Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Orjinal bir yazı olmuş bence. Sırf yarışma için demiyorum, hakikaten güzel bir yazı olmuş. Yazarını merak ettiğim tek yazıydı, tebrikler.
Boci Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dasaaa said: tebrikler. hakkedilmiş bir birincilikti..
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aslında diğer hikayelerin de yazarlarını bilsek iyi olurdu. açıklanmaz mı ki, güzel işler var da.
gecko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 zabrina iyiydi, ilerde başıma gelirse kullanacağım ve sana dua edeceğim :) ama weronika süper usta yaaa ahahahahaha şu karikatürü tekrar koyun kopalım
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Üşendim herkesi açıklamaya. Rumuzları hazırladığım listeyi kaybettim. Özel mesajlardan tek tek bakmam lazım. :P
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 kermit said: weronika benimdi sinekten yağ çıkarmayın
RRa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dedim 3 madalyalıdır die demedim mi demedim mi ibrahim vrak vrak ses çikartir die
BarbarianClone Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 vaniLLe said: pekaziz said: Gardenia Sidartha ensesinde oluşan soğukluk hissi nedeniyle ürperdi. Sanki birisi ensesine kar tanesi bırakmıştı. birkardanesiolkondiliminucuneahbidibidi o deil de umarim bu Hermann Hesse'nin Siddharta'sindan araklama degildir. sid deil bi de sidd. google'dan sidartha'yı aratınca direkt o çıktı sanırım :) Ama sadece isim benzerliği var. Hikayenin hiçbir araklama yanı yok.
Öne çıkan mesajlar