Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 random geyiği olmasın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 katılanlar nerde bilmiyorum da 65 kişi var mı şu an listede, yoksa ankete alakasız çok insan oy vermiş demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ayrıca anketi ciddiye alma, 62 oy var ama oynıcak 20-30 kişiyiz max canı sıkılan gelip rasgele basmış oyunu fdgfdgfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abvblizzard said: pyro spacecake vanille azmo estel mesela ölüm hem msnden gelip katilcan mi diye soruyosun, hem de posta bak. hiyar. gelmicem ben zaten, raadolun fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Werewolf said: ayrıca anketi ciddiye alma, 62 oy var ama oynıcak 20-30 kişiyiz max canı sıkılan gelip rasgele basmış oyunu fdgfdgfdg aynen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lütfen gel noolur :(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 /rollayin ona gore takim secin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 en yüsek rollayan 4 kişi benim takımımda olmaya hak kazanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hepinize katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 hepinize katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben de kendimi süsledim ve de satılığa çıkardım. isteyen kişiler alabilir. ama cidden bole tartısma filan cıkmasın sadece. geyik dısı tartısmaları diyorum yani ciddi olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bu turnuvanin dramasina doyum olmaz, ben gidip biraz laflar hazirliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 random zorunluysa ben de çekiliyorum abi turnuvadan, öyle saçma şey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Werewolf said: ayrıca anketi ciddiye alma, 62 oy var ama oynıcak 20-30 kişiyiz max canı sıkılan gelip rasgele basmış oyunu fdgfdgfdg random da drama olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi biraz yapıcı olun şöyleyse oynamam diyip çekilmek yerine düzgün çözüm önerisi sunun adam uğraşıyo şurda yani ayıp ediyosunuz üslubunuzu düzeltin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 takımı olmayanlar için ayrı liste yapılır, random basılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 tharkasın üstünede gitmeyin adam güzelce turnuva ayarlamaya çalışıyo bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben+revenah+cüce+random istiyoruz biz. tabi cüce kabul ederse yani bilmiyom. istemezse reve+ben+random yada gelmek isteyen herangi biri hah cüce ok verdi. böle üçümüz iyi. gönül phyx'ide isterdi ama werewolfla imiş ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Emir turnuvada oynamadıgından millet bana laf etmiş sürekli =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 aga üstüne gittiğim yok yanlış anlaşılmasın o kadar işi gücü arasına bunu da sıkıştırmış vs ama dünyanın en sağlıksız anketine bakıp random turnuva düzenlemek de çok mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 en noob benim. ama kimse bilmiyo daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 alınmıyosun diye bişi yok abi illaki bi takıma giricen dert etme onu. geçen dota turnuvasından biliyoruz. dışarda kalanlara yer veren çok oldu yedek alımı o yüzden yapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 beyler benim bakis acima gore anket gayet tutarli. alakasiz adamlar basmistir diyenlere cevabim basit her alakasiz adamin her oyla basma ihtimali yuzde 33:) yani yuzdelik dilimde oylamanin sonucunda olayla alaksiz insanlarin etki etmesi mumkun degil. genede full random yapmiyoruz iki tarafinda orta yolunu seciyoruz. sonuc olarak 2-3 yakin arkadasi birbirinden ayrimak mantiksiz ama 7 tane birbirini tanimayan adami bir araya getirip hadi siz takimsiniz oynayin demek turnuvanin asla tamamlanmamasina neden olur.... illaki sorun cikacaktir. simdi takimini kuran 3 arkadas kurdugu takimida idare edebilir guzelce hem yeni honcularla tanismis olursunuz hemde bu arkadaslarada eglenceli ortamda oynama firsati olusur. son olarak turnuvalada PSR geyigi olmiyacak oyunlar no PSR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 THARKAS said: ilk olarak azmo sagolsun bana yardimci olmayi kabul etti ahaha abi azmonun yardımı ole bisi dğeil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abvblizzard said: Werewolf said: ayrıca anketi ciddiye alma, 62 oy var ama oynıcak 20-30 kişiyiz max canı sıkılan gelip rasgele basmış oyunu fdgfdgfdg aynen işte ilk ben dedim beni niye quotelamıyosun ibibik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar