Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marmaris Magandaları

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Olay ailede bitiyor, ardından cilalı bir eiğitim. Herşeyden önce bireye yahu sen ayımısım kendize öz saygındamı yok ki gidip insanları rahatsız ediyorsun bilincinin aşılanması. İnsan utanır be herşeyden önce.

Sevgi dolu bir ailede yetişme bence esas faktör. Akabinde eğitim. Bakdın yine adam olmuyor kapatırsın bir yere rehabilite eder olmadı bırak kalsın orda.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Ciddi sorduğunu sanmıyorum da zaten okulların görevi sadece öğretim değil, eğitimdir de aynı zamanda. Ailesi de eğitimsizse eğitimini ailesi versin diyemezsin osnuçta. Devletin görevidir o da

yok ya valla troll amaçlı değildi, ciddiydim orada. çocukluğumdan beri bir halef ile selefi bir de eğitim ile öğretimi hep birbirine karıştırdım
Sosyal ağlarda paylaş

Veriyor dediğin insandan,insana fark var. Rusya'nın köyünden gelenle , zürih'ten gelen bir değil.
Haberide okudunmu bilmiyorum.
said:
Birkaç metre yakınlarına kadar sokulan magandaların bakışlarından rahatsız olan bazı turistler, plajı terk etmek zorunda kaldı. Duyarlı kişilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, magandaları uzaklaştırdı.

He söyle düşünüyosan orası ayrı.
-Banane lan 10 kişiyi taciz ediyor birinde tutturuyor bende istiyorum. Evet denemesi bedava işte kendine yakıştırıyorsan buyur yap
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bunun sebebi rivayetlere inanmak.orda duran adamlar tanıdıkları esnaftan ondan bundan bir çok kişiden

' olm gidiyoruz işte ne yaparsan yap kabul ediolar.ingilizce bilmene gerek bile yok el kol yap anlarlar'

yaz mevsiminin klişelerinden bu olaylar.ben bodruma her gittiğimde ' yara oldu artık sıkıldım o derece yani' laflarını fix duyarım.

herkes hayali yada gerçek maceralarını anlatır.cogu hayalidir.ondan bundan duyduklarını anlatırlar.

sen ben çiçek alır kibarca muabbet ederiz turistle.ötekiside tarzını böyle yansıtıyor işte.

gidip herhangi bir esnafe hatun durumları nasıl usta diye sorarsan hikayesi anlat anlat bitmez:)
Sosyal ağlarda paylaş

red
sanırım sana acı bir gerçeği belirtmek zorundayım.
anlatılanlar doğru dostum. :(
tek kaşlı türkçe bilmeyen bir adamın gozumun onunde ilik gibi hatunu kaldırdığını biliyorum ben.
bide fotoğraflarını bana çektirmişlerdi sahil kenarında falan.
böhühühü
olm bebek gibiydi la hatun...
Sosyal ağlarda paylaş

cenx said:

red
sanırım sana acı bir gerçeği belirtmek zorundayım.
anlatılanlar doğru dostum. :(
tek kaşlı türkçe bilmeyen bir adamın gozumun onunde ilik gibi hatunu kaldırdığını biliyorum ben.
bide fotoğraflarını bana çektirmişlerdi sahil kenarında falan.
böhühühü
olm bebek gibiydi la hatun...

gerçek oldugunu biliyorum.ama olmayanda çok.ben rüyamda göremiceğim kadar güzel bir kızı aynen gözümün önünde götürüldüğünü gördüm
Sosyal ağlarda paylaş

yarı çıplak kadına bakan 2 eleman üzerinden gene ne tahliller, sosyal tespitler yapmışsınız arkadaş.

hoş bi hatun gördüğümde ben de dönüp bakıyorum, ne alaka baskılanan cinsellik vs? magandalık gidip hatunu sözle, eylemle rahatsız etmektir. bakmadan nasıl olacak bu işler.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

yarı çıplak kadına bakan 2 eleman üzerinden gene ne tahliller, sosyal tespitler yapmışsınız arkadaş.

hoş bi hatun gördüğümde ben de dönüp bakıyorum, ne alaka baskılanan cinsellik vs? magandalık gidip hatunu sözle, eylemle rahatsız etmektir. bakmadan nasıl olacak bu işler.

Bu arada evet yarı çıplakmış üst yok sanırım.

@Gecko;
Evet abi laf yemekten bakılmaktan hoşlanan çok kız var. Kızların biraz bilinç altına işlemiş bu olay sokağa bile bir "Obje" olarak çıkıyorlar. Ama sorsan ne alaka ben böyle seviyorum. Her bayan için geçerli değil tabiyikide ama bu çok olan bişey. Sokaktaki yolları podyum sanan bir sürü hatun var. Ama kesinlikle kabul etmezler çünkü onlarda inanmışlar yüzeydeki sebebe. Kadınlar kendilerini cinsel silah olarak gördükleri sürece, magandalarda olacaktır. Kimse boşuna itiraz etmesin. Genelleme yapmıyorum yalnız, çok farkında bayanlarda mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...