Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 THARKAS said: takim 2 kermit abvblizzard xaenin pyro sesu speyskek zauga HAHAHAHAHAHHA GİRMESEK DE OLURMUŞ ABİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Abi kim yaptı bu takımları? Gerçekten bir şeylerin yanlış olduğunu görmediniz mi şu takımları yaparken? Şaşıyorum ya, Azmo'ya verirsen işleri böyle sıçar içine işte. Takım 1 e bak Takım 2'ye bak, sonra ben takım yapmayı biliyorum desin çıkıp biri hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Yoksa kermit dallamasının işi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sen bir de 3. takımı gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 2 takim arasinda ne fark var ki ? Ben bir ekmek farkini gordum. Diger takimin ekmek gibi çinli farm oyuncusu yok. Ha yedekler fena sızın o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oo sağlam flamebait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Xaenin said: Yoksa kermit dallamasının işi mi bu? lan olm eğlencesine katılıyoz demedikmi turnuvaya kaç gün var daha BU ADAMLAR ÇALIŞACAK YETİŞECEK ANTREMAN YAPICAZ DAHA SIKMAYIN ADAMIN CANINI MORAL BOZMAYIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Abi eğlenmek ile eğlenmek arasında fark var, bana böyle hiç komik gelmedi mesela, en azından birinin yerine aybalamı falan alsaydık keşke. Neyse napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kermit said: Xaenin said: Yoksa kermit dallamasının işi mi bu? lan olm eğlencesine katılıyoz demedikmi turnuvaya kaç gün var daha BU ADAMLAR ÇALIŞACAK YETİŞECEK ANTREMAN YAPICAZ DAHA SIKMAYIN ADAMIN CANINI MORAL BOZMAYIN abi yok ciddi değiliz tamam eğlencesine katılıyoruz da bariz çok kötü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aybalam kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 o takımı chu gelse kurtaramaz bence boşuna uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 belki angrytestie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Abi adam zeus un ultisini creep e attı diyorum sen chu diyorsun hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bizim takıma cons u bi de listede diil ama wish i istioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Xaenin said: Abi eğlenmek ile eğlenmek arasında fark var, bana böyle hiç komik gelmedi mesela, en azından birinin yerine aybalamı falan alsaydık keşke. Neyse napalım. benim yerime alın o zaman. bu laflar altında sizinle takımda ana bacı birbirimize sövmektense çıkarım takımdan daha iyi. sizde bunu yaparsanız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 chu>* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Diğer takımlar ne durumda. Birde hangi günler ve saatler olacak belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ömm attım. kaynatmayın beni. ilk turnuva topiğine destek de verdim. yedek olmiyim hacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Xaenin said: Abi eğlenmek ile eğlenmek arasında fark var, bana böyle hiç komik gelmedi mesela, en azından birinin yerine aybalamı falan alsaydık keşke. Neyse napalım. ASHAHAHAHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Cuce said: ne populer takımmısız team kakashi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bende varim geç kaldim gerçi ama guçsuz olan takim varsa beni atin oraya toparliyim takimi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 GEd said: 2 takim arasinda ne fark var ki ? Ben bir ekmek farkini gordum. Diger takimin ekmek gibi çinli farm oyuncusu yok. Ha yedekler fena sızın o ayrı gerçekten ayıp ediyorsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 beni de koyun bi takıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 komünistleri almıyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 abvblizzard said: GEd said: 2 takim arasinda ne fark var ki ? Ben bir ekmek farkini gordum. Diger takimin ekmek gibi çinli farm oyuncusu yok. Ha yedekler fena sızın o ayrı gerçekten ayıp ediyorsun ya. iyi anlamda soyluyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar