BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 sonunda korsan guildine girebildim. korsan karakterin skilleri 100 archery 100 anatomy 100 tactics 100 resist 80 healing 80 hiding 80 tracking 60 magery olcak. magery ve resist harici hemen hemen tamamlandi. gemi alip teror estirmeye baslicam bu gece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 lol hayırlı olsun aliş. Bayaa para eder o balıklar. 1k tanesi 8 9k ya satıyolar house vendorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 keşke bu anları tr secondda da görebilsek ama bizim millet hain ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ahah meşhur oldum 1. resimdeki mavi robelu adam benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 E gelin ? Yardım da ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi turkiyede t2a rulesetiyle oynicak adam sayisi cok az o yuzden o serverin ben pek is yapcagini sanmiyorum buraya gelin hem player base guzel arada grieferlar olsa da. serverin forumunda falan bir suru kisi var yenilere yardim eden. new player housing - vesper beach new player housing - trinsic skill kasma guidelari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 arkadaslar ben de basladım Milf Hunter isim : ). jhelomdayim genellikle. bi yapılanmamız lazım guild olmadan bir sey yapamayız bir kac kisi daha bulucam bu hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gautier Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Ben burada oynamaktayım. Bu sunucuda oynayan var mı hala? Lütfen, iletişime geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 second age dediginiz trgame mi oysa bende basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 oğlum herkes uyuyor görmüyor musun. şşşşşşt. hadi git uyu sende. 4-6 nöbet tutuyorum ben de zaten. 6 da kalkacak ilk bakacaklar. hadi hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sene 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 senesi mi olur uo nun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 13 yıl önce snnde oynuyoduk insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sehzade said: second age dediginiz trgame mi oysa bende basladım türkiyedeki tek second age sunucusu tr second age oldu ne yazık ki, o da kapandı. uosecondage.com'dan söz ediliyor bu başlıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sehzade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Artariel said: sehzade said: second age dediginiz trgame mi oysa bende basladım türkiyedeki tek second age sunucusu tr second age oldu ne yazık ki, o da kapandı. uosecondage.com'dan söz ediliyor bu başlıkta anladım tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu server hala duruyor mu ya? burda oynayayım bari oynayacağım zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yok bu secondage.gen.tr degil tr game ama çok güzel burası dot'u bıraktım bende geldim buraya stafflar çok ilgili 3-5 kişi gidersek guild fln alabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Saeros said: bu server hala duruyor mu ya? burda oynayayım bari oynayacağım zaman. http://stratics.secondage.gen.tr , geriye kalan tek miras sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 termalmacun said: yok bu secondage.gen.tr degil tr game ama çok güzel burası dot'u bıraktım bende geldim buraya stafflar çok ilgili 3-5 kişi gidersek guild fln alabiliriz benim dediğim de o değildi zaten, herkesi kendiniz gibi okuma özürlü mü zannediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Artariel said: Saeros said: bu server hala duruyor mu ya? burda oynayayım bari oynayacağım zaman. http://stratics.secondage.gen.tr , geriye kalan tek miras sdfs orası degilmiş artariel herkesi kendin gibi özürlü mü sandın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sus la balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 dfsf. ben de ağır konuşmuşum, neyin siniri lan bu. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 est kardeşim olur öle :S finaller öncesi ertelendi ertelenicek telaşıdır belki gökten nur yağdığı bu günlerde hoşgörülü olmalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar