sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Çabuk cevap gelsin diye buraya yazıyorum çünkü acil yarına alınacak, rahatça film izlenecek (ekran boyutu olarak), genel olarak internet için kullanılacak oyun oynanmayacak autocad vs. program kullanılmayacak hızlı, sorunsuz bir laptop almamız gerekiyor yarın. Marka model ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 toshiba al ganka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Acer 5740G i3+HD5650 1400lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bence 0 bile almayabilirsin oyun falan oynamayıp film izlicen madem sırf yazık çok para verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 acer iyi midir marka olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yok 0 olması lazım, bana değil zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 herkes samsung alıyo sende al dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 yani sadece web browser ve film için mi kullanılacak alet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ne kadar para ayırdıysan çıkar vur masanın üstüne hangi laptop ediyosa o parayı paket yaptır al çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Farinal said: yani sadece web browser ve film için mi kullanılacak alet? evet aynen öyle.bir de basit programları sorunsuz çalıştırsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Fistan said: ne kadar para ayırdıysan çıkar vur masanın üstüne hangi laptop ediyosa o parayı paket yaptır al çık:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 acer alma, toshibaya yaklasma, hp al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şu nasıl http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/110270/sony-vaio-vpceb1j1e-wi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 beklentilerini fazlasıyla karşılar. al gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 tam satıcısın lan sen de ahahahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fistana katiliyrum, dandik alcaksan ne kadar paran varsa al onla işte, her şekilde idare eder seni, zaten araştırdıkça işin içinden çıkamıyorsun, fanların hava sirkülasyon oranlarını bile karşılaştırmaya başliyorsun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sipeyskeyk said: şu nasıl http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/110270/sony-vaio-vpceb1j1e-wi.aspx film için küçük olmaz mı ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 reyou said: acer alma, toshibaya yaklasma, hp al. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 hp'ye yaklaşma başka bişey demiyorum HP ALMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 toshiba kullanıyorum memnunumda, casper niye demiyor kimse bana afişlerinde güzel aletler gibi geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Casper da acer kadar kötü o yüzden.. Çoğu toshiba A kalite pc lan nie öyle dediniz anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sony al toshiba teknik servisi sorunluydu baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 spompas said: toshiba kullanıyorum memnunumda, casper niye demiyor kimse bana afişlerinde güzel aletler gibi geliyor? casperın ısınınca klavye tuşları çıkmış yerinden fln bikaç böyle yorum okuyunca soğumuştum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 reyou said: acer alma, toshibaya yaklasma, hp alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 acer alma toshiba iyidir hp alma konuyu okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar