Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çarşı euro 2016 ya karşı

benjani

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

galatasaraya artık büyük demeyin üstelik taraftarı daha da ufak, sebepleri bıdı bıdı bıdı ben beşiktaşlıyım dediğim doğru.

bigün beşiktaşlaşırsak, ezeli rekabet diyip de sözde 3 büyükler diye kendimizi de saydığımız maça 8 defansla çıkacak kadar ufalırsak, yenilgiyi çekemeyip ülke çıkarlarını ve getirisini bile hiçe sayarak "bize ev sahipliği vermeyin böhü" diye baltalayıp saçmalarsak, rakiplerimiz yıldızları toplarken abuk subuk adamlara 6-8 milyon euro verip sonra kadro olarak onların 2 gömlek altında kalırsak bize de demeyin evet :) Şimdi de derbi skoruna itiraz etmiş yönetiminiz (tu) Daha ne olsun? Benim dediğim doğru demiyorum ki, objektif sebepleri takır takır koyuyorum önüne. Dünyanın neresine gidersen git kime sorarsan sor, şunları anlattığın takımın büyük takım olduğunu iddia edersen gülerler sana.

Ama fanatizm öyle gözünüzü kör etmiş ki mantıklıyı geçtim mantıksız bile olsa düşünemiyorsunuz. Düşünmeden çelik ayna diyerek, "ben de aynısını diyorum" diyerek savuşturmaya çalışıyorsunuz sebepleri yönetiminizi, teknik heyetinizi eleştirip isyan edeceğinize. Böyle devam :)
Sosyal ağlarda paylaş

çarşı grubundan daha büyük bir tinerci toplulugu varmı yahu.tek tek taraftar aramayın.

fenerbahçe taraftarı>gs>...

staddan sora tribün kalitesi baya arttıgı için fener.are you playerlar falan ayrı mesele.

beşiktaş ve trabzon taraftarının durumu vahim
Sosyal ağlarda paylaş

milyarlarca kez aynı şey gs nin başına gelmiş, başkaınız oyuncu transferinden cebine para indirmeye çalışmış, bana neleri anlatıyosun rewe.Aklın kurduğun sadece beşiktaşı isteklerin doğrultusunda küçük görmeye çalışmak asla Beşiktaşı küçük yapmaz.Ben bundan bgunu komik bulduğumdan çelik ayna dedim, benim gs yi fb yi küçültme gibi bi derdim yok, önce fb ve gs yöneticileri , medya desteğiyle yapmaya çalıştıular bunu, Kendi fanatik taraftarlarının desteğinide almışlar zaten gördüğüm kadarıyla :)

Ayrıca derbideki defansif kadro senin benim birinin aklına yatmayabilir doğaldır. fakat ilk yarı skorunu berabere olarak tutmak fener diil beşiktaş için avantajdır.2.yarı yüklenicek olan fener in savunmasında açıklar bulabilirdin.ama zaman lazımdı 1.dk da yenen gol mahvetti herşeyi.ki formu yükselen fener , ve sakatlıklar şu bu sebebiyle formu gittikçe azalan beşiktaş.defansif kadroda çokta yanlış diil.Mesele oyuncu değişikliklerinde yapılan hatalar bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunların 1 tanesi için demiyorum ki, hepsinin aynı dönemde aynı takımın altından çıkmasını söylüyorum. Yoksa herkes dönem dönem hatalı transfer yapar, herkesin başkanı yöneticisi saçma basın açıklamaları yapabilir. Maça skora göre deseydim zaten "8 gol yediniz zuaa" derdim, ama her takımın başına gelebilecek şeyler fark yemek de kötü taktik de... Bir de defansif oynamak ayrı bir şey, 8 tane adamı kale önüne set çekmek ayrı şey. Chelsea da defansif oynuyor, italyan takımları da defansif oynuyor gidin bakın aradaki farka. Ha kimse beşiktaştan Chelsea gibi oynamasını beklemiyor zaten, türkiyede oynayacak takım yok öyle. ama defansif oynamak ya da gol yememeye oynamak 8 savunmayal sahaya çıkmak değil :)

Ha, bu euro 2016 muhabbetinin hiçbir şekilde özrü yok o da ayrı mesele. Hadi bi tane adam salaklık etti bunu yazdı diyelim, bir takımın en çok takip edilen taraftar web sitelerinden birinde uzun uzun gösterimde kalıp da destek görüyorsa bu tek adamlık iş olmaktan çıkmış demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Galatasaray'lıyım,çok da ciddi Beşiktaş sempatim vardır bi çok maçlarına falan gitmişimdir Çarşı'dan birebir ismi sayılan insanlarla oturup içmişliğim sohbet etmişliğim var.
Şimdi ben Süleyman Seba zamanı Beşiktaş'ını da biliyorum şimdikini de.
Beşiktaş hep bi 3. büyük havasındaydı yıllardır kabul edilse de edilmese de. Biraz da böyle varoş fakir takımı havasından kaynaklı bir durumdu belki bu, ama futbol oynardı Beşiktaş izlemesi keyifliydi.
Lucescu geldi Galatasaray'a defansif futbol oynattı çünkü elinde adam gibi adam yoktu. Gönderildi göze hoş gelen futbol oynatmıyor diye, Beşiktaş kaptı 100. Yılda şampiyonluk geldi ama eleştiriler sürdü defansif futbol, göze hoş gelmiyor falan diye bütün bunları bir düşünün bir de derbiye çıkan kadroyu oynanan futbolu düşünün.
Beşiktaş'ın çok daha kötü zamanları olmuştur ama hiç bi kadar küçüldüğünü hatırlamıyorum ben. Yazık bu kadar büyük bir camia'yı bu hallere düşürenlere yazıklar olsun. Bir hatadır yapıldı ilk seçimde indirirler dedik yok ne karşısına adam gibi bir adam dikildi,dikilmeye çalışanı da babasının siyaset yaptığı parti üzerinden çalışarak engellediler.
Umarım evlerinde oturup izledikleri Beşiktaş'tan zevk alıyordur fosil kafalı zihniyetler, umarım Yıldırım Demirören'i keyifle izliyorlardır.
Büyük takım başkanı sms atmaz Federasyon başkanına.
Büyüklük konusuna gelirsen böyle büyük takım olmaz olsun bu futbolla Kayserispor da zirveye oynuyor 5 kuruş parası olmayan Sivas'da oynadı. Geçen yıl şampiyon olmuşlar Bursaspor da olucak nerdeyse.
Şuan bakıyorum nerdeyse Trabzonspor bile daha büyük Beşiktaş'tan.
Kayserispor bile hakkını yiyen hakeme düdük astırabiliyorken,Beşiktaş Hüseyin Göçek'in bu maça atanmasını engelliyemiyorsa zaten ufalsınlar da cebime girsinler bari kendilerini küçük düşürmesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

hep bunlar seks azlığından.. adamcağız havalandıramıyor tabi , pişik oluyor , haliyle kaşınıyor öle sıcak ortamlarda..

tribünlerde kavgaya son mu vermek istiyolar? maç bileti alana vizite bedava desinler , sorun kalmaz.. melekler gibi maç izler bizim taraftar denen elemanlar..
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

şu hareketi örnek gösterip "beşiktaşlı duruşu", "adamların taraftar profili böyle" gibi lafları bırakın artık
buna benzer olaylarda tüm taraftar grubuna laf söylemekten vazgeçin
kaç kere uyardık yapmayın diye
aman abi bunu da ciddiye alıp alınacak adam varsa ne işi var burda zaten?
Sosyal ağlarda paylaş

yahu doruk, orada bi tarafını açan bir adamın resmi var
altında da
-beşiktaşlılık duruşu
-taraftar profili
-çapulcu
-tinerci
bunlar var.

ne diyim yani, bunun geyiğini arkadaşınla konuşurken yaparsan yanlış anlamaz ama burda olmaz bu laflar

kısıtlı zamanım olduğu için bakamadım tam olarak başlığa, ancak temizlik yapılması şart bu başlıkta
ceza gerekli ise onu da uygularız

bu başlığı da kilitliyorum, euro 2016 başlığı olması lazım aşağılarda bir yerde, oraya yazarsınız adaylık süreci ile ilgili düzgün yorumlarınızı
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...