Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Hep karıştırırım ikisini, bilgi veren öğretim, davranış veren eğitim miydi yoksa tam tersi miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Ciddi sorduğunu sanmıyorum da zaten okulların görevi sadece öğretim değil, eğitimdir de aynı zamanda. Ailesi de eğitimsizse eğitimini ailesi versin diyemezsin osnuçta. Devletin görevidir o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Olay ailede bitiyor, ardından cilalı bir eiğitim. Herşeyden önce bireye yahu sen ayımısım kendize öz saygındamı yok ki gidip insanları rahatsız ediyorsun bilincinin aşılanması. İnsan utanır be herşeyden önce. Sevgi dolu bir ailede yetişme bence esas faktör. Akabinde eğitim. Bakdın yine adam olmuyor kapatırsın bir yere rehabilite eder olmadı bırak kalsın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 napmış ya adamlar bakmış sadece. nesini büyüttünüz bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Olay bu adamlar değil özel olarak. Yani genel olarak bu adamların o bakışlardan sonra yapabildikleri ve ülkemizde sıkça görülen taciz vakaları. Her yılbaşında taksim meydanında mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 nileppezdel said: Ciddi sorduğunu sanmıyorum da zaten okulların görevi sadece öğretim değil, eğitimdir de aynı zamanda. Ailesi de eğitimsizse eğitimini ailesi versin diyemezsin osnuçta. Devletin görevidir o da yok ya valla troll amaçlı değildi, ciddiydim orada. çocukluğumdan beri bir halef ile selefi bir de eğitim ile öğretimi hep birbirine karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Herşey eğitim'le olmuyor.Özündede olucak insanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu adamlar niye suclu.ben gidip orda guneslensem bana vermicek turist bu adama veriyor :) ben oraya 30 metre yatla demir alsam yine onlara veriyorlar.o yuzden magandalar haklı biz haksızız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Veriyor dediğin insandan,insana fark var. Rusya'nın köyünden gelenle , zürih'ten gelen bir değil. Haberide okudunmu bilmiyorum. said: Birkaç metre yakınlarına kadar sokulan magandaların bakışlarından rahatsız olan bazı turistler, plajı terk etmek zorunda kaldı. Duyarlı kişilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, magandaları uzaklaştırdı. He söyle düşünüyosan orası ayrı. -Banane lan 10 kişiyi taciz ediyor birinde tutturuyor bende istiyorum. Evet denemesi bedava işte kendine yakıştırıyorsan buyur yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oh masallah abimlerin bi bancak ekmegi eksik. semsiyeye de gerek yok malum cadir kurmusl........eö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Kızlar vermiyor o yüzden toplum bu halde diye bir yorum var topicte. INANAMADIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fena kesiyorlar sonu tecavüz gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Bunlarda bodrum'dan amcam güzel yanmış hurriyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 en altta ortada oturan adam melek lan.. herifin sırtında kanat çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 O amele yanığı nedir ya. ŞAKA MIDIR. Marmaristeki apaçi&maganda sayısı hiç bir yerde yok. Her sene marmarise giden birisi olarak bunu doğrulayabilirim. herifler bokunu çıkardı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 bunun sebebi rivayetlere inanmak.orda duran adamlar tanıdıkları esnaftan ondan bundan bir çok kişiden ' olm gidiyoruz işte ne yaparsan yap kabul ediolar.ingilizce bilmene gerek bile yok el kol yap anlarlar' yaz mevsiminin klişelerinden bu olaylar.ben bodruma her gittiğimde ' yara oldu artık sıkıldım o derece yani' laflarını fix duyarım. herkes hayali yada gerçek maceralarını anlatır.cogu hayalidir.ondan bundan duyduklarını anlatırlar. sen ben çiçek alır kibarca muabbet ederiz turistle.ötekiside tarzını böyle yansıtıyor işte. gidip herhangi bir esnafe hatun durumları nasıl usta diye sorarsan hikayesi anlat anlat bitmez:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 red sanırım sana acı bir gerçeği belirtmek zorundayım. anlatılanlar doğru dostum. :( tek kaşlı türkçe bilmeyen bir adamın gozumun onunde ilik gibi hatunu kaldırdığını biliyorum ben. bide fotoğraflarını bana çektirmişlerdi sahil kenarında falan. böhühühü olm bebek gibiydi la hatun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Masticore said: ahaha şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 cenx said: red sanırım sana acı bir gerçeği belirtmek zorundayım. anlatılanlar doğru dostum. :( tek kaşlı türkçe bilmeyen bir adamın gozumun onunde ilik gibi hatunu kaldırdığını biliyorum ben. bide fotoğraflarını bana çektirmişlerdi sahil kenarında falan. böhühühü olm bebek gibiydi la hatun... gerçek oldugunu biliyorum.ama olmayanda çok.ben rüyamda göremiceğim kadar güzel bir kızı aynen gözümün önünde götürüldüğünü gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 neler götürüyor o magandalar bir görseniz güney sahillerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 yarı çıplak kadına bakan 2 eleman üzerinden gene ne tahliller, sosyal tespitler yapmışsınız arkadaş. hoş bi hatun gördüğümde ben de dönüp bakıyorum, ne alaka baskılanan cinsellik vs? magandalık gidip hatunu sözle, eylemle rahatsız etmektir. bakmadan nasıl olacak bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Tiplere bak ahahahahahahhahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 I am maganda, hello Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 huun said: yarı çıplak kadına bakan 2 eleman üzerinden gene ne tahliller, sosyal tespitler yapmışsınız arkadaş. hoş bi hatun gördüğümde ben de dönüp bakıyorum, ne alaka baskılanan cinsellik vs? magandalık gidip hatunu sözle, eylemle rahatsız etmektir. bakmadan nasıl olacak bu işler. Bu arada evet yarı çıplakmış üst yok sanırım. @Gecko; Evet abi laf yemekten bakılmaktan hoşlanan çok kız var. Kızların biraz bilinç altına işlemiş bu olay sokağa bile bir "Obje" olarak çıkıyorlar. Ama sorsan ne alaka ben böyle seviyorum. Her bayan için geçerli değil tabiyikide ama bu çok olan bişey. Sokaktaki yolları podyum sanan bir sürü hatun var. Ama kesinlikle kabul etmezler çünkü onlarda inanmışlar yüzeydeki sebebe. Kadınlar kendilerini cinsel silah olarak gördükleri sürece, magandalarda olacaktır. Kimse boşuna itiraz etmesin. Genelleme yapmıyorum yalnız, çok farkında bayanlarda mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Foto%20Haber/689/Magandalar%20yine%20i%C5%9Fba%C5%9F%C4%B1nda/D08093058.jpg şu nasıl bir mozaiklemedir. adam diğer adama bir şey yapıyor sandım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar