roket adam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 aşık oldum cihaza. mükemmel bi oyuncak. http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/c7b4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bunun uçanları var. GPS takibi ve kordinatlara yönlendirme falan da yapabiliyorsun. Çok acayip bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Uçanların şarj problemleri var ve bazı ülkelerde yasaklar, Türkiye'deki durumunu bilmiyorum. Ama yine de iyi :) Gerçi şu an üzerine çalışılan bazı sistemlerle çok uzatılabiliyor uçuş süresi de biraz DIY tarzı şeyler. Hazır satılanı yok; çok değişen standartlar, yasalar vs. yüzünden. Gerçi bazı meraklılar kendi yaptıklarını satabiliyorlar. Bir tane iPhone'dan kontrol edilen görmüştüm, marka olarak satılıyordu ama onda GPS yoktu sanırım. Basit bir şey yapmaya kalksan bile 600$-1000$'ı bulabiliyor. Para bulursam uğraşıcam bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar