Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iphone vs n98

0ne

Öne çıkan mesajlar

Bernimde eşimin iphoneu var bi işe yaramıyor ona bakarsan benim kullanımıma göre ama bu iphoneu uyduruk veya kullanışsız yapmaz benim ihtiyaçlarıma uyumsuz yapar sadece. Ha çocuk olsam haklısın bi suru gereksiz uygulama oyun vs vs var ama onlar benim itouchımda da var yani iphone olarak bana bi getirisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

s^3'de ilk izlenimde iphone os ve android'in verdiğini veremiyor olması şirketin ciddi bir hantallığının olduğunun kanıtı gibi tabii..

symbian'ı iptal tamamen etmemeleri komik gerçekten. bilakis nokia ile "herhangi" bir şey yapmak yorucu bir hal alıyor. hani o uygulamayı ben iphone'da/nokia'da kullanmıyorum/kullanıyorum vs gibi bir durum değil.. herhangi bi işlem yapmak gerçekten yoruyor adamı..

basit bir contacts + telefon açmaktan tutun, mesaj ya da navigasyon'a kadar..

maemo'dan hâlâ çook umutluyum ama ben..

gerçi fontlarını değiştirme opsiyonu olmadığ sürece çekinerek bakarım ekrana.. çok çirkin nokia'nın default fontu.. fazlasıyla eskidi artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Todesengel said:

kithnoss said:

IPhone pazarlama harikası , Nokia her zaman teknoloji ve servis/hizmet/destek harikası , ona göre seçebilirsin.
Tek bir artısı var iphone un o da nette surf yaparken , mobile uyumlu olmayan siteleri daha hızlı gezebiliyorsun , dokunmatik olduğu için.

3G telefon çıkarıp , görüntülü konuşmaya izin vermeyen bir telefon nasıl bu kadar satabildi anlamıyorum :D Şuankilerde konuşuluyor sanırım ama çoğu Iphone da goruntulu konusma desteği bile yok

Zaten 3G görüntülü konuşmak demek. Gören de her konuşmasını görüntülü yapıyor sanacak. Daha eline iphone almamış tipik türk telefon kullanıcısı olarak göze çarpıyorsun.

3G , görüntülü konuşmak demek değildir. Görüntülü konuşmak 3G servisleri sayesinde yapılır , her 3G destekleyen telefon , görüntülü konuşma desteklemeyebilir - Ornek Iphone un bazı modelleri .

Laflarını cahilliğine ve konuya olan uzaklığına veriyorum . Terimleri karıştırmayı bıraktığın zaman tartışabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

kimse tek tek ustune alinmasin ama mobil cihazlarda genelde gordugum bisi var, ultimate phone yok ki, herkes telefonlari sunarken oyle bir sunuyor ki, is adaminada ayni telefon, ogrenciyede, facebook seven kiside ayni telefon kullansin, tuvalet kagidi isteyenede app cekersin kullanirsin modunda yaklasiyorsunuz. oyle bir durum olsa apple dunya'da tek telefon ureticisi olurdu ama herkesin ihtiyaclari farkli. cogu zaman elma ile armut karsilastiriliyor ayni zamanda. ornegin hard keyboard lu bir telefon ile iphone nexus one vs karsilastirilmaz.

Ornegin bana gore, app ler benim icin cok onemli surekli onlarla oynayacagim diyen biri iphone ya da android li bir telefondan sasmasin. Ovi daha cok zayif, Android ve Iphone'dur yani alincak telefon.

Touchscreen keyboard sevmiyorum diyosan, ne biliyim n900 var, htc touch pro 2 var, motorola milestone var.

is adamiysan blackberry var yine htc nin modelleri var, nokia var.

google benim hayatim docs mail vs hersey orada diyosan android yine.

full power istiyorum app umrumda degil browser vs flash cok onemli diyosan n900 var yine.

Daha da unuttugum telefonlar vardir, ama yani iphone sadece %15'i pazarin, ona gore bakmak, ihtiyaca gore secmek en mantikli olacaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

s^3'de ilk izlenimde iphone os ve android'in verdiğini veremiyor olması şirketin ciddi bir hantallığının olduğunun kanıtı gibi tabii..

symbian'ı iptal tamamen etmemeleri komik gerçekten. bilakis nokia ile "herhangi" bir şey yapmak yorucu bir hal alıyor. hani o uygulamayı ben iphone'da/nokia'da kullanmıyorum/kullanıyorum vs gibi bir durum değil.. herhangi bi işlem yapmak gerçekten yoruyor adamı..

basit bir contacts + telefon açmaktan tutun, mesaj ya da navigasyon'a kadar..

Kesinlikle katılıyorum. Symbian'ın sorunu hantallık. İlk çıkan symbian'lardan N97'ye kadar bütün symbian'lar sinir bozucu derecede yavaş ve tepkisiz. Yoruyor adamı yani. Ben istiyorum ki arayüz aksın, benim düşünmeye fırsatım kalmasın. Çat çut basayım ekrana. Ama symbian'da beklee, beklee, bekleeeeeeee....

Symbian belasından nokia yıllar önce kurtulmalıydı. donanım olarak çağının ötesinde telefonlar symbian yüzünden kullanışsız sayıldılar.
Sosyal ağlarda paylaş

nokia ceo'suna bye bye demeye hazırlanıyor dedikoduları almış başını gidiyor..

agresif ve yenilikçi birisi gelse bari yerine. hani burada -ve bunun gibi yerlerde- appleseverler derneği vs nokia'yı yaşatma ve geliştirme vakfı kapışıyormuş gibi duruyor.. ama nokia gibi dev bi oyuncunun bu sektörde sıçmış olması oyunu fazlası ile etkiliyor.. düşünün zamanında k-jam'le falan binde bilmem kaç pazara falan sahip olan htc neler neler başardı bu smartphone piyasasının gelişmesi ile (apple zaten ayrı bi olay.. onu pas geçtim bu örnekte)

maemo ile habire kaktırdıkları "çok iyi video çeken telefon" geyiğini birleştirip iyi bişiler yaparlarsa tadından yenmez bak..

yoksa nokia'ya mail falan atıcam artık

said:
bilmemkaç mögöpöxel geyiklerinizden bay geldi STOP iyi resim + video çeken ürünler yapıyorsunuz STOP ayrıca çalışmayan aptal telefonlar yapıyorsunuz STOP e o zaman gidip sadece dijital kamera yapsanıza siz STOP inanın başarısızlığınız bir anda başarıya döner STOP smartphone değil de smartD-CAM diye pazarlamayı da deneyebilirsiniz STOP telefon özelliği olan kamera STOP

aynı olay sonyerr.. için de geçerli gerçi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...