Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[MAFIA] MAFYAKIBINON

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

1. Bittus
2. Farinal
3. blazkowicz
4. DoruK
5. Lexius - Yattı
6. Tunca - Yattı
7. Cassaline - Polis
8. Smoke
9. Cenx - Yattı
10. RaidenXelRu - Yattı
11. Vingthor Yattı
12. Nosfe - Townie
13. Krusty - Townie

Doktor SAKIN kimliğini açıklama, eğer varsan.

Bu durumda Farinal, Bittus, blazkowicz, Doruk ve Smoke arasında olmalı dimi mafya.

Bence mafya 4 kişi. Bu 4 kişi'de benim dışımda ki diğerleri işte. Oyunu bitirin dediklerimi yaparak.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

1. Bittus
2. Farinal
3. blazkowicz
4. DoruK
5. Lexius - Yattı
6. Tunca - Yattı
7. Cassaline - Polis
8. Smoke
9. Cenx - Yattı
10. RaidenXelRu - Yattı
11. Vingthor Yattı
12. Nosfe - Townie
13. Krusty - Townie

Bu durumda Farinal, Bittus, blazkowicz, Doruk ve Smoke arasında olmalı dimi mafya.

Bence mafya 4 kişi. Bu 4 kişi'de benim dışımda ki diğerleri işte. Oyunu bitirin dediklerimi yaparak.

Gerçi Nosfe Mafya. İsim uydurdu. Polisim dedi. Krusty'de mafya. Ben polisim görebiliyorum dedi Krusty'yi gördüm dedi. Cassiline zaten açıkladığı için inandırıcı olsun diye onuda görmüştüm dedi. Bu durumda ilk postumu dikkate almayın.
Sosyal ağlarda paylaş

Nosfe said:

Pro-town profesyonel townie anlamında değil town tarafında demek. Pro-abortion derler ya öyle düşünün. Ayrıca ben özel ismimi vererek polis olduğumu kanıtladım. Casaline'in de özel ismi vardır. Hatta mafyalardan birinin ismi de Brütüs'tür.

Pro-Town özel rolü olan köylü demek.
Townie düz köylü demek.
Anti-Town da mafya demek.
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty said:

3kişi townieyiz diyoruz. üstüne doktor açıklamasın diyosun. doktor olup açıklarsa. 4 e 4 olur. bizim iki kişi öldürme hakkımız olduğundan direk kazanırız.
buna rağmen doktor sussun diyosan katılıyorum cassiline'a.

Aslında haklı olabilirsin doktor açıklarsa doktoru öldürmek için oy atarlar. Bu durumda linç ve cassaline oyuyla 2 oy verilir doğru. katılıyorum ben hatalı düşünmüşüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

1. Bittus
2. Farinal
3. blazkowicz
4. DoruK
5. Lexius - Yattı
6. Tunca - Yattı
7. Cassaline - Polis
8. Smoke
9. Cenx - Yattı
10. RaidenXelRu - Yattı
11. Vingthor Yattı
12. Nosfe - Townie
13. Krusty - Townie

bu nasıl bir mantık abi... benim dışımdakiler mafya işte diyip kendini aklamak ne kadar akıllıca?
Sosyal ağlarda paylaş

Cassiline said:

Nosfe said:

Pro-town profesyonel townie anlamında değil town tarafında demek. Pro-abortion derler ya öyle düşünün. Ayrıca ben özel ismimi vererek polis olduğumu kanıtladım. Casaline'in de özel ismi vardır. Hatta mafyalardan birinin ismi de Brütüs'tür.

Pro-Town özel rolü olan köylü demek.
Townie düz köylü demek.
Anti-Town da mafya demek.

Öyle değil bak azmonun mesajdan alıntıladım. 1. gece Krusty:"Town tarafinda. Rolu olabilir, olmayabilir". 2. gece seni sordum cevap "cassaline de pro-town." Ben sadece tarafı öğrenebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi kuyunuzu kazdırmak istemiyorum size. Durum çok şüpheli olduğu için fazla net konuşamıyorum. Fazla konuşmayarak oyunu şans eseri şekilde kazanmamamızı sağlayabilirim. Neyse. Siz Nosfe & Krusty'nin mafya olabileceğine ilişkin yazdığım şeyi düşünün körü körüne inanmadan önce
Sosyal ağlarda paylaş

Hee son çırpınışlarım ben malım çünkü durup dururken böyle konuştum konuştum dikkatleri üzerime çektim sonra da çırpınayım aksiyon olsun diye dimi? Oyunu kaybedeceğimiz kesin gibi bişi. Adam akıllı bişi anlatıyoruz size. Nosfe & Krusty'nin doğruyu söylediği ne malum? Nosfe uydurmuş olamaz mı? Krusty'de mafyadır 2 si birlikte. Kendilerini aklamış olurlar. Cassaline'de adını kullandılar çünkü zaten kendini açıklamıştı. Bu ihtimal 1.

Birde 2. ihtimal var. Oda Nosfe doğruyu söylüyordur bu durumda Nosfe Krusty ve Cassaline townie olduğu kesin olur. Eğer doktor varsa çıksın doktorum desin 4 tane townie kesin belli olur. Geriye kalır 3 mafya (benim olmadığımı varsayıyoruz.) Rahatça kazanılır oyun. Ha böyle yapmayıp beni öldürürsünüz zaten mafya oy vermeden kaybedersiniz oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

Nosfe & Krusty'nin doğruyu söylediği ne malum? Nosfe uydurmuş olamaz mı? Krusty'de mafyadır 2 si birlikte. Kendilerini aklamış olurlar. Cassaline'de adını kullandılar çünkü zaten kendini açıklamıştı. Bu ihtimal 1.

Birde 2. ihtimal var. Oda Nosfe doğruyu söylüyordur bu durumda Nosfe Krusty ve Cassaline townie olduğu kesin olur. Eğer doktor varsa çıksın doktorum desin 4 tane townie kesin belli olur. Geriye kalır 3 mafya (benim olmadığımı varsayıyoruz.) Rahatça kazanılır oyun. Ha böyle yapmayıp beni öldürürsünüz zaten mafya oy vermeden kaybedersiniz oyunu
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...