Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 vaniLLe said: fake. bu kadar cocukca bir bok atma olamaz. http://www.buzzfeed.com/edithzimmerman/woman-has-flies-on-her-butt-y7 fotorafin orjinalinde, siyah bir kadin var. senin koydugunda kesilmis o kare, neden acaba aaw. ne fark eder ? fakede olsa gerçekte olsa bok gibi bir insan kendisi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bayıldığımdan savunduğumdan değil ama siyaset burada, siyasilere hakaret her yerde yasak. Başımıza iş almayalım yani, fotoğraf alakasız olduğu için kitlemiyorum, sadece isim falan sildim ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 resimde ismi silinen kişi var ama :D onu nasıl yapıcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 valla mahkemelerde surunuruz kaldir bence resmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 olmamis attigim mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Mesajı silmemeliyim, mesajı silmemeliyim derken kafam karışınca fotoğrafı silmem gerektiğini şeyapmadım, böyle oldu. İlk mesajı uçurunca topik uçuyor çünkü malum. Kıvırmaya lüzum yok, hıyarlaşacağım tuttu işte sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ohş kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar