Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Ultimadaki gibi pvm yapabileceğim, ev kurup çiçek yetiştirebileceğim bir devasa online var mı? Paralı-parasız fark etmez.
RRa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 dark fall var ama çiçek böcek den çok kan var :)
jonq Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 SWG :) Bir nebze LOTRO Darkfall da çiçek böcekte yok adam da yok :P
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 swg gene en uygunu sanirim ya cunku mining farming makineler robotlar felan baya elenceli
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mortal Online var ama daha fazla pvp donuyor suan, beta bitmesine kisa bir sure kaldi ama yine de deneyebilirsin. Forumda bolumu mevcut.
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mortal online ı indiriyorum şuanda, bazı olaylar çok hoş olmuş. ikinci vizeler başlayana kadar takılayım, beğenirsem sonradan tamerla akarım ufuğa doğru =P
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 valla şu aralar eğer "oyun nasılmış acaba?" mantığıyla girersen işin içinden çıkamazsın, birdaha kurmamak üzere de silersin oyunu diye tahmin ediyorum. Ha ama sabırlıyım, öğrenicem deniyecem, objektif olucam dersen, bikaç gün sabredebilirsen tadını almaya başlarsın.
jonq Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Xenocide said: valla şu aralar eğer "oyun nasılmış acaba?" mantığıyla girersen işin içinden çıkamazsın, birdaha kurmamak üzere de silersin oyunu diye tahmin ediyorum. Ortam nasılmış diye basladıgım sehirin dısına cıkıp o an kafama inen soparlardan oyundan bişey anlamayınca, hatun karakter açıp çırıl çıplak ortada koşturan tipleri görünce ben aynen böyle yaptım. Doğru bir kanı.
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 patide insanlar genelde fail oyunların her zaman yanındadır destekçisidir, gaza gelip para verirsen çok küfredersin. mortal online için konuşuyorum bu arada, kaldıki mortal online in combat sistemi ile ultima online alakasız yani ne kadar alakasız? mortal online fps.
Kspong Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Gelicek öyle bi oyun hissediyorum jedi dürdülerim dürtüklendi.
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Bu gidişle zaten Pati tayfası toplanıp yapacak bir oyun :P
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 valla fallout 2 oynayip, uo'yu da seviyorsan sandbox fallout online cok guzel geliyor.
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 iyi de pvm'sinin ne alakası var yauw :) Sende adam çekmek için yalanlar yalanlar ...
Öne çıkan mesajlar