Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi belgeselleri seyredelim?

reyou

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
herhangi turden herhangi bir konu ile ilgili belgesel ariyorum.
2. dunya savasindan tutunda, hayvanlar alemine yada ucak kazalari vs ile ilgili bildiginiz izlediginiz guzel belgeseller varsa buraya yazarsaniz cekip izlemek istiyorum.

enson planet earth i bitirmistim, acaip begendim, simdi siradakiler lord of the rings on stage (national geographic) ve
Discovery Channel- The Samurai Sword belgeselleri.

varsa begendikleriniz paylasirsaniz cok iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bugün HOME izledim 720p. Tadındna yenmedi valla şahaneydi. Youtube'dan izleyebilirsin 720p versiyonunu, izlemelisin de bence :)

Bu topik bol bol uplanırsa güzel olur ya, hoş şeyler çıkabilir. Lakin internette belgesel bulmak zor oluyor. Ama sana şöyle bir site verelim:

kral site =D

burada 1000'in üzerinde belgesel var. Baya güzel şeyler de var, dandik belgeseller de var tabi ama iyi sitedir.

Esas National Geographic'in uçak kazası raporu serisini bulsam güzel olur mesela netten. Ama nat geo serileri yada discovery serileri pek bulunamıyor nedense.. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Home
Seconds From Disaster (Özellikle çernobil ve concorde)
--
Discovery Channel - Inside The Twin Towers

burdan sonrası içinde bir möhendiz veyahut bir bilimadamı varsa izlenesi şeyler, yoksa salla:
Extreme Engineering
Kings of Construction
Extreme Machines (çok sarmayabilir)
how it's made (torrentte tüm bölümleri var topluca, 15'er dakikalık nasıl yapıldı videoları)
Sosyal ağlarda paylaş

Beni de sardı bu aralar bu belgeseller :D
Home u izle izlemediysen.
BBC'nin Life diye bir belgeseli var planet earth e benziyo biraz.
Bide belgesel sayılmaz pek ama The Pacific diye bir dizi var şu an 2. dünya savaşını anlatıyo gibi bişiy.

Bide bear grylls'in Man vs. Wild türünü seversen Survivorman öneririm. Bear biraz daha görsellik, action katmış işin içine. Ama survivormanda biraz daha gerçekçi gibi, daha bi samimi duruyo :P hani sen öyle bir duruma düştüğünde survivorman gibi olursun en kötü :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...