SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ın farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 stakeholder shareholderı kavrıyan bi mevzu zaten. shareholder sadece dısardan şirketein hissesine sahip olan kişi grup vs stakeholder direk sirketin etkilediği herkez, calısanıda, müşteriside, bağlı olduğu devlette hükümette. bide ikiye ayrılıyo iste stakeholder ic dış diye, ic olucan calısan sahipler bide yöneticiler, dısda hissesahipleri ve dığer herkez işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Şirketin gidişatının etkilediği herkes stakeholder oluyor evet, yani sadece shareholderlar değil mesela sendikalı çalışan işçilerin sendikaları da stakeholderlara giriyor, şirketin ürünlerini kullanan müşteriler de giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 shareholder - hissedar stakeholder - paydaş turkce karisliklari sanirim boyle. Ornekle acıklayalım. Senle ben fabrika kurduk diyelim. Fabrikayi 1milyon hisseye böldük. 500binini halka arz ettik. Bu 1milyon hisseyi tutan herkes (sen, ben ve digerleri) shareholder'larimiz. Fabrikamizla alakasi olan herkes ise (Ham madde saglayicisi, calisanlari, hissedarlar, fabrikanın atıklarından dolayi zarar gorenler vs.) stakeholder'larimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 tamam teşekkür ederim hepinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bahçeşehir ingilizce sınavı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar