Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Komik bi başlık oldu biliyorum ancak durumu özetleyeyim. Ben böyle bitmeyen bitemeyen bir tez yazma saçmalığındayım. KOnum gereği bir firmada SWOT yapmam lazım, başlangıçta gayrimenkul değerlemede yapayım diyordum tanıdık firma olduğu için, ama hani SWOT olarak bakınca o sektörde ne teknoloji var, ne ar-ge var kuruyor benim konu gibi geldi, bende buraya şunu sormaya karar verdim; 1) Bir şirket sahibi(veya ortağı) /veya şirkette istediğim verileri elde etmemi sağlayabilecek bir pati var mı? 2) Var ise firmasında yapılmış önceki dönem SWOT analizlerine ulaşma imkanım (bu durumda firmanın gidişatı ile ilgili yorum olacak tezin ana konusu) /veya yeni bir SWOT yapma imkanım olur mu? Edit: bilgisayar veya teknoloji ağırlıklı firma tercih sebebidir :D Acil yardım lazım yoksa napcam bilmiorum du bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 çok büyük şirketim vardı ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 valla babam istese vermem bilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 swot ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 http://marketingteacher.com/Lessonstore.htm#swot swot buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Fistan said: valla babam istese vermem bilgi oooo manyak laf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 babamla ortağız.ama ben bikaç aylık istifadayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bi 3 yıl dayanırsan bu çalışmayla bizim şirketi elegeçirebilirim afasd ama değerleme bizimkiside sen beenmemişsin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bi firmam olsaymış süper olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 wastyrx said: Bi 3 yıl dayanırsan bu çalışmayla bizim şirketi elegeçirebilirim afasd ama değerleme bizimkiside sen beenmemişsin ^_^ abi ne blim orada yapılır mı ki sence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Dworgian said: wastyrx said: Bi 3 yıl dayanırsan bu çalışmayla bizim şirketi elegeçirebilirim afasd ama değerleme bizimkiside sen beenmemişsin ^_^ abi ne blim orada yapılır mı ki sence :D Bence çok zayıf kalır. Değerleme de şöyle sorular sorsan *Üstün noktalarım nelerdir ? *Neleri iyi yaparım ? *Başkaları, güçlü yanlarım olarak neleri görmekteler ? *Hangi tür işleri daha iyi yapıyorum? Cevaplar nerdeyse her şirkette aynı olur gibi, bide yaptığın iş aynı başka tür iş yapma gibi bi seçeneğin olmuyor bizim şirkette ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 işte gümlediğim nokta bu zaten. arge yok. teknoloji yok mal farklılaştırma yok yok yani yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kimse ar-ge ya da datalarını seninle paylaşmaz. en basit orneği arkadasım teknosada insan kaynaklarında staj yaparken bir tek bilgiyi yazdı diye(art niyetsiz) bütün staj defterinden oldu , adamların çok katı kuralları var şirket bilgileri hakkında. ki karamsar konusmayayım ama pr ı bile paylasmazken swot u hiç bi şekilde paylasmazlar seninle gg yani =/ ps. swot un açılımı strengths, weaknesses, opportunities,threats genelde ya pazarlama ya da ekonomi derslerinde bol bol geçer fizibilite çalışmaları ile kaka bi konudur hiç sevilmez. bi de regresyonla talep tahmini vardır beni finalde dinden imandan çıkarmıştı misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 SWAT olsa kolaydı ama SWOT zor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ne gibi bilgiler lazım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bir şirketin hangi konularda çıkardığı bir malın ya da şirketin tamamının piyasadaki ikamelerine karşı avantajları '' '' '' dejavantajları piyasa ekonomisindeki fırsatlar ve tehtitler şirket içindeyse şirket içi tutarlılık ve eksik oldugu yanlar planlama ve denetlemenin nasıl oldugu ile alakalı. yani aga zor o iş , bu bilgileri bırak sana fistan nın dediği gibi babamın ogluna bile vermem yeri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya şirketleri ara böyle böyle tez yazmam gerekıyo diye hepsinin insan kaynaklarıyla konuş. ya da yüzyüze git bilmemne üniversitesinden geliyorum böyle bir tez yazmam gerekiyor/araştırmam var vs diye. yani ben bikaç şirkete random gitmiştim, bir araştırmam vardı hiçbiri geri çevirmedi. ve baya detaylı bir araştırmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 En kolay bilgi toplayabileceğin piyasayı seç ve bu piyasadan sana istediğin cevapları en kolay vericek olan firmayla konuş,arge yoksa kafadan uydurucaksın ufak ufak atmaktan çekinmiceksin.Hiçbir firma tam olarak güçlü ve zayıf yanlarını vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Letsgetthesunshine said: kimse ar-ge ya da datalarını seninle paylaşmaz. en basit orneği arkadasım teknosada insan kaynaklarında staj yaparken bir tek bilgiyi yazdı diye(art niyetsiz) bütün staj defterinden oldu , adamların çok katı kuralları var şirket bilgileri hakkında. ki karamsar konusmayayım ama pr ı bile paylasmazken swot u hiç bi şekilde paylasmazlar seninle gg yani =/ ps. swot un açılımı strengths, weaknesses, opportunities,threats genelde ya pazarlama ya da ekonomi derslerinde bol bol geçer fizibilite çalışmaları ile kaka bi konudur hiç sevilmez. bi de regresyonla talep tahmini vardır beni finalde dinden imandan çıkarmıştı misal. öfft gidip yapılmış satın alcam o vakit lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Sintisyzer said: ne gibi bilgiler lazım ki? şirketin genel yapı bilgisi, üretim kaynakları, teknolojisi vs vs die gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Agmahan said: En kolay bilgi toplayabileceğin piyasayı seç ve bu piyasadan sana istediğin cevapları en kolay vericek olan firmayla konuş,arge yoksa kafadan uydurucaksın ufak ufak atmaktan çekinmiceksin.Hiçbir firma tam olarak güçlü ve zayıf yanlarını vermez. zaten onların tespiti benim işim oluo. ama denices artık kapı kapı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 adam belese audit yapacak sizin icin iste. DAHA NE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 he işte =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Hiçbir şirket SWOT analizi yaptırmaz 3. birine auditor falan değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ipk da yaparsan gel, üşeniyoruz çok gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar