indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Capcom Wii exclusive böyle bir oyun çıkarmış. Notları baya yüksek herkes övmüş. Aşağıda import preview'ı var. Import Preview PSP ve PS2'de önceki oyunları oynamış olanlar oyunu biraz anlatabilir mi? Demon's Souls tadı verir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oynanis dmeon souls e baya benziyor ama DS kadar zor bir oyun degil, oyle kapip goturen bir atmosferi surekli geren bir tarzi yok batida oyunun tutmamasininen buyuk sebebi grind den ibaret olmasi, bati oyuncusuna ters geliyor bu biraz oyle derin hikaye atmosfer filan yok, surekli yaratik avlayip dahada guclenmek ustune bir oyun iste bayada eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oyunu baya beğendim bu arada 2-3 gündür oynuyorum daha online'a dokunmadım ki asıl olay onlinemış. kesinlikle tavsiye ederim gameplay videoları falan izleyin. bosslar hakkaten enfes olmuş. biraz daha oynadıktan sonra detaylı inceleme yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellhundd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Ben oyunu aldım hoşumada gitmişti ama pişman oldum kısa sürede baydım yazık oldu verdiğim paraya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 ben psp versiyonunu oynuyorum şimdi telefonda emulatorle yani bu kadar iyi oyun yapmışlar, ayrıntılı simülasyon gibi nerdeyse ama kamera adamı arkasından takip etmiyor. bütün oynanışı öldürmüş. freedom unite bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 süper oyun bu ya niye oynamıyosunuz. mesela monster öleceğini anlayınca başka bölgeye kaçıyor. paintball la marklayabiliyomuşsun yada sis bombası atabiliyomuşsun kaçmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 3ds de oynuyorum ben. Ölmeye yakın kaçtığında izini sürüp mümkünse traple yakalamaya çalış öldürmek yerine hatta, daha fazla materyal elde ediyorsun öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 sen pspdeki kameraya soyleniyorsunda, 3ds dekini gorsen o zaman... http://i.imgur.com/zYJUbB8.jpg http://i.imgur.com/oQVEED4.jpg control scheme olarak monster hunter 3 U gordugum en kotu oyun falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 mh3 öf dramdı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 + kid icarus felaketi vardı epilepsi proclatıyor kontroller rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 daha basit görevlerde varmış köyün şefinin verdiği. ben köydeki tavern gibi yere girip almıştım onlar daha sonra heralde. şef kadın daha kolay görev veriyor. bumerang aldım denemek için attım kırıldı. sonradan aklıma geldi taşa doğru attım diye mi kırıldı acaba. kamera kontrolde şöyle bişey var. http://www.gamefaqs.com/boards/943356-monster-hunter-freedom-unite/58200425 bende L ve R tuşlarını kamera sağ sola ayarladım. daha rahat oldu onları kullanınca. şimdi haritada 1 den 8 e kadar zone lar var. gezdim hepsini. bütün oyun bu 8 zone da mı dönüyor yoksa sonradan ekleniyor mu başka değişik yerler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 3ds deki kameraya alışınca çok sorun olmuyor (gunner oynamadıkça). sağa ayarlıyosun kamerayı (default u böyle zaten), boss larda da lock-on yapıyorsun bossa, R ye basınca dönüyor otomatik. Yani aynı anda kamerayı döndürüp saldırman gerekmiyor bosslarda en azından. ____________________________________________ Boomerang şansa kırılıyordu sanırım, düşürmek için skill olabilir zırhlarda Area olarak bir tek baştaki yer köye bağlı. Oyunda ilerledikçe kestiğin bosslar belirebiliyor orada 2 şer 3 er. Onun dışında tüm bölgeler Bu arada silahlarını upgrade etmeyi ihmal etme, upgrade ettikçe seçenekler artıyor dallanıp budaklanıyor ilk gelen iron sword için örneğin: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 baya ayrıntılı oyun anladığım kadarıyla. armoru silahı felanda materyal toplayıp yaptırıyomuşsun. upgrade ide aynı adam yapıyor. haritalarda biraz büyükse ilk arealara göre süper. mesela silahı kullandıkça köreliyor biley taşıyla bileylemen lazım. buza taşa felan vurunca daha çabuk köreliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Aynı şey bosslar içinde geçerli, bazı kısımlarına vurduğunda geri sekiyor saldırılar. Ayrıca bazı bosslarda kanatları kuyruğu falan kesip bossun bazı saldırılarını etkisiz hale getire biliyorsun ve kestiğin parçalarında derisini yüzebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar