Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantısı limitlendirilmiş bir ağı hızlandırmak?

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

Selam, bizim okul geçen hafta 2.5mb/s dl verirken, şimdi 250kb/s ye düşürdü hızı pc başına, bu da tabi inanılmaz yavaş yaptı tüm downloadları, herhangi bir yolla, bu limiti artırabilir miyim?
aklıma gelen şey usb wireless modem alıp bi kaç bağlantı yapıp birleştirmek, ama bu biraz masraflı olacak, başka bi yolu yordamı var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:

Selam, bizim okul geçen hafta 2.5mb/s dl verirken, şimdi 250kb/s ye düşürdü hızı pc başına, bu da tabi inanılmaz yavaş yaptı tüm downloadları, herhangi bir yolla, bu limiti artırabilir miyim?
aklıma gelen şey usb wireless modem alıp bi kaç bağlantı yapıp birleştirmek, ama bu biraz masraflı olacak, başka bi yolu yordamı var mıdır?

ole bi sey yok
birincisi bi modemle tek bi baglantiya baglanabilirsin maximum
ikincisi 2 interneti birlestirme diye bi teknoloji war ama korkunc paralar
Sosyal ağlarda paylaş

IP leri nasi atiyolar, DHCP mi, yoksa kendin gidip bir IP mi aliyorsun, statik mi yani?

DHCP ise soyle yap, VMware ile yeni bir isletim sistemi kur, host based vs bi network kurma direkt kendi bir IP alsin, oyle dene bakalim olursa vmwaresiz de cozersin ayni bilgisarda bi cok baglanti acarak, hepsiyle bisi download edersin ayri ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi xp yüklü vm de 3 wan adaptörü kurdum ve bağladım, hepsi ipsini de aldı. ama download ederken limitte takılı kalıyor, sanırım teaming yapamadım. nasıl yapılacağını bilmiyorum henüz =/

ama şu var ki, sanal makine ve gerçek makine güçlerini birleştirip 500kb/s ye çıktı, yani teaming işini becerirsem çok güzel olacak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...