fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Selam, bizim okul geçen hafta 2.5mb/s dl verirken, şimdi 250kb/s ye düşürdü hızı pc başına, bu da tabi inanılmaz yavaş yaptı tüm downloadları, herhangi bir yolla, bu limiti artırabilir miyim? aklıma gelen şey usb wireless modem alıp bi kaç bağlantı yapıp birleştirmek, ama bu biraz masraflı olacak, başka bi yolu yordamı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 2 farklı bağlantıyı aynı download için birleştiremezsin zaten sanırım. artık kaderine razı olacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ya sorun olmaz pek, sonuçta istersem bi download için manager ile 30 tane socket ile bağlanabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 fastreloader said: Selam, bizim okul geçen hafta 2.5mb/s dl verirken, şimdi 250kb/s ye düşürdü hızı pc başına, bu da tabi inanılmaz yavaş yaptı tüm downloadları, herhangi bir yolla, bu limiti artırabilir miyim? aklıma gelen şey usb wireless modem alıp bi kaç bağlantı yapıp birleştirmek, ama bu biraz masraflı olacak, başka bi yolu yordamı var mıdır? ole bi sey yok birincisi bi modemle tek bi baglantiya baglanabilirsin maximum ikincisi 2 interneti birlestirme diye bi teknoloji war ama korkunc paralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 IP leri nasi atiyolar, DHCP mi, yoksa kendin gidip bir IP mi aliyorsun, statik mi yani? DHCP ise soyle yap, VMware ile yeni bir isletim sistemi kur, host based vs bi network kurma direkt kendi bir IP alsin, oyle dene bakalim olursa vmwaresiz de cozersin ayni bilgisarda bi cok baglanti acarak, hepsiyle bisi download edersin ayri ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ipler dhcp. vmware olayını bir deneyeyim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 16 port'lu mikrotik cihazi alip 15 tanesini bridge edip kalan 16. ile de download yapabilirsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Dayi, doktor gibi konuşmuşsunuz yav harbiden hiç bişey anlamadım. Cahilliğin gözü kor olsun utandım kendimden:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ya alt tarafı nominatif lokastona paralel distribute edeceksin halloalcak o çok büyük bir şey değil yani regüler proses de deneyeiblirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 rekürsiyon formülünü de çıkarmayı unutma babacum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 - ucu + ya bagla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Kirmiziyi mi maviye yoksa maviyi mi kirmiziya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 bence herkez uşağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 di said: Kirmiziyi mi maviye yoksa maviyi mi kirmiziya ? Mavi olanı kesip yutalım kırmızı olanıda beyaza bağlayalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Harbi oha. Hoşt lan hoşt! benim üstüme kalacak sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ip başına mı 250k dl veriyorlar yoksa port başına mı? ip başınaysa vmware ortamında makine kurup birden fazla network kartı tanıtıp bunları da team yaparsan belki olur. asıl neye lmit koydukları önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 vmware ile kurup farklı bi ip alıp internete bağlanabildim bridge yaparak. şimdi download hızını test edeceğim. ps: wireless ağda port başına limit koymak mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 evet hızlanıyor, şimdi ne yapacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 şimdi xp yüklü vm de 3 wan adaptörü kurdum ve bağladım, hepsi ipsini de aldı. ama download ederken limitte takılı kalıyor, sanırım teaming yapamadım. nasıl yapılacağını bilmiyorum henüz =/ ama şu var ki, sanal makine ve gerçek makine güçlerini birleştirip 500kb/s ye çıktı, yani teaming işini becerirsem çok güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar