Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 Take No Prisoners ve Crusaders of Might and Magic birbirinden aptal oyun gibi gözüküyor. Ama oyunları çok sevdim. Değişik ve ilginç oyunlar. Ama iki oyunda da bir yerlerde takıldım. Eğer bu oyunları oynamışsanız ve bana yardım edebilecekseniz, hatta bitirmişseniz, lütfen ICQ'dan bana ulaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uranka Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 evet ikiside aptal oyun ama crusadersi ben sevdim yine de baya. icqdan ulaşamam nerede takıldığını söylersen ve bende hatırlayabilirsem yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacob Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 crausadersi bitirdim.Takıldığın yer varsa sorabilirsin(tuhaf-soruyosun zaten..)Ama büük ihtimalle benim takıldığım yerde takılmışsındır.Eğer boş boş şehir ve ormanlarda dolaşıyosan.İlk başladığın köye git oyun orda devam edio.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2001 said: 2001-07-26 01:56 tarihinde, jacob yazmış: crausadersi bitirdim.Takıldığın yer varsa sorabilirsin(tuhaf-soruyosun zaten..)Ama büük ihtimalle benim takıldığım yerde takılmışsındır.Eğer boş boş şehir ve ormanlarda dolaşıyosan.İlk başladığın köye git oyun orda devam edio.............. Oyunu silmiştim. En son kraliçeyi bulmuştum (İskelet kalesini felan geçtim). Fakat kadının dediklerinden hiçbirşey anlamadım. Döndüm durdum. En sonunda sıkıldım sildim. Sabah bir oynuyayım bakayım. İşe yarıyacak mı dediğin? Güzel oyun. Ama sanki çok özenilmemiş gibi duruyor. Take No Prisoners ise tamamen labirent gibi. İyi geceler :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2001 Hmm bakalım. 4 saat felan oynadım, Kalenin ikinci kapısına vardım, karlı bölüme geçtim. Eğlenceliymiş yahu. Bir de her bölümden sonra durmadan yaratıklar respawn olmasa. Geçtiğin yerlerin tümünde tekrar yaratık görünce insan bayıyor. En sinir olduğum yaratık basher. Herifler bir vuruşta ölüyor, ama zerg kadar hızlı ve çevikler, ayrıca çok seri bir biçimde vurduğundan hem çok hasar alıyorsun hem de sen vuramıyorsun. Önemli: Bir kadın bana bi yüzük gibi birşey verdi. True seeing mi ne? Ondan sonra iki şovalyenin üzerinde dolaşan iki ghost gördüm. Ne onlar? Kıllandım ama bir şey yapamadım. Ayrıca bende basher kolyesi var. Notesa bakınca basherların dilini anlayabileceğim yazılı. Ama ben onların hiç bir dediğini anlamadım. Ordu neden bu kadar güçsüz? Her bir askeri bir vuruşta gebertebiliyorum. Asıl onların bir vuruşta beni öldürebilmesi lazım. Ne kadar kazmalar :-D :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2001 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2001 CoMM hallettik. Peki TNP oynuyan yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paticik'e ilk mesajım ahh ahh.. Ancak Take No Prisoners'tan ümidimi kestim ben[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 be hey ulan iki saat okudum ben de mal mal.[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 TNP oynayan vardır belkim diye upladım. Ha evet malsın, hatta o monk karakterini unutmadım, intikamım acı olacak... :P[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 heahe the arena gitti ama artikin. baska oyunda yine yenerim yine yenerim. :P[hline]Truth does not exist, But the lies do... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 o değil de, ben bu take no prisoners'ı halen bitiremedim. tekrar oynuyum belki bitiririm bu sefer. daha önce oynayıp bitirmiş olan var mıdır bunu, tiyo neyin güzel olur, ya da belki oyunun haritasını bulurum bir yerden (hangi metroların nereye gittiği vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 knoxville said: be hey ulan iki saat okudum ben de mal mal.[hline]Truth does not exist, But the lies do... yıl 2009 ve bende mal mal okudum xD phew :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar