BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hayvan faulüm için yiit'ten tekrar özür diliorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Biz EZ Mİ ŞİZ ama yenildik. öyle dediler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Wishmaster said: Biz EZ Mİ ŞİZ ama yenildik. öyle dediler..(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu maç çok beleşçilik yaptım o yüzden ezdik :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 6 gol fln attım, ama yetemedim sağlık olsun, bi sonraki maça bakıcaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 3 tane ben attım.8 golumuz var.Kalan 5 senin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 attım baya bilmiyom=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 takım duzenlerini bozup kaleye gectim oyle EZ DIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kim kaç attı fark etmez, toplu olarak yenildiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ne defansımız vardı ne forvetimiz am istediğimiz zaman gol atabiliodk. hakan topları uzaklaştırabilse bide... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 olm napiim adamlar şanslı. vuruyorum topa birisinin kıçına başına çarpıp önüne düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 o değilde gerçekten pati'ye defans oyuncusu lazım. kalecilere yazık yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 tora var tolga var allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Çakılı defans olsam kabusunuz olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Wishmaster said: Çakılı defans olsam kabusunuz olurum.. Karşılıklı kabuslaşırız o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ZaugnaKhaldun said: larry nasıl bilmiyorum da screwy-cthulhu-khelben triosunu aynı takıma koymak felakete davetiye, bir ben eksiğim yani o takımda=)arda kılının döndüğü yere monte olsun skor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bi de ben efsanevi kötü oynadım bizim takımdan özür diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar