Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 1. Bittus 2. Farinal 3. blazkowicz 4. DoruK 5. Lexius - Yattı 6. Tunca - Yattı 7. Cassaline - Polis 8. Smoke 9. Cenx - Yattı 10. RaidenXelRu - Yattı 11. Vingthor Yattı 12. Nosfe - Townie 13. Krusty - Townie Doktor SAKIN kimliğini açıklama, eğer varsan. Bu durumda Farinal, Bittus, blazkowicz, Doruk ve Smoke arasında olmalı dimi mafya. Bence mafya 4 kişi. Bu 4 kişi'de benim dışımda ki diğerleri işte. Oyunu bitirin dediklerimi yaparak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal, bence sen mafyasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 doktor yoktur bu oyunda. çok avantajlı olurdu olsa. hani varsa eğer tam tersi açıklasın. direk kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Pro-town profesyonel townie anlamında değil town tarafında demek. Pro-abortion derler ya öyle düşünün. Ayrıca ben özel ismimi vererek polis olduğumu kanıtladım. Casaline'in de özel ismi vardır. Hatta mafyalardan birinin ismi de Brütüs'tür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 3kişi townieyiz diyoruz. üstüne doktor açıklamasın diyosun. doktor olup açıklarsa. 4 e 4 olur. bizim iki kişi öldürme hakkımız olduğundan direk kazanırız. buna rağmen doktor sussun diyosan katılıyorum cassiline'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Farinal, bence sen mafyasın. Katılıyorum. Mafyaların hepsi saklanacak değil ya biri sözcülük yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal'ın direk hedef göstermesi ilginç geldi bana. Krusty ve Nosfe arasındaki tutarsızlığı gölgede bıraktı bile diyebilirim direk kendisini aklayıp parmak göstermesi kalan kişilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: 1. Bittus 2. Farinal 3. blazkowicz 4. DoruK 5. Lexius - Yattı 6. Tunca - Yattı 7. Cassaline - Polis 8. Smoke 9. Cenx - Yattı 10. RaidenXelRu - Yattı 11. Vingthor Yattı 12. Nosfe - Townie 13. Krusty - Townie Doktor SAKIN kimliğini açıklama, eğer varsan. Bu durumda Farinal, Bittus, blazkowicz, Doruk ve Smoke arasında olmalı dimi mafya. Bence mafya 4 kişi. Bu 4 kişi'de benim dışımda ki diğerleri işte. Oyunu bitirin dediklerimi yaparak. Gerçi Nosfe Mafya. İsim uydurdu. Polisim dedi. Krusty'de mafya. Ben polisim görebiliyorum dedi Krusty'yi gördüm dedi. Cassiline zaten açıkladığı için inandırıcı olsun diye onuda görmüştüm dedi. Bu durumda ilk postumu dikkate almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Pro-town profesyonel townie anlamında değil town tarafında demek. Pro-abortion derler ya öyle düşünün. Ayrıca ben özel ismimi vererek polis olduğumu kanıtladım. Casaline'in de özel ismi vardır. Hatta mafyalardan birinin ismi de Brütüs'tür. Pro-Town özel rolü olan köylü demek. Townie düz köylü demek. Anti-Town da mafya demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: 3kişi townieyiz diyoruz. üstüne doktor açıklamasın diyosun. doktor olup açıklarsa. 4 e 4 olur. bizim iki kişi öldürme hakkımız olduğundan direk kazanırız. buna rağmen doktor sussun diyosan katılıyorum cassiline'a. Aslında haklı olabilirsin doktor açıklarsa doktoru öldürmek için oy atarlar. Bu durumda linç ve cassaline oyuyla 2 oy verilir doğru. katılıyorum ben hatalı düşünmüşüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: 1. Bittus 2. Farinal 3. blazkowicz 4. DoruK 5. Lexius - Yattı 6. Tunca - Yattı 7. Cassaline - Polis 8. Smoke 9. Cenx - Yattı 10. RaidenXelRu - Yattı 11. Vingthor Yattı 12. Nosfe - Townie 13. Krusty - Townie Doktor SAKIN kimliğini açıklama, eğer varsan. Bu durumda Farinal, Bittus, blazkowicz, Doruk ve Smoke arasında olmalı dimi mafya. Bence mafya 4 kişi. Bu 4 kişi'de benim dışımda ki diğerleri işte. Oyunu bitirin dediklerimi yaparak. bu nasıl bir mantık abi... benim dışımdakiler mafya işte diyip kendini aklamak ne kadar akıllıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Nosfe said: Pro-town profesyonel townie anlamında değil town tarafında demek. Pro-abortion derler ya öyle düşünün. Ayrıca ben özel ismimi vererek polis olduğumu kanıtladım. Casaline'in de özel ismi vardır. Hatta mafyalardan birinin ismi de Brütüs'tür. Pro-Town özel rolü olan köylü demek. Townie düz köylü demek. Anti-Town da mafya demek. Öyle değil bak azmonun mesajdan alıntıladım. 1. gece Krusty:"Town tarafinda. Rolu olabilir, olmayabilir". 2. gece seni sordum cevap "cassaline de pro-town." Ben sadece tarafı öğrenebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bu arada Farinal'in son çırpınışları. Büyük ihtimalle mafya. Takım arkadaşlarını toplamadan aradan çıkaralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Kendi kuyunuzu kazdırmak istemiyorum size. Durum çok şüpheli olduğu için fazla net konuşamıyorum. Fazla konuşmayarak oyunu şans eseri şekilde kazanmamamızı sağlayabilirim. Neyse. Siz Nosfe & Krusty'nin mafya olabileceğine ilişkin yazdığım şeyi düşünün körü körüne inanmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe said: Bu arada Farinal'in son çırpınışları. Büyük ihtimalle mafya. Takım arkadaşlarını toplamadan aradan çıkaralım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Nosfe ve Krusty'nin masumiyetinden eminim an itibarıyla. Zira nickimi inatla CASSALINE diye yazan bir Azmo var, bir de tunca. ZAA Geriye kaldı 5 kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bir ihtimal daha var oda nosfe ile cassiline ın mafya olduğu. sadece ikisi mafya başka özel rol yok. böyle bişi çıkarsa tebrik edicem ikinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty, senin masumiyetine emin oldum şu mesajınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hee son çırpınışlarım ben malım çünkü durup dururken böyle konuştum konuştum dikkatleri üzerime çektim sonra da çırpınayım aksiyon olsun diye dimi? Oyunu kaybedeceğimiz kesin gibi bişi. Adam akıllı bişi anlatıyoruz size. Nosfe & Krusty'nin doğruyu söylediği ne malum? Nosfe uydurmuş olamaz mı? Krusty'de mafyadır 2 si birlikte. Kendilerini aklamış olurlar. Cassaline'de adını kullandılar çünkü zaten kendini açıklamıştı. Bu ihtimal 1. Birde 2. ihtimal var. Oda Nosfe doğruyu söylüyordur bu durumda Nosfe Krusty ve Cassaline townie olduğu kesin olur. Eğer doktor varsa çıksın doktorum desin 4 tane townie kesin belli olur. Geriye kalır 3 mafya (benim olmadığımı varsayıyoruz.) Rahatça kazanılır oyun. Ha böyle yapmayıp beni öldürürsünüz zaten mafya oy vermeden kaybedersiniz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Cassiline said: Krusty, senin masumiyetine emin oldum şu mesajınla. bu sarcasm miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Şimdiden tebrik et iki türlü de biz kazanacağız. Bu saatten sonra da kimse çıkıp dokturum demesin yemezler. Nasıl özel rolü olduğunu kanıtlamayı açıkladım çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Krusty said: bir ihtimal daha var oda nosfe ile cassiline ın mafya olduğu. sadece ikisi mafya başka özel rol yok. böyle bişi çıkarsa tebrik edicem ikinizi. bu imkansız. öyle olsa 2 kişi nasıl ölecek bir gecede? Vigilante olması lazım illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal said: Nosfe & Krusty'nin doğruyu söylediği ne malum? Nosfe uydurmuş olamaz mı? Krusty'de mafyadır 2 si birlikte. Kendilerini aklamış olurlar. Cassaline'de adını kullandılar çünkü zaten kendini açıklamıştı. Bu ihtimal 1. Birde 2. ihtimal var. Oda Nosfe doğruyu söylüyordur bu durumda Nosfe Krusty ve Cassaline townie olduğu kesin olur. Eğer doktor varsa çıksın doktorum desin 4 tane townie kesin belli olur. Geriye kalır 3 mafya (benim olmadığımı varsayıyoruz.) Rahatça kazanılır oyun. Ha böyle yapmayıp beni öldürürsünüz zaten mafya oy vermeden kaybedersiniz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bittus said: Cassiline said: Krusty, senin masumiyetine emin oldum şu mesajınla. bu sarcasm miydi? Değildi. Tam olarak aynı şeyi düşünürdüm normal townie olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Farinal sen de ya da başkası çok da önemli değil. Kimliğini bilmediğim 5 kişi var en az 3'ü mafya. Gene tutturamazsak Cesar da Roma da feda olsun mafyaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar