Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 :D başlık baya bir garip oldu farkındayım ama daha açıklayıcı bi cümle kuramadım maalesef. Öncelikle bayan arkadaşımızın doğum günü dolayısıyla romantik böyle mum ışığında bir yemek düşünüyorum, izmirde o kadar yere girdim çıktım heryeri karış karış bilirim sanıyordum ama aklıma o konsepte bi akşam yemeği yenilecek bir yer gelmedi, en sonunda sizden yardım almak istedim. Bu arada evde falan demeyin çünkü evden gına geldi artık değişik bi sürpriz falan yapmak istiyorum. Çok farklı fikirlerede ihtiyacım var yani sırf yemek için yer olmak zorunda değil lütfen fikirlerinizi esirgemeyin efenim P.S Allah aşkına trollemeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 gul sok. venedik pizza. arka tarafta masa hazirlattirabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 başlık garip değil sakin ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 KHaRoN said: gul sok. venedik pizza. arka tarafta masa hazirlattirabilirsin. Bugün bi uğrayıp bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 paran varsa asansör,daha iyisini bulamazsın. manzara,restaurant,izmir,hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 asansör ne kadar bi paraya mal olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Asansörde fix menü tarzı olaylar var sanırım hafta sonları hafta içi farklı uygulamalar var, rezervasyonsuz almıyorlar zaten hafta sonları ama ordada canlı müzik bozuyor ya iki kelime konuşamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 swiss otel yapılıyodu ben izmiri terkettiğimde :( bittiyse orası güzeldir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Asansör 120 liraya falan kurtarırsın ha dersenki güzel şarap o zaman biraz daha artar tabi yalnız bir uyarı yaparım rezervasyonsuz almıyorlar haberin olsun edik:texmex de iyidir ama asansör süperdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 =) said: Asansör 120 liraya falan kurtarırsın ha dersenki güzel şarap o zaman biraz daha artar tabi yalnız bir uyarı yaparım rezervasyonsuz almıyorlar haberin olsun edik:texmex de iyidir ama asansör süperdir texmex otoban kenarı olmasından ötürü pek uygun kaçmıyor ya aslında bişey farkettim izmirin biraz dışına açılmak daha mantıklı şöyle tire falan bile olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 tirede köfte yedir kıza. sonra da kızı ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 swissin köşesi "tike" ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 off izmir ne ya? bence en iyisi kızı akşam yemeği için istanbula getir. hem yolculuk falan daha romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Estel madem İstanbul diyorsun, şu topağa bir cevap yaz hadi be aslanım. http://forum.paticik.com/read.php?23,4821154 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sonütücü said: =) said: Asansör 120 liraya falan kurtarırsın ha dersenki güzel şarap o zaman biraz daha artar tabi yalnız bir uyarı yaparım rezervasyonsuz almıyorlar haberin olsun edik:texmex de iyidir ama asansör süperdir texmex otoban kenarı olmasından ötürü pek uygun kaçmıyor ya aslında bişey farkettim izmirin biraz dışına açılmak daha mantıklı şöyle tire falan bile olabilir mesela tamam o zaman açılcaksan narlıdereyi geçince güzelbahçedeki balık halinide geç ondan sonra adres diye bir kafe var ama yemekleri muhteşem şehirden uzak kimse olmaz şömine başı hafiften içerde sigarada içiliyor.Suflesi muhteşem et yemekleri muhteşem en fazla 100 liraya kurtarırsın.Denize 0 olmasıda cabası :) aklıma biryer daha geldi manisa yolu dışında orman restaurant var bp nin yanında zaten herkes bilir şehir dışıdır sessizdir manzarası yoktur ama sıcaktır mumlar vs güzel yer orasıda pek pahalı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Topçuya götür, çöpşiş yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Estel_Anorien said: off izmir ne ya? bence en iyisi kızı akşam yemeği için istanbula getir. hem yolculuk falan daha romantik. O kadarda değil izmir dedik ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Slint said: Topçuya götür, çöpşiş yiyin. sonra sevgilim beni neden şişledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 asansör varken başka bi yere gidilmez izmride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 =) said: Slint said: Topçuya götür, çöpşiş yiyin. sonra sevgilim beni neden şişledi ahahahahaha aynen öyle, bu arada tavsiyeler çok güzel teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oha nası yer bulamadın ya, asansör manzara olarak güzel narlıdere otelin üstündeki lokanta gayet güzel, hilton'un restorantı da oldukça iyi, swiss'inkide güzeldir oraya hiç girmedim. ucuz istersen alsancakta çin lokantası var, oraya götürebilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aga dogumgununde romantık olaylar ıyı gıtmez be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Haklısında kız arkadaşım başbaşa birşeyler yapmak istiyor e öyle club mekan olayları falan başbaşa olacak şeyler değil e geriye tek seçenek böyle bir organizasyon kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 izmire 1 sevgiliye 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Vingthor said: izmire 1 sevgiliye 2 O ne demek oluyor şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar