Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 vaniLLe said: fake. bu kadar cocukca bir bok atma olamaz. http://www.buzzfeed.com/edithzimmerman/woman-has-flies-on-her-butt-y7 fotorafin orjinalinde, siyah bir kadin var. senin koydugunda kesilmis o kare, neden acaba aaw. ne fark eder ? fakede olsa gerçekte olsa bok gibi bir insan kendisi sonuçta
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bayıldığımdan savunduğumdan değil ama siyaset burada, siyasilere hakaret her yerde yasak. Başımıza iş almayalım yani, fotoğraf alakasız olduğu için kitlemiyorum, sadece isim falan sildim ettim.
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 resimde ismi silinen kişi var ama :D onu nasıl yapıcan?
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 valla mahkemelerde surunuruz kaldir bence resmi
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesajı silmemeliyim, mesajı silmemeliyim derken kafam karışınca fotoğrafı silmem gerektiğini şeyapmadım, böyle oldu. İlk mesajı uçurunca topik uçuyor çünkü malum. Kıvırmaya lüzum yok, hıyarlaşacağım tuttu işte sdfg.
Öne çıkan mesajlar