Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Romalılar, yurtdaşlarım; RP'yi bi tarafa bırakırsak bence ilk yapmamız gereken grup içi rol dağılımını tahmin etmek. Mesela bence sadece masumlar ve katiller olarak 2 gruba bölünmüş değiliz. Tahminimce 2 veya 3er kişiden oluşan iki katil grubuna karşı mücadele ediyoruz. Nasıl deşifre edeceğemiz konusunda da önerilerim var ama ilk günden ortaya dökmeye gerek yok. Bence linç oyu vermekte acele etmeyelim. Daha konuşmamış olanlar konuşsun ki elimizde ipucu olsun. Ama herkes katılım gösterdikten sonra çok uzatmanın da anlamı yok. @barbu: Azmo dışardan mesaj atmayın demiş tartışılacak birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bence katil brütüs arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi okuyun şu topiği nolursunuz tek mafya grubu var. azmo said: Selamlar. Yeni bir mafya oyunu ile karsinizdayiz. Bu oyunun 13 kisiden olusacak. Onceki oyunlardan farkli olaraktan kac tane mafya, kac tane ozel rol oldugunu bile aciklamayacagim. Bileceginiz tek birsey var, o da sadece bir tane mafya faction'u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Barbu, ilk uyarin, bidaha bisi yazarsan konu acilmadan bolumden ban yersin. KONUDA OYUNCULAR DISINDA KONUSMAK YASAK. Gayet iyi gidiosunuz beyler gogogo. ve evet, tek mafia factionu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Valla kuralları biliyorum diye atlayarak geçtim ilk postu. Tek mafya grubu varsa da 4 kişi olduklarını tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Nosfe said: Bence linç oyu vermekte acele etmeyelim. Daha konuşmamış olanlar konuşsun ki elimizde ipucu olsun. Ama herkes katılım gösterdikten sonra çok uzatmanın da anlamı yok. adamlar konuşsun diye veriyoruz zaten, bişey yapmazsak linç edilme ihtimali olmadığı sürece konuşmaz mafya üyeleri. 10 kere söyletiyosunuz aynı şeyi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tamam anasını satiym gaza geldim ##LİNÇ OYU: Cassiline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tunca said: Nosfe said: Bence linç oyu vermekte acele etmeyelim. Daha konuşmamış olanlar konuşsun ki elimizde ipucu olsun. Ama herkes katılım gösterdikten sonra çok uzatmanın da anlamı yok. adamlar konuşsun diye veriyoruz zaten, bişey yapmazsak linç edilme ihtimali olmadığı sürece konuşmaz mafya üyeleri. 10 kere söyletiyosunuz aynı şeyi =( Konuşmayanları linç edelim demek başka direk linç oyu vermek başka. Aynı adama üç linç oyu çıkması diğerlerini nasıl konuşmaya zorlayacak anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 7 linç oyuna yaklaşınca konuşmak zorunda kalıcak, sonra tamam diyip oyları başka birine vericez o konuşucak. nesi zor bunu anlamanın bu kadar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 LİNÇ OYU: TUNCA hiç düşünmeden oynamayan birini öldürmek masum birinin yapacağı bir şey değil. ayrıca tunca'nın peşinden Cassiline'e oy verenleri dikkate alın. hatta tunca'nın peşinden gidenler tunca'dan daha tehlikeli bile olabilir bence. şimdilik çok göz önünde olduğu için ve bi amaçla hareket ediyor gibi durduğu için tunca'da kalsın istiyorum oyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben öldürelim mi diyorum, konuşunca oyları geri çekeriz diyorum okumuyo musunuz ? hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ayrıca tabi ki bi amaçla hareket ediyorum. amacım elimizdeki neredeyse 0 ipucunu çoğaltmak için herkesi konuşturmak. insanları konuşturmak için de zorlamamız gerekiyor bunun arkasındaki basit mantığı görememen imkansız, bilerek görmüyosan da niyetin kötüdür, tekrar düşünmeni tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Değiştireceksek niye oy veriyoruz. Tek tek herkesi konuşmaya zorlamakla mı uğraşıcağız. Belki karşıdakini anlamaya çalışırsan anlaşılamama sorunun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tamam abi hiç takmayalım konuşmayanları kendi kendimizi şurda 4-5 kişi yiyip bitirelim arka planda oyuna karışmayan mafyalarda her gece birini öldürsün. çok akıllıca bir plan takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tuncanın planı şu ana kadar elimizde bulunan 1 plan içinde en mantıklı olanı. ne zaman plan sayımız 2 olur o zaman hangisi daha mantıklı tartışırız. öte yandan tuncadan hala şüpheliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 zaten herkes herkesden şüphelenmeli ama oyuna aktif olarak katılanlardansa katılmayanlar bence daha şüpheli durumdalar. ha şu an kendi kafamda elediğim 2 kişi var biri nosfe, birden fazla mafya grubu olduğunu sandığı için, mafya olsaydı bunun doğrusunu hatırlatmama gerke olmadan bilirdi, ikincisi doruk belli bi sebebi yok ama samimi gözüktü gözüme. diğerleri hakkında bişey diyemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bence azmoyu asalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ha krusty de şu kurduğum basit mantığı görmezlikten gelip bana saldırması kendini tehlikede hissettiğinden gibi geldi o da şu an konuşmayanlardan sonra ki şüpheli listemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Sorun zaten 4-5 kişinin aktif olması. 9-10 kişi aktif olduğu zaman konuşmamış olanlardan birini linç eder geçeriz. Bu arada mafyaların hepsi arka planda saklanacak da değil. Aralarında 1 ya da 2 kişiyi gündüzleri ortalığı karıştırması için seçmişlerdir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oyun öncesi mafyalar kendi aralarında konuşmuyorlar oyuna aykırı msnden falan konuşmuyorlarsa. nerden biliyosun diyorsanız azmonun önceki oyunlarında mafya olmuşluğum var ordan biliyorum. 2.si 4-5 kişi'yiz 10 kişi olunca yaparız diyosun da o 10 kişi biz zorlamadıkça hiç bir zaman olmayacak diyorum. konuşmayan adam townie de olsa mafya da olsa mafyaları öldürmemizin tek yolu olan linç oyunu vermedikleri için townielere HİÇ yararları yok. yani eğer townieyseniz ve aktifseniz oyunu takmayan laf olsun diye girmiş bir kişinin ne oyunun keyfine ne de bizim kazanmamıza hiç bir katkısı olmadığını anlayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tunca ve peşinden oylayalanlarda bence gruplaşma var. ayrıca tunca oyuna başladığından beri 3 saat geçmiş. daha 3 saat geçmişken oyuna çağırma çabasıyla oy vermesi çok saçma geldi bana. henüz konuşmayan birine oy vermek için çok erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 nasıl 3 saat ya ? dün gece 22:50 de başlamış oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sen kaçta başladın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 çarşamba gecesi 23:30 a kadar vaktimiz olduğunu da hatırlatırım konuşmayan bu kadar kişi varken konuşan herkes düzgün hareket etse bile herkezi teker teker konuşturmak için yeterli bir süre değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ona bakacaksak ilk mesaj atanı asmak lazım... hatta aklıma yattı asabiliriz ilk yazanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar