blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 lan of nerd gibi post atmısım 4 ayda 500 nedir. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 aklı sıra millete laf söylemeye çalışan bir kekosun bence haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 pardon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yav said: aklı sıra millete laf söylemeye çalışan bir kekosun bence haha çok recursive bir ayar olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 @yav ha 18 yaşında yağlı alın ve ergen sivilceleriyle gezen üyemişsin sen. ciddiye aldım bir de lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yav said: aklı sıra millete laf söylemeye çalışan bir kekosun bence hahaahaha super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 blazkowicz said: @yav ha 18 yaşında yağlı alın ve ergen sivilceleriyle gezen üyemişsin sen. ciddiye aldım bir de lol. çok basit bi laf sokma çabası bu ama. herkes hayatında 4 kere kullanır bu lafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bütün medallılar üstüme yürüyor lan dsafsa. lan cidden kimseye laf sokma gibi bir derdim yok, rahat olun. kermit said: blazkowicz said: @yav ha 18 yaşında yağlı alın ve ergen sivilceleriyle gezen üyemişsin sen. ciddiye aldım bir de lol. çok basit bi laf sokma çabası bu ama. herkes hayatında 4 kere kullanır bu lafı. kullanır da orta yapılınca boş kaleye golü atmak şart oluyor. http://forum.paticik.com/read.php?20,4754442,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yav said: aklı sıra millete laf söylemeye çalışan bir kekosun bence haha http://img709.imageshack.us/img709/9200/1264440562749.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ŞİMDİYE KADAR KASSAYDIM OHOOO. KASMIYOM YANİ. KUUL TAKILIYOM. YOKSA 4 AYDA PEWPEW. AMA KASMIYOM BİLEREK. YOKSA VARYA.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 garbıç madalyasızlara ne pis yermiş arkadaş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Yakin zamanda sutlanmis birilerinin yakin arkadasi ya da fake'isin bence sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 yakıcı bünyeyi bilmiyorsun galiba 1 haftada 2k postu vardı adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 abvblizzard said: yav said: aklı sıra millete laf söylemeye çalışan bir kekosun bence haha çok recursive bir ayar olmuş bu. ahahah, (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 felfecir said: garbıç madalyasızlara ne pis yermiş arkadaş :D aynen. daha da gelmem. herkes bir gergin, alıngan modda falan. 1 söylüyorsun 10 yiyiyorsun dsaf. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 WHERE'S YOUR MEDAL NOW! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 4chanci adama az bile 500. en az 3 k mesaj atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 blazkowicz said: bütün medallılar üstüme yürüyor lan dsafsa. lan cidden kimseye laf sokma gibi bir derdim yok, rahat olun. kermit said: blazkowicz said: @yav ha 18 yaşında yağlı alın ve ergen sivilceleriyle gezen üyemişsin sen. ciddiye aldım bir de lol. çok basit bi laf sokma çabası bu ama. herkes hayatında 4 kere kullanır bu lafı. kullanır da orta yapılınca boş kaleye golü atmak şart oluyor. http://forum.paticik.com/read.php?20,4754442,page=1 AHAHAHHAHA yav,bittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Siz post atıyosunuz ben atmıyorum. You lame i cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sanırım 2 ayda 1. madalyamı almıştım ama nerd değilim sadece işte yapacak başka şeyim yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ama nerde o madalya derseniz brb ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Üzülme copry, her genç kızın başına gelebilir bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kiyamams. mesajlarina ne oldu senin yavru kaplan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 peki bu nasıl? said: Kayıt Tarihi: 29/10/2007 02:29 Mesaj: 696 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 blazkowicz said: bütün medallılar üstüme yürüyor lan dsafsa. lan cidden kimseye laf sokma gibi bir derdim yok, rahat olun. kermit said: blazkowicz said: @yav ha 18 yaşında yağlı alın ve ergen sivilceleriyle gezen üyemişsin sen. ciddiye aldım bir de lol. çok basit bi laf sokma çabası bu ama. herkes hayatında 4 kere kullanır bu lafı. kullanır da orta yapılınca boş kaleye golü atmak şart oluyor. http://forum.paticik.com/read.php?20,4754442,page=1ahahaha adam inanmış bir de kanıtlı laf sokmuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar