Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lothlarien UO

vesmor

Öne çıkan mesajlar

Evt güzel Başarılar.. aMa..

Şimdi şunu sormak istiyorum gerek nbl scriptleri ile acılan gerekse nbl tarzı yani girersin sharda bi ph acık olur gm mage sonra hadi bi warlock carh kasarsın bide warlock carha tailor kasarsın vs.Shardınız yine boylemi onu sormak istiyorum bu türmü yani shardınızda oynamamız için neler var değişik birşeylermi yoksa yukarda anlattığım klasikleşmiş artık bunlar baydıgım olaylarmı ben acıkcası eski RoL gibi rp yapmayan banlanan ırk sistemli değişik haritalı bir server bekliyorum sizler ne düşünürsünüz bilmem ..

Saygılarımla..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin
Sosyal ağlarda paylaş

bi meyç robe giyemiyoruz birde rp serverı olacak

98 mage 98 eva 98 medi bune saçmalıktır

hadi evayı geçtik meditasyonun ne işi var orda?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

nebulanın yaptığı herşeyi yapmak zorundamısınız?

anlamıyorum sizin bu zihniyetinizi biraz kendi beyninizden fikir üretip daha güzel şeyler yapabilirsiniz

bakıyorum açılan serverların %75 i nebulaya özeniyor abi neyine özeniyorsunki?

nebula poisoning'i örneğin

millet nebuladaki poisoning i gördü ve her serverda öyle zanlediyorlar boşuna diğer serverlarda poisoning kasıyorlar aslında öyle değil normal hali silaha sürülür assasin yada Thieflerin ihtiyacı oldugu en önemli skilldir bunu nebula mageler icin cevirmiş yapmış kendi fikirleri cokda güzel yapmışlar...
ama sizde 1 sharda bağlı kalmayın kendi fikirlerinizi kullanın

diğer örnek wound nebula cıkardı herkez aynısını yapmaya başladı ve daha bir sürü örnek...

yani bunu yazmamın nedeni kendi serverınızı kurun başkasının uyguladığı sistemlerle kurmayın[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
Sosyal ağlarda paylaş

Bakin, Nebula veya ba$ka bir shard'a benzeme amaci ile acmadik bu shard'i... Benim kafamda tasarladigim bir sistem var bu sistemi uygulamaya koyacagim yakinda. Mage Robe, mage'lerin giysisidir. Illaki sadece magery yeteneginiz oldugunda giyebileceksiniz diye bir kaide yok. Boyle uygun goruldu, boyle de yapildi. Ayrica iyi dilekleriniz icin te$ekkurler...
Sosyal ağlarda paylaş

ileri geri konuşmuyorum math anlatmak istediğim bir sürü nebula clone u varken sizinde oraya kaymamanız

kapalı bi şekilde bunu anlatmak istedim[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Sosyal ağlarda paylaş

nebula clone nedir ya?
tabii ki insanlar sosaria üzerine buglardan arınmış bir server kurmak isteyecekler. illa her server değişik tarihi, haritası falan olcak diye bir şey yok ki... magery freezetime'ı, healing sistemi, reg kristali vs vs.. olunca nebula clone mu olunuyo? nebulanın yaptığının aynısını yapan shardlar da olabilir ama o kadar büyütmememiz lazım.[signature][hline]/ The Lost Age | tazmanyak
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim bleed nebula açmadan önce varmıydı hiçbir Türk serverinde bleeding? Veya benzeri şekilde dismount. Üzgünüm ama alayı nebulanın fikirlerinin çalıntısı. Ne derseniz diyin bu böyle...
Ben dedimmiki farklı map koyun diye? Yeni şeyler getirin dedim scripting babında mesela Nebuladaki korsan ve gemi ticareti gibi orjinal birşeyler...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler...

Krynn Online Project Owner and Core Developer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 02 Ağustos 2004 05:11 tarihinde demiş ki:
Kardeşim bleed nebula açmadan önce varmıydı hiçbir Türk serverinde bleeding? Veya benzeri şekilde dismount. Üzgünüm ama alayı nebulanın fikirlerinin çalıntısı. Ne derseniz diyin bu böyle...
Ben dedimmiki farklı map koyun diye? Yeni şeyler getirin dedim scripting babında mesela Nebuladaki korsan ve gemi ticareti gibi orjinal birşeyler...

dalamar doru söylüyorsunda birşeyi türkiyeye getirmek onu yapanın siz olduğunuz anlamına gelmiyor.sen demişsin adam belki nebulayı değilde nebulanın o sistemleri örnek aldığı yeri örnek alıyor olabilir ...[signature][hline]SlayerTR

SlayerTr Admin ...

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...