Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 white wolf ciddi misin? sagini solunu karistiranlardan misin? ordakilerin hepsi sag eliyle tutuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Video ozaman bir okadar daha saçma sen saati sağ eline mi takıyorsun ... evet diyorsan dicek birşey yok devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ha burada sonradan hocu bende sağ kuluma takıyorum ne var diceklere hitaben o kadar insanın hepsinin orda sağ koluna takmış olma olasılığı bence ufak bir olasılık o yüzden fake diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 belki o ulkede oyledir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hergonan kusura bakma,ben ısrar ediyorumda bu böyle diye ama her ülkenin kültürü hakkında kesin bi bilgiye sahip değilim,bu kadar kesin konuşmam doğru deil,haklı olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "White Wolf" said: fake kaçınız bardağı sol elinizle tutuyorsunuz..ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bardaktan fake tahlili yapılıyor dediler geldim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Longshanks said: "White Wolf" said: fake kaçınız bardağı sol elinizle tutuyorsunuz..ahahahah Hahaha cok büyük ihtimal öyle söylemesen yurmuştum ama belkide solak adam bulana kadar dvm etmiştir çekim belki 1 ay sürmüştür atıyorum... sonuç montaj nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu sitedeki her videoda çıplak bi kız var lan böyle bir sektör olduğunu bilmiyordum (çıplak şaka sektörü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sonuncu bariz fake sakadan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ardeth said: bu sitedeki her videoda çıplak bi kız var lan böyle bir sektör olduğunu bilmiyordum (çıplak şaka sektörü) anaa şaka da mı vardı, ben memelere dalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssx0tr Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bakayım mı bakmayım mı çelişkisi. "ehi ehi bakıyom" sırıtışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ardeth said: bu sitedeki her videoda çıplak bi kız var lan böyle bir sektör olduğunu bilmiyordum (çıplak şaka sektörü) *sitenin adina bakar* nakedfunny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bana bütün videolar sahte gibi geldi.yani bikaç videoya baktım da (:D adamların o tepkiler hep abartılı eller titremeler,zıplamalar,kendini kaybetmeler..o yaştaki adamlar ilk defa mı meme görmüş nedir.zaten gerçek olamaz çünkü hastaneye gittiğinde böle bi şaka yapılsa gider hastaneyi dava edersin o yüzden uraşmak istemezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 1000 kisiye yapsalar bu tarz tepki veren en az 20 tane cikar bence. Hepsini kaydet, "the best of"u koy, bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar