Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Hunter Tri - Wii

indiffer43

Öne çıkan mesajlar

oynanis dmeon souls e baya benziyor ama DS kadar zor bir oyun degil, oyle kapip goturen bir atmosferi surekli geren bir tarzi yok

batida oyunun tutmamasininen buyuk sebebi grind den ibaret olmasi, bati oyuncusuna ters geliyor bu biraz

oyle derin hikaye atmosfer filan yok, surekli yaratik avlayip dahada guclenmek ustune bir oyun iste bayada eglenceli
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
daha basit görevlerde varmış köyün şefinin verdiği. ben köydeki tavern gibi yere girip almıştım onlar daha sonra heralde. şef kadın daha kolay görev veriyor.

bumerang aldım denemek için attım kırıldı. sonradan aklıma geldi taşa doğru attım diye mi kırıldı acaba.

kamera kontrolde şöyle bişey var.

http://www.gamefaqs.com/boards/943356-monster-hunter-freedom-unite/58200425

bende L ve R tuşlarını kamera sağ sola ayarladım. daha rahat oldu onları kullanınca.

şimdi haritada 1 den 8 e kadar zone lar var. gezdim hepsini. bütün oyun bu 8 zone da mı dönüyor yoksa sonradan ekleniyor mu başka değişik yerler?
Sosyal ağlarda paylaş

3ds deki kameraya alışınca çok sorun olmuyor (gunner oynamadıkça). sağa ayarlıyosun kamerayı (default u böyle zaten), boss larda da lock-on yapıyorsun bossa, R ye basınca dönüyor otomatik.

Yani aynı anda kamerayı döndürüp saldırman gerekmiyor bosslarda en azından.

Boomerang şansa kırılıyordu sanırım, düşürmek için skill olabilir zırhlarda

Area olarak bir tek baştaki yer köye bağlı. Oyunda ilerledikçe kestiğin bosslar belirebiliyor orada 2 şer 3 er. Onun dışında

tüm bölgeler

Bu arada silahlarını upgrade etmeyi ihmal etme, upgrade ettikçe seçenekler artıyor dallanıp budaklanıyor

ilk gelen iron sword için örneğin:

Sosyal ağlarda paylaş

baya ayrıntılı oyun anladığım kadarıyla. armoru silahı felanda materyal toplayıp yaptırıyomuşsun. upgrade ide aynı adam yapıyor. haritalarda biraz büyükse ilk arealara göre süper.

mesela silahı kullandıkça köreliyor biley taşıyla bileylemen lazım. buza taşa felan vurunca daha çabuk köreliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...