Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: emir iyide Oceani oraya koymandaki sebep ne ? adam çok kötü bence. hayır Oceana gıcık değilim ama adama iyi denmez. adam takim oyuncusu en azindan, ward mard aliyor sdahdsg. ornek olarak yazdim. En basit ornegi su ki kermite gore iyi olan adam, bana gore iyi olmayabilir falan... bu tip kavgalari onlemek icin de bence takim secimini serbest birakalim, daha sonra Tharkas gozden gecirip bi iki ince ayar ceksin, takimlarin onayiyla tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi işte o yazdığın adamların hiçbirini zaten takımımda istemiyorum ben. ne kadar iyi olursa olsun nerd gibi kasıp dk 25e kadar ormandan çıkmayıp yada "ben carryim malmısınız ben kasıcam niye bırakmıyosunuz killeri" diye ağlayacak adam istemiyorum. mümkünse en noob 6 adamı ver bana ben o adamlarla güle oynaya kahkaha atarak turnuvamı yapayım. ama gel görki tharkas lazı buna izin vermiyor. neymiş herkesin istediği olacakmış. YOK ÖYLE ARKADAŞIM BURDA BİZİM BORUMUZ öter diyeceğim ama işte sendika ruhu ölmüş. satıcılar iş başında hep. şurda bi kişide bana destek çıkmıyo. yavşak adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 arkandayım kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gokalp cok marjinalsin dostum... ben zaten herkes takimlari kursun ama uber kasis timi olursa onlara bir admin nerfi gelsin derim. gokalp dedigin olay zaten takimlar kurulurken olur. Dersin bastan abi ben takiminda istemiyorum ciddi kasan, ona gore almazlar veya alirlar seni, bazi adamlar ciddi kasmka ister, bazilari PRO gibi kazanmak icin. Tek dedigim sey cok cok cok kasis bir takim cikarsa (mesela her gece attigimiz macklarda bir takimda Spark, Helc ve Tharkas olsa, 2 giant noob versek bile kaybetmeleri imkansiz falan) ona ufak bir nerf gelebilir admin tarafindan diyorum. Bikere takimlar kurulunca takim threadleri sart. Onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kes lan arap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 gökalpi destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 beni al takımına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 arkamda olun. sıraya geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: kes lan arap akilli ol, life barini bosaltirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Tharkasta bi turnuva yapıcak adam hiç ilgilenmiyo. başka biri daha yetkili olsaydı keşke. emir tharkasa ulaş bence sende hakemsin nede olsa siz ayarlayın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Adam saliya kadar sinavlarim var, arkasindan full fors ilgilenecem demisti. Zaten ucundan ben de tutarim mutlaka organizasyonda falan. Tek kisi icin cok yuk bu kadar insan. Bana verecegi herhangi bir gorevi yerine getiririm. THARKAS ABIIEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: arkamda olun. sıraya geçin. tren yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Azmodai said: Adam saliya kadar sinavlarim var, arkasindan full fors ilgilenecem demisti. Zaten ucundan ben de tutarim mutlaka organizasyonda falan. Tek kisi icin cok yuk bu kadar insan. Bana verecegi herhangi bir gorevi yerine getiririm. THARKAS ABIIEEE abie diye yakarınca bu geldi aklıma http://allaboard.ytmnd.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 simdi her an bonepart veya arcaneden bulastigim projelerin kabusla bitmesine yonelik bir yorum gelecek, bakalim kac mesaj icinde olacak bu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bende varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 bende varım..nezamanki bu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 beni de ekleyin kesin varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi kermit ben o adamlarla oynamak istemiyorum dersen bende seri basi olmak istiyorum dersin senide yazarlar listeye nolcak ki zaten 8 tane seri basi cikcak adam yok mecburen bazi takimla seri basi olmadan cikcak ayrica abi hona mesaj atalim my league diye bi opsiyon koysun PSR dan farkli olarak kendi ligmizde bi psr olusturabilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi ben eğleneceğim takım istiyorum seri başı olsamda gidip şu proymuş şu iyiymiş seçmiycem yani kasamam. ekmek sipeyskeyk şesu yiğitardatürkoğlu var şu anda takımımda +2 yada +3 istiyoruz biz takımımıza budur. tabi bu yazdığım arkadaşlarda istyiyolarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 benim ismimi de yaz kermit alcakmış takıma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yazdımya lan askhdgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 yok turnuva da ismim yoktu benim ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 arkadaşım karma turnuva mı olur ya...Kaç takım geliyor adam gibi hesaplayın ne kadar çıkıyorsa ona göre bi fikstür belirlersiniz.Karma yapıyorsanız turnuva demeyin bari.Hayatımda turnuva görmesem aa ne güzel turnuva oluyor diyeceğm yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Git kuveti doldur orda oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit nevermore ile oynamak ister mesela kesin dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar