Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Öncelikle herkese başarılar dilerim sonra bi sorum olucak lan Yanlış doğruyu götürüyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Yazar babam oraya benim de İlkokul mezunlarının kolayca geçtiği ehliyet sınavını üniversite öğrencisi oğlum Kadir Tolga xx geçememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sene 2010 daha ehliyet sınavına girenler va.. amaaan ko g.tüne bende geçen sene aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 goturmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Nasıl iş yapıyolar ya akşam oldu insan soruları koyar ya bu kadar mı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ben kalmıştım la ilk denemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Dartanian said: Öncelikle herkese başarılar dilerim sonra bi sorum olucak lan Yanlış doğruyu götürüyo mu? .............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Noldu merak ettim harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 abi ehliyet sınavında yanlış doğru götürüyo mu diye hesaplıyosan baya vahim durumun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 direksiyon sınavında arabaya bindikten sonra nerden çalışıyo diyede sorma sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 pardon hocam üç istop bi kalkış götürüyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 İlk girişim bilmiyodum.Vize haftama falan gelince derslere de gidemedim yani kurstan da öğrenemedim.Lgs öss dışında sınava girmedim onlar götürüyodu :D Neyse gerek kalmadı sınavım iyi geçti geçerim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 3 salak 1 akıllıyı götürüyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ı ıh hala burdayım :(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kusra pek gitmene gerek yokki zaten. şöyle bi sorudan ne beklersin. bu soru i,çin kursamı gidilir ? Soru şöyle bişiydi. kaza ananında yapılması gerekenler nedir ? gibisinden bişi. olay yerinden kaçılır. arabaların yerleri değiştirilir. bunlar gibi saçma bi şık daha. bide ambulans çağırılırmı ne bu sorular için kursa gidiliyosa yazık türkiyeye ve türk gençliğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 3. salağınız geldi mi kaçıcam bekliyorum hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 niye kaçıyosun ki yabancılık çekmezsin hem yanlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Abi kalan bi ton insan var biliyosun sanki herkes ilk sınavında geçiyo.Özellikle motor bilgin yoksa çalışmamışsan diferansiyel falan nerden bilebilirsin?İlk yardım falan şeyimde değil zaten trafikte aynen.Motordan korkuyodum hiç bişey bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ilk yardım sınavında yanlış soruyosa: şıklarda mutlaka saçma bi seçenek vardı. doğruyu soruyosa : mutlaka 3 şık saçmadır. trafikte : en basit şey bu işaretleri ezberle gerisi kolay motor: yanma sistemi, ateşleme sistemi, yakıt sistemi bu 3üne çalış zaten gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 E tamam işte abi ben de ondan sordum bilmiyodum götürüyo mu götürmüyo mu kitabım da yoktu netten tek tek parçalara bakarak çalıştım geçememe ihtimalim yüksekti ki topicte yazan ilk denemede geçemedim diyen adam da var. 90 küsür alıcam ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 geçmiş 5 sınav sorularına çalışsan hepsi çıktı tek teksınavda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Ona da baktım zaten 2 saatimi falan ayırdım. bitti gitti =) 15inde mi ne direksiyon sınavı var ehliyette ne zaman gelirse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 avrupada yanlıs dogruyu burda dogru yanlısı götürür yeğeeen oye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar