Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Seele said: Konu acilmisken 3 aylik dövme diye birsey var mis. Nasil bisidir normal dövme gibi mi duruyor ve fiyati nedir. 3 ayda çıkan bir boya işte. sonlara doğru soluklaşıyor, ucuz bir şey değil ama normal dövme kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 boyle birsey hos olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 japonyada falan samuray panda yaptiranlarla tr de cCc bozkurt yaptiranlarin farki yokmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 böyle yaptırıcak şeyine ve yerine karar vermiş insanlara çok özeniyorum. ben muhtemelen 19 sene sonra falan belki yaptırabilirim bi mucize olmazsa sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şeyine yaptıranlara özenmiyorum ben aksine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kızgın zürafa için, sipeyskeyk'ten telif almak gerebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Param yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 BeIlow said: Pazar yeni dövmemi yaptıracağım. Hadin bakalım. Koluma çok küçük bir yere cowboy bebop hastalığım yüzünden Bang yazdırcam. koyarım resmini sonra. 5. dövmem olucak yarattığın hero samuray pandayı yaptır hacoo böle NEDEEEEEEEEN yazdır kfasının üstüne türkçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Günah oldugunu bilerek mi yaptırıyorsunuz bunları?Merak ediyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Gunah mi hslautusknzhsyegao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Necro said: Günah oldugunu bilerek mi yaptırıyorsunuz bunları?Merak ediyorum gerçekten. aa cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 her yaptırdığım dövmede cehenneme bir adım daha yaklaştığımı hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 tövbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Günahını falan bilemem; ama dövme bana her gün aynı donu ve çorabı giymek gibi geliyor. Çok kısa bir dönem heves etmiştim, akabinde ölümüne savunduğum bazı fikirlerimin bile ufacık bir olayla değiştiğini gördüğüm vakit dövme yaptırırsam ufacık bir sebeple o dövmeden ve bedenimden nefret edebileceğimi düşündüm, dehşete düştüm ve hevesim bir anda bitti. Mesela felsefe ve siyasi kitaplar yazanların da cesur insanlar olduğunu düşünüyorum; cahil cesareti tabi. Onlar da kelebek etkisinin önemini biliyor olsalardı asla böyle bir işe giremezlerdi. Gerçi tabi, korkarak yaşıyorsan hayatı seyredersin. Korkmadan yaşarsan da boku yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 niggaknow said: bende hiç yok. sırf ,çok ne yaptırsam diye bu kadar düşündüğümden dolayı sıçıyorum. aynen. kafayı yicem. bi kere başlasam bütün vücudu bırakıcaz dövmeciye gibi bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar