Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ultimadaki gibi pvm yapabileceğim, ev kurup çiçek yetiştirebileceğim bir devasa online var mı? Paralı-parasız fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dark fall var ama çiçek böcek den çok kan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SWG :) Bir nebze LOTRO Darkfall da çiçek böcekte yok adam da yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 swg gene en uygunu sanirim ya cunku mining farming makineler robotlar felan baya elenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mortal Online var ama daha fazla pvp donuyor suan, beta bitmesine kisa bir sure kaldi ama yine de deneyebilirsin. Forumda bolumu mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mortal online ı indiriyorum şuanda, bazı olaylar çok hoş olmuş. ikinci vizeler başlayana kadar takılayım, beğenirsem sonradan tamerla akarım ufuğa doğru =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 valla şu aralar eğer "oyun nasılmış acaba?" mantığıyla girersen işin içinden çıkamazsın, birdaha kurmamak üzere de silersin oyunu diye tahmin ediyorum. Ha ama sabırlıyım, öğrenicem deniyecem, objektif olucam dersen, bikaç gün sabredebilirsen tadını almaya başlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Xenocide said: valla şu aralar eğer "oyun nasılmış acaba?" mantığıyla girersen işin içinden çıkamazsın, birdaha kurmamak üzere de silersin oyunu diye tahmin ediyorum. Ortam nasılmış diye basladıgım sehirin dısına cıkıp o an kafama inen soparlardan oyundan bişey anlamayınca, hatun karakter açıp çırıl çıplak ortada koşturan tipleri görünce ben aynen böyle yaptım. Doğru bir kanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 patide insanlar genelde fail oyunların her zaman yanındadır destekçisidir, gaza gelip para verirsen çok küfredersin. mortal online için konuşuyorum bu arada, kaldıki mortal online in combat sistemi ile ultima online alakasız yani ne kadar alakasız? mortal online fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Gelicek öyle bi oyun hissediyorum jedi dürdülerim dürtüklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bu gidişle zaten Pati tayfası toplanıp yapacak bir oyun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 2d forevır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hello kitty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 pembeye alerjim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 valla fallout 2 oynayip, uo'yu da seviyorsan sandbox fallout online cok guzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 hemen başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 iyi de pvm'sinin ne alakası var yauw :) Sende adam çekmek için yalanlar yalanlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar