Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun arayışı - UO tarzı pvm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mortal online ı indiriyorum şuanda, bazı olaylar çok hoş olmuş. ikinci vizeler başlayana kadar takılayım, beğenirsem sonradan tamerla akarım ufuğa doğru =P
Mesaj tarihi:
valla şu aralar eğer "oyun nasılmış acaba?" mantığıyla girersen işin içinden çıkamazsın, birdaha kurmamak üzere de silersin oyunu diye tahmin ediyorum. Ha ama sabırlıyım, öğrenicem deniyecem, objektif olucam dersen, bikaç gün sabredebilirsen tadını almaya başlarsın.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

valla şu aralar eğer "oyun nasılmış acaba?" mantığıyla girersen işin içinden çıkamazsın, birdaha kurmamak üzere de silersin oyunu diye tahmin ediyorum.

Ortam nasılmış diye basladıgım sehirin dısına cıkıp o an kafama inen soparlardan oyundan bişey anlamayınca, hatun karakter açıp çırıl çıplak ortada koşturan tipleri görünce ben aynen böyle yaptım. Doğru bir kanı.
Mesaj tarihi:
patide insanlar genelde fail oyunların her zaman yanındadır destekçisidir, gaza gelip para verirsen çok küfredersin. mortal online için konuşuyorum bu arada, kaldıki mortal online in combat sistemi ile ultima online alakasız yani ne kadar alakasız? mortal online fps.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...