Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takimlar nasil ayarlansin? Kimler katilmak istiyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben de kendimi süsledim ve de satılığa çıkardım. isteyen kişiler alabilir. ama cidden bole tartısma filan cıkmasın sadece. geyik dısı tartısmaları diyorum yani ciddi olan
Mesaj tarihi:
abi biraz yapıcı olun şöyleyse oynamam diyip çekilmek yerine düzgün çözüm önerisi sunun adam uğraşıyo şurda yani ayıp ediyosunuz üslubunuzu düzeltin bence.
Mesaj tarihi:
ben+revenah+cüce+random istiyoruz biz. tabi cüce kabul ederse yani bilmiyom. istemezse reve+ben+random yada gelmek isteyen herangi biri

hah cüce ok verdi. böle üçümüz iyi. gönül phyx'ide isterdi ama werewolfla imiş ):
Mesaj tarihi:
aga üstüne gittiğim yok yanlış anlaşılmasın o kadar işi gücü arasına bunu da sıkıştırmış vs ama dünyanın en sağlıksız anketine bakıp random turnuva düzenlemek de çok mantıksız.
Mesaj tarihi:
alınmıyosun diye bişi yok abi
illaki bi takıma giricen dert etme onu.
geçen dota turnuvasından biliyoruz. dışarda kalanlara yer veren çok oldu yedek alımı o yüzden yapılıyo.
Mesaj tarihi:
beyler benim bakis acima gore anket gayet tutarli.

alakasiz adamlar basmistir diyenlere cevabim basit her alakasiz adamin her oyla basma ihtimali yuzde 33:)

yani yuzdelik dilimde oylamanin sonucunda olayla alaksiz insanlarin etki etmesi mumkun degil.

genede full random yapmiyoruz iki tarafinda orta yolunu seciyoruz.
sonuc olarak 2-3 yakin arkadasi birbirinden ayrimak mantiksiz ama 7 tane birbirini tanimayan adami bir araya getirip hadi siz takimsiniz oynayin demek turnuvanin asla tamamlanmamasina neden olur.... illaki sorun cikacaktir.

simdi takimini kuran 3 arkadas kurdugu takimida idare edebilir guzelce hem yeni honcularla tanismis olursunuz hemde bu arkadaslarada eglenceli ortamda oynama firsati olusur.

son olarak turnuvalada PSR geyigi olmiyacak oyunlar no PSR.
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Werewolf said:

ayrıca anketi ciddiye alma, 62 oy var ama oynıcak 20-30 kişiyiz max
canı sıkılan gelip rasgele basmış oyunu fdgfdgfdg

aynen işte

ilk ben dedim beni niye quotelamıyosun ibibik
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...