Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ba$arılar dilerim.. Umarım Kalıcı Olursanız..[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bizde onu umuyoruz.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Counselor Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 En azindan bu server kapanmaz Vesmor'un yas 14 ama maddi durumu iyi oldugu icin sorun yasanmaz.Archimedes zaten hayran oldugum biri :) disarda yururken bile rp yapan bir insan hastasiyim asdasd[signature][hline]Living for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Başarılar Diliyorum. Umarım Emeklerinizin Karşılığı Sadece Eğlence Olmaz.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Evt güzel Başarılar.. aMa.. Şimdi şunu sormak istiyorum gerek nbl scriptleri ile acılan gerekse nbl tarzı yani girersin sharda bi ph acık olur gm mage sonra hadi bi warlock carh kasarsın bide warlock carha tailor kasarsın vs.Shardınız yine boylemi onu sormak istiyorum bu türmü yani shardınızda oynamamız için neler var değişik birşeylermi yoksa yukarda anlattığım klasikleşmiş artık bunlar baydıgım olaylarmı ben acıkcası eski RoL gibi rp yapmayan banlanan ırk sistemli değişik haritalı bir server bekliyorum sizler ne düşünürsünüz bilmem .. Saygılarımla..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Rp destekli ve nebula scriptlerinden çok az bir şekilde yararlanıyoruz.O da ilerde bitecektir.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Seer Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Arkadaşım bide nbl tarzımı onu sordum yinemi warlock carh kasılacak işte yarım saate gm mage felan boylemi?[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bir kere nebulada yarım saate gm mage olan yok herkez ne isterse onu kasar ister warlock ister craft serverlara göre ayırt edemezsin böyle. Ama serverin ilk açıldığı tarih bu günler olduğu için powerhour mevcut ilerde kapanacak.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, Seer Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 allaim lafi nerden anlıyorsun ben nbl tarzı diyorum galiba anlamıyorsun nbl tarzı derken bi warlock kasarsın bide sizde ph acık yarım saate gm mage ben bundan bahsediyorum ve düşündügüm gibi tşkler.[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bi meyç robe giyemiyoruz birde rp serverı olacak 98 mage 98 eva 98 medi bune saçmalıktır hadi evayı geçtik meditasyonun ne işi var orda?[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucretius Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Nebulada Mage Robe giyimi icin 100 mage 100 eva 100 medi istiyor yanılmıyorsam ondan bence normal..[signature][hline]Ultima-Strike.com Site Admin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 nebulanın yaptığı herşeyi yapmak zorundamısınız? anlamıyorum sizin bu zihniyetinizi biraz kendi beyninizden fikir üretip daha güzel şeyler yapabilirsiniz bakıyorum açılan serverların %75 i nebulaya özeniyor abi neyine özeniyorsunki? nebula poisoning'i örneğin millet nebuladaki poisoning i gördü ve her serverda öyle zanlediyorlar boşuna diğer serverlarda poisoning kasıyorlar aslında öyle değil normal hali silaha sürülür assasin yada Thieflerin ihtiyacı oldugu en önemli skilldir bunu nebula mageler icin cevirmiş yapmış kendi fikirleri cokda güzel yapmışlar... ama sizde 1 sharda bağlı kalmayın kendi fikirlerinizi kullanın diğer örnek wound nebula cıkardı herkez aynısını yapmaya başladı ve daha bir sürü örnek... yani bunu yazmamın nedeni kendi serverınızı kurun başkasının uyguladığı sistemlerle kurmayın[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 en temizi ya orjinalinin aynısını yapmaya çalışın o bi hedef olur ya da kendi sistemlerinizi yapın yane bi sürü clone server dolaşıo[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Eski dostum WormDevil ve dostlarına başarılar dilerim[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.Herkes bilemiyecek diye bir şey yok sadece bilmeyenlere yardim etmek icin yaptim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothlarien_Math Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bakin, Nebula veya ba$ka bir shard'a benzeme amaci ile acmadik bu shard'i... Benim kafamda tasarladigim bir sistem var bu sistemi uygulamaya koyacagim yakinda. Mage Robe, mage'lerin giysisidir. Illaki sadece magery yeteneginiz oldugunda giyebileceksiniz diye bir kaide yok. Boyle uygun goruldu, boyle de yapildi. Ayrica iyi dilekleriniz icin te$ekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Lothlarien full kadro burada ma$allah.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothlarien_Math Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Elbette burda.. Forumlara cikip laf dalasi yapmayi sevmeyen insanlardanim fakat shard'imizla ileri geri konusulmasinada izin veremem.[signature][hline]And looked down one as far as I could To where it bent in the undergrowth Lothlarien Staff Admin Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ileri geri konuşmuyorum math anlatmak istediğim bir sürü nebula clone u varken sizinde oraya kaymamanız kapalı bi şekilde bunu anlatmak istedim[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delinquent Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Bana kalsa bir de intelligence istetirdim mage robe giymek icin, iyi yapmissiniz.[signature][hline]'crimson legend' Bütün dünya izler durur, Afet-i azam bekler durur, Hedefini al, piyasani al, her şeyi al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bencede haklı nebulaya benzememeye çalışın. Şu an açık olan sphere serverın 3/4 ü "nebula clone". Komik ama gerçek...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 nebula clone nedir ya? tabii ki insanlar sosaria üzerine buglardan arınmış bir server kurmak isteyecekler. illa her server değişik tarihi, haritası falan olcak diye bir şey yok ki... magery freezetime'ı, healing sistemi, reg kristali vs vs.. olunca nebula clone mu olunuyo? nebulanın yaptığının aynısını yapan shardlar da olabilir ama o kadar büyütmememiz lazım.[signature][hline]/ The Lost Age | tazmanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Kardeşim bleed nebula açmadan önce varmıydı hiçbir Türk serverinde bleeding? Veya benzeri şekilde dismount. Üzgünüm ama alayı nebulanın fikirlerinin çalıntısı. Ne derseniz diyin bu böyle... Ben dedimmiki farklı map koyun diye? Yeni şeyler getirin dedim scripting babında mesela Nebuladaki korsan ve gemi ticareti gibi orjinal birşeyler...[signature][hline]İnsanlar gelecek için planlar yapar , tanrı yukarıdan güler... Krynn Online Project Owner and Core Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Endelith Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Nebula bleeding,paradarbe açtı o açtı diye her server bunlardan arındırılacak diye bir şey yok.[signature][hline]Lothlarien Staff Member, GM Endelith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Başarılar.[signature][hline]legend never die only change , vilt. Kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: _Dalamar_, 02 Ağustos 2004 05:11 tarihinde demiş ki: Kardeşim bleed nebula açmadan önce varmıydı hiçbir Türk serverinde bleeding? Veya benzeri şekilde dismount. Üzgünüm ama alayı nebulanın fikirlerinin çalıntısı. Ne derseniz diyin bu böyle... Ben dedimmiki farklı map koyun diye? Yeni şeyler getirin dedim scripting babında mesela Nebuladaki korsan ve gemi ticareti gibi orjinal birşeyler... dalamar doru söylüyorsunda birşeyi türkiyeye getirmek onu yapanın siz olduğunuz anlamına gelmiyor.sen demişsin adam belki nebulayı değilde nebulanın o sistemleri örnek aldığı yeri örnek alıyor olabilir ...[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar