geçti show tv başlı başına alem bir kanal dizilerle reyting alıyor sadece.[signature][hline]Yaşasın zalimler için cehennem... İntikam soğuk yenildiğinde güzeldir
Rexar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bu nasıl iş yaa.. yarısı anca kurtuldu demekki o trendekilerin.
Xechelon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 bundan sorumlu insanlarin allah belasini versin acaip sinirlendim ya OFFF olenlerin hepsine allahtan rahmet yakınlarinada baş sağlığı dilerim yaralı kurtulanlarda inşallah hemen iyileşirler aman ya of aksam aksam sinir harbi yaşiyorum bea:([signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 ya düşünsene ya sevgiline telefon ediyorsun ''aşkım ben 5 saat sonra Ankara'dayım'' diyorsun ve Sakarya'da ölüyorsun ya bu ne biçim memlekettir ne biçim sistemdir. Öğrencisi aç kalır, polis döver göz altına alır. Trene binersin,çöker ya da raydan çıkar. Allah'a emanet yaşıyoruz ya. Bu ne ciddiyetsizlik bu ne biçim hayat ya İçine edeyim ben böyle sistemin be[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 mesela windowsu yüklersin 5 dakika sonra çöker :)[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 22 Temmuz 2004 23:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar