Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Haftaici P.tesi Sali ve Carsamba en iyisi bence. Persembe Cuma bana haftasonu, C.tesi Pazar da size, ne guzel orta yollu olduk. Ha 2 takimin tum elemanlari baska gun derse kaydirilir elbet, ama default olarak boyle diyelim. Saat olarak ta 21:00 veyahut 22:00 gibi bir baslangic saati oneriyorum. Yemekti, macti falan hepsi bitmis oluyor genelde. KABUL MUDUR EY OYUNCULAR? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 soyle diyelim eger iki takim arasinda anlasamaz ise biz pazartesi sali yada carsamba aksamina azmonun dedigi saatlere gore bir tarih verecez. iki takim arasinda anlastigi surece isterse cumartesi 9 olsun mac farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tamam kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 eve daha yeni gelebildim maalesef, cok yogundu isler bugun. Yarin sabah isteyken bos vaktim olacak, o araya sikistiririm takim listesini, simdilik affedin pls thx. Bu arada kermitin verdigi takimi herkes kabul ediyor mu? erkinin su ana kadar yazdigi 2 takimi da okeyliyorum ona gore, kalanlarla yapacam takim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 barnacle oynamayacakmis fatih, yerine seni yazdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 her harükarda yazdırırdım ben adımı. çirkeflik yapardım. böylesi daha iyi olmuş sdfljsfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fede bana para verdi bırakmam için. türk hon'unda şike var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Azmo direk random attırmicanmı ki diğer takımları? Denge olsun diye bakıcan mı tek tek? Random attır 5 dklık iş :D Al hatta 1 saatde tool bile yaptım bu randoma :D http://aafjqxz6.yahoo.joyent.us/pati/ Sayfayı yenile yenile sec beğen asdf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bence takımlar şöyle olmalı. herkesin psrına göre bi torba belirlensin bi tarih itibarıyle. sonra da torbalardan çat çat adamlar çekilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sonra 1600 rating li pyrolarla fede lerle ugrasalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 iyi oynuyorum ben oyunua heyecan katıyorum. beklenmedik hareketler yapıyorum. sistem adamı değilim free roleüm var oyunda. senin gibi düz oynamıyorum. son derece çözülebilen bi adamsın. az lvl al gange git. sonra ormana git item kas gange git. sadece 200 goldla ölebilen bi adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 1v1 gel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi psr a gore torba olursa beni alan kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 olm daha tazeyim lan. alsanıza beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fede said: iyi oynuyorum ben oyunua heyecan katıyorum. beklenmedik hareketler yapıyorum. sistem adamı değilim free roleüm var oyunda. senin gibi düz oynamıyorum. son derece çözülebilen bi adamsın. az lvl al gange git. sonra ormana git item kas gange git. sadece 200 goldla ölebilen bi adamsın Abi tek tahmin edilemez yönün ne zaman afk olacağını bilmememiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi onu tahmin etmene gerek yok ki. surekli afk adam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ama fede haklı. bi goz almak yeterli. o da nc den gecerken sana purge atıp gang yapan creepleri gormek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu arada evet gank degil gang yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 O değil de bugün 2 oyunda 50 kill aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ben 2 oyunda babayı aldım. abi hangi insan evladı goz gore gore gidip internetin fisini ceker. gerzek ev arkadasım bisiler soledi. dedim duuuurrr...ve cekti fisi. kırk saat geri gelemedim. 2. oyunda da zaten bot aldım. heal ve mana bot dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bak gene sinirlendim lan. dovmem lazımdı cidden o adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 takımım baya iyi memnunum ben aybalamıda transfer edebilirsek güzel şeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ged oynayamaycagini belirtti, yerine HELC girdi. saat 9:14 ve ise yeni geldim, bir iki saat isim yok, su listeleri yazayim o halde cosalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar