Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takimlar nasil ayarlansin? Kimler katilmak istiyor?

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

benim isler feci yogunlasti falan, bi de haftasonlarim uymuyor, yedek te olamam oyuncu da ama izleyici olarak Spektator veya HAKEM olmak isterim.

hakem derken de sadece macin sonucunu bildirecek sekilde 2-3 mac izlerim yeter bana.

Hakem olursam ayrica harita gorunmuyor o yuzden yer de soyleyemem hile skandal da olmaz.

Cok gereksiz bir pozisyon farkindayim ama en azindan bu sekilde katkim olsun istiyorumn.
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

abi dengeli takım kurmuyosunuz siz çünkü hırs için takım kuruyosunuz kurunca, kimin ne kadar oynadığını az çok biliyorum, o yüzden hala iddaalıyım en dengeli takımı kuranlardan biri olduğum konusunda, geçen salı felan kurduğum bi takım vardı, legion 3 carry hellbourne 4 carry aldı sonra bana ağladılar takımlar dengesiz die

kermit said:

hırstan bahseden senmisin spark ?

Saçmalamışsın Spark, khaladan sonra şu oyunda en çok hırs yapan sensin, şunu inkar etme. Bana laf ediyorsunuz ama içinizden 1 kişi bile dengeli takım kurmayı bilmiyor gerçekten, ben takım kurunca da genelde yenilen taraf kötü hero picklerine değil bana bok atarak işin içinden çıkmayı tercih ediyorlar, çok da umrumda değil artık anladım metodları çünkü.

Yani geçen gün yaptığın takım, sen aybalam ocean sesu bi de biri daha vardı, karşıda da o ayarda bir tek ekmek vardı, öyle anlatayım halk anlasın ne kadar dengeli olduğunu kurduğun takımların kfjhdsfa.

Ben turnuvaya katılırım, tek şartım ömerin söylediği şey, geyik yapacak adamla girerim. Bundan sonra da oyunlarda kendi kafamdaki dengeli takımları kurar, oyunu başlatırım çünkü siz hiç beceremiyorsunuz. Beğenmeyen çıkıp kendi oyununu kursun.

ÖPTÜM SENİ SPARK.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...