Lyrent Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Werewolf ile olcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ekmek gel yine en kötü takımı kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Takımına alan olursa benide ekle listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Ben Azmodai ile aynı takımda olmak istiyorum. Yardımcı hakem rolunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cocostar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 bende varım !!!11!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 zephyr yasaklanmıycaksa ben sparkla girerim turnuvaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Tharkas beni neden inatla yazmıyorsun abicim. Ben de oynayacağım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 oyunlarda izleyici tarzı bişey oluyor mu? oluyorsa beni ona yazın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 psr ye gore yedek olsun madem yeni oyuncu deniyorsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 elesso said: honmu dotamı olm bu anlamadım ben olayı gerçi psr falan deniyor hon herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 honsa yazın beni de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 varım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abvblizzard said: kerim said: Sparkcaster said: ahmet turnuvanın ilk maçında tinker alıp aoesiyle oyuna başlamanı unutamıyorum hala dedi glacius alıp tutmaya vermeyen insan oha füks yuh aqua 25tir F5liyorum emin olamadim ama sen ekmeksin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 lan laz yazsana benide katilirim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 seri başı olayı olursa dediğim gibi yokum. eğer ankette o seçilmezsede varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 abi bu arada takimlar bence mesela 40 kisi olursa 8 tane iyi secelim kimsenin gotu kalkmasin istede ekmek spark helcar felan gibi (spark iyi caliyo mesela iyiligi ordan) 16 tane orta secelim 16 tanede kotu secelim 8 adam sirayla istr 1 er birer adam alissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 harika fikir. ben kendimi 16 kötü arasına koydum şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 BonePART said: abi bu arada takimlar bence mesela 40 kisi olursa 8 tane iyi secelim kimsenin gotu kalkmasin istede ekmek spark helcar felan gibi (spark iyi caliyo mesela iyiligi ordan) 16 tane orta secelim 16 tanede kotu secelim 8 adam sirayla istr 1 er birer adam alissin ben karşıyım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 sipeyskeyk said: harika fikir. ben kendimi 16 kötü arasına koydum şuan :D izin verseler kuracağım takımda sana yer verir ve o kendine kötüyüm demeni tıkardım bi yerine sadece biraz antreman genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 eyvallah :) yok abi bir iddiam yok, çıkınca almayacağım orjinalini falan şuan öylesine oynuyorum. Daha 1 tane bile replay izlemedim.Ama hayatın ne getireceğini bilemeyiz................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kermit said: BonePART said: abi bu arada takimlar bence mesela 40 kisi olursa 8 tane iyi secelim kimsenin gotu kalkmasin istede ekmek spark helcar felan gibi (spark iyi caliyo mesela iyiligi ordan) 16 tane orta secelim 16 tanede kotu secelim 8 adam sirayla istr 1 er birer adam alissin ben karşıyım ona. bence de seviyeye gore ayrilik garip olabilir. Yani kim neye gore, kime gore iyi? PSRlar mi onemli? Degil mi bilemeyiz. Yine de bence uber takimlar olusursa turnuva yoneticisi buna mudahale edebilmeli. Yani mesela ayni takimda - Spark - Ocean - Revenah - CHU - Tharkas olursa her takimi dumduz ederler, cok zevk cikmaz ordan BENCE. Tabi tamamen casual bir turnuva da olabilir, tum oyuncular, ya bize koymaz, uber takimlar zaten sampiyona icin kapisir, bizim takim kumede kalsa bile basaridir falan modundaysaniz o zaman problem yok tabi. Ama ezici takim icin de bayik gelebilir maclar bu durumda. Listeye bakinca zaten oyle cok buyuk bir yetenek ayriligi yok. tl;dr Turnuvanin moderatoru veya yoneticisi takimlara bir iki ufak ayar cekebilme yetkisine sahip olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 emir iyide Oceani oraya koymandaki sebep ne ? adam çok kötü bence. hayır Oceana gıcık değilim ama adama iyi denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 psr'a bakmak çok saçma olur abi, benim psr'ım kaandan yüksekti en son düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar