Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Oce4n said:

SeaGle said:

shipitducy said:

gitmiyor herkes ya. sikma sen canini.

valla ben sizi askere gönderme meraklısı değilim zaten de, askerden yırtabileceğinizi sanmıyorum ölene kadar. Yasal sınırların içinde olmadığı sürece askere gitmemek diye birşey yok. Gün gelir gidersiniz yani, dikkatli olun.

şişman oluyosun (örn: +50 kilo ben) çürük raporu alıyosun bi daha da kimse seni sormuyo.

yasal sınırlar içinde demişim, çakallık da olsa benim açımdan yasal sınırlar içine girmişsin, demek ki np
Mesaj tarihi:
Genelkurmay Bedelli'ye Tamam Dedi!

Bedelli askerlik umudu taşıyan binlerce genç, Başbakan Erdoğan ile Genelkurmay Başkanı Org. İlker Başbuğ arasındaki görüşmeyi bekliyordu. Görüşme akşam saatlerinde gerçekleşti. Başbakan, toplantının ardından Genelkurmay'ın da bedelliye sıcak baktığını, detay ve görüşmelerin önümüzdeki haftalarda açıklanacağını bildirdi.

Devamı

bir bedelli heyecanı daha bitti. bari heyecanlı bir kapanış olsun dedim. önümüzdeki sene bedelli cıkıyomus olm 2011 festivalinde görüşmek üzre.

Mesaj tarihi:
YAAAAAA ÇIKMAMIŞ MIIIII

Neyse önümüzdeki maçlara. Gerçi bu sene istediğim bi yere kabul almazsam ben de gidicem gibi askere. Poff 5.5 ay şimdi git ot yol bilmemne. Keyfim kaçıcak.
Mesaj tarihi:
ne kadar acaip gelse de bi şekilde geleceğimle ilgili bişeyler düşünebiliyorum. ama askerliği birtürlü oturtamıyorum o düşüncelere. nasıl olucak lan! nasıl!
http://i41.tinypic.com/30vzrj7.gif
Mesaj tarihi:
hürriyet said:

TAMAMEN GÜNDEMDEN KALKMADI

Öte yandan Başbakan Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in verdiği resepsiyonda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşmesinden sonra Başbakanlık Basın Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamada belirtilen “Askerlik sistemine ilişkin yeni yapısal düzenlemelerin” neler olduğunun sorulması üzerine, şöyle konuştu:

“Şu anda çalışma yapılacak, çok çeşitlilik var. Bunların üzerinde duracaklar ve bunları daha sade bir hale getirmek için çalışma yapılacak. O çalışma neticelendikten sonra açıklama yapılır. Şimdi bu tür açıklamalar tabii bir neticeye kavuşmadan yapılırsa doğru olmaz.”

Başbakan Erdoğan, “Bedelli askerlik tamamen gündemden kalktı diyebilir miyiz?” sorusu üzerine, “Yoo, şu anda terörle bağlantılı biraz da...” dedi.
Mesaj tarihi:
Bak yine bedelli çıkmadı yine biz ölücez asker yerine. Ölmek ve öldürmek üzere eğitim alıp bu işi meslek haline getiren insanlar öleceğine (ve öldüreceğine), gidip sokaktaki garibanın eline silah vermek niyedir? Ha niyedir viktor
Mesaj tarihi:
proggorp said:

ne kadar acaip gelse de bi şekilde geleceğimle ilgili bişeyler düşünebiliyorum. ama askerliği birtürlü oturtamıyorum o düşüncelere. nasıl olucak lan! nasıl!
http://i41.tinypic.com/30vzrj7.gif

ahaha öyle bir oluyorki sen bile şaşıyorsun.

Sabah sivil olarak girdiğin birlik de gece ranzanda ayak tabanların zonklayarak boğazın bağırmaktan ağrıyarak bir asker olarak uyuyorsun, öyle şıp diye bir gün de mum ediyorlar adamı.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bak yine bedelli çıkmadı yine biz ölücez asker yerine. Ölmek ve öldürmek üzere eğitim alıp bu işi meslek haline getiren insanlar öleceğine (ve öldüreceğine), gidip sokaktaki garibanın eline silah vermek niyedir? Ha niyedir viktor

aga sana egede deniz kenarinda askerlik yaptirtim vallada butun tanidik pasalar silivride ya

cikarlarsa soz lan, ugrasicam
cetin dogan amca kirmaz valla
Mesaj tarihi:
GEd said:

Bide şey dıcektım sadece yüksek mühendislere ve doktorası olanlara çıkartsınlar bedelliyi. Gerisini sallayın :p

cok aci ama doktora yapanlarin bir bolumu zaten askere gitmemek icin devam ediyor ogrencilige bilim fln hikaye yani
Mesaj tarihi:
Şimdi yine tek tip 12 ay askerlik diyorlar ya şaka gibi.

Şantajdır bu kanımca. Adamlar bedelli diye ağlamayın oturun oturduğunuz yerde yoksa tek tip askerlikle 12 ay sürünürsünüz diyor.

Sistemi gerçekten iyi kurmuşlar. Bedava iş gücü. Modern kölelik ftw.
Mesaj tarihi:
super orasi

prof olayinida izah ediyim

prof askerlik gelince zorunlu askerligi kaldirmiycaklar, 6-8 ay tek tip askerlige cekicekler

dogudaki catisan birliklerin ve sinir karakollarinin tamami profesyonel olucak

3 hafta egitim almis sivili catismaya suruyorlar QQ su kalkicak, zenginler viskisini icerken biz oluyoruz ergen edebiyati kalkicak, ben adam oldurmek istemiyorum moral faggotrysi kalkicak, her asker doguya gidiyormus gibi olum temasiyla ic parcalamaya kasan dramalar kalkicak

http://img263.imageshack.us/img263/6404/1240240936525.gif
Mesaj tarihi:
bunun muhabbeti 30 kere dönmüştür önceki postlardan bakmaya üşendim şimdi:

99daki mi en son bedelli askerlik için ne kadar ucret verilmişti?

şidmi tahminen ne kadar ücret istenir?
  • Yeni Oluştur...