Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Satmayı düşünen varsa ulaşsın özel mesajdan, whisper me with offers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 2 adet Sonisphere saha içi kombine aranıyor. Sonisphere saha içi kombine aranıyor, 2 adet. niye 2 tane başlık abi asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ya dün bir gariplik oldu, mesaj gitmedi gibi gözüktü sonra aynı başlığı 2 kere açamazsınız dedi. ayrı bir sayfada da pazar alanını açtığımda başlık gözükmüyordu, bende başlığı değiştirip bir daha mesajı göndere bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 var sanırım bir arkadasımda, sorayım. VIP imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 saha içi kombine, 3 tane var. ikisini 800 civarına bırakırım. bu saatten sonra bulabileceğini de pek sanmıyorum. sonisphere'e manyak gibi aylar öncesinden bilet alan kitle zaten kemikleşmiş metalci kitlesiydi, fiyatı da ucuz değil biletin. yağmur da yağsa kıyamet de kopsa aç da kalsam gidicem diyo millet. beni de sonisphere'dan ancak bilet başına 400 vazgeçirebilir açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 roket adam dalga mı geçiyosun ne 800ü? bilet başına 400 istiyorsun yani ? zaten hergün için tek günlük bilet alsan 375 liraya geliyor. niye versin insanlar 400 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 şunu demeye çalışıyorum özetle: bu saatten sonra bilet bulmak neredeyse imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Var elimde saha içi kombine makul bi fiyata satabilirim ^^ de 400 çok abi bence afsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kombine 400 eder de mayıs ayının sonlarına doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 400 den bile belki yüksek bi fiyata gideceğinden eminim mayıs sonuna doğru. zira "aha biletler bitmiş, acil hemen bi bilet bulayım"cılar geçen hafta ve bu hafta içinde internetten ihtiyaçlarını giderdiler / giderecekler. geri kalan kitle son dakikalarda bilet arayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 roket adam tek günlük biletler çıkacak yakında. ve tek günlük biletin fiyatı da 125tl onu söylemeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar