proggorp Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 köy enstitüleri mezunları için verilen bi yemekte çalıcam. bir haftam var. şimdilik aklıma bunlar geldi: bu kalp seni unutur mu pencere önü çiçeği (bülent ortaçgil) bunlara benzer aynı kafada şarkı önerileri gelir mi? bence gelir haydi agaboylar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 sevdim seni bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 vazgeçtim işten. sağolasın prudent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 önerilen şarkının etkisi oldu mu vazgeçmende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 dkfhjdf. bu kalp seni unutur mu diyince aklıma o geldi yani bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ya iyi öneriydi aslında çalsaydım o kafada şeyler çalmalıydım. ama vazgeçmek daha iyi oldu. dedeler de kasetten dinlesinler ne biliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 köyden indim şehre o köy bizimdir köylü güzeli kezban orda bir köy var köyümün yağmurları final olarakta murat dalkılıçtan senden ne köy olur ne de kasaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 desinler değişemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 senko said: köyden indim şehre o köy bizimdir köylü güzeli kezban orda bir köy var köyümün yağmurları final olarakta murat dalkılıçtan senden ne köy olur ne de kasaba ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar