Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lothlarien UO

vesmor

Öne çıkan mesajlar

Standart sunuculardan sıkıldınızmı ? veya siz Role Play yaparken gelip birinin "b@b th3 k3nk" diye etrafda dolanmasi ve onca asagilayici hakaretten biktinizmi.Cevabiniz evet ise.Lothlarien UO tam size göre yeni açılan sunucumuzda,tüm world spawnlı,bonuslar açık,nebula scriptleri nden en az oranda faydalanilan,yepyeni bir verdata,orijinal dünya üzerinde yeni binekler,silahlar ve sistemler ile karşınızda,skill artışları %50 oraninda kolaylaştirilmiştir,Oynamasanizda bir kez test etmeniz dileğiyle

Böylece tek olan reklam hakkımızıda kullandık

Lothlarien UO
Şu anda tasarımsal ve işlevsel açıdan kötü olan sitemiz konusunda siz oyuncularımızdan özür dilerim.

Dipnot : Bu gün için sunucun ilk açılması nedeniyle tüm hesaplar anında açılmaktadır bilginize.
[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair

[Bu mesaj Ripper tarafından 31 Temmuz 2004 21:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

işte bunu alkışlarım

*! aya kalkar ve alkışlar *

sizin serverdayım... nebula scriptsiz bir server'a... EVET![signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_
..|....|.....|.....|....|
./ ./ ../ ./ ./
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları
MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrikler ve başarılar dilerim. Yanlız yanlış anlamayın ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bir sunucuya oyuncu çekmek için sadece sunucu ve staff kalitesi yetmez, reklam ve kullanıcı üzerindeki izlenim de önemlidir. Bu yüzden keşke sitenizin "gerçek hali" ortaya çıkana kadar bekleyip biraz daha sabretseydiniz ve mesajı yazarken imla kurallarına biraz daha dikkat etseydiniz. Çünkü bu gibi ufak detaylar başta kullanıcının kafasında "ciddi bir proje değil galiba" gibi bir izlenim uyandırıyor.

Neyse, başarılar...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 31 Temmuz 2004 21:26 tarihinde demiş ki:
Tebrikler ve başarılar dilerim. Yanlız yanlış anlamayın ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Bir sunucuya oyuncu çekmek için sadece sunucu ve staff kalitesi yetmez, reklam ve kullanıcı üzerindeki izlenim de önemlidir. Bu yüzden keşke sitenizin "gerçek hali" ortaya çıkana kadar bekleyip biraz daha sabretseydiniz ve mesajı yazarken imla kurallarına biraz daha dikkat etseydiniz. Çünkü bu gibi ufak detaylar başta kullanıcının kafasında "ciddi bir proje değil galiba" gibi bir izlenim uyandırıyor.

Neyse, başarılar...

Tavsiyeniz ve ilginiz için teşekkürler efendim,bunlarin hepsini değerlendirmeye alacağımıza emin olabilirsiniz.[signature][hline]Robotic Individual Programmed for Peacekeeping and Efficient Repair
Sosyal ağlarda paylaş

Başarılar umarım kalıcı,sağlam bi server olur..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Who is that ?[/i] / My best friend
Heaven UO Shard, Çok yakında....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...