Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 halaya yeni bir soluk getirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Dragonmax said: halaya yeni bir soluk getirmişler. şuna mallıkta çığır açmışlar desek direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 o deilde, bu ortadakiler nası böyle kordine hareket ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Abi valla iyiymiş lan bunlar Dalga geçiyoruz da, adamlar baya organizeler yani. Koordineli hareketler falan; bunlar eğitim falan alsa veya bi kareografi yapsalar iyi yaparlar vallahi. İlginç. Apaçi de değil ki yahu bunlar, köylüler. Köy düğününe benzeye zaten organizasyon da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adamlar egleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Fistan said: trainspotting23 said: ya doğal denge falan her canlıya bir sebep bulmuşlar da şimdi bunların bu dünyada olmasının sebebi nedir kime yararı var ben çözemedim. bizi güldürmek içinse zahmet etmeye değmezdi.sana gulen de var nmerak etme. senin yasama sebebin ne?"burdan birsey cıkarıp laf sokmalıyım ukalalık yapmalıyım" diye kasmışsın ama olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ahaha çoluklu çocuklu kalkmışlar halaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 insan çok garip bi tür memeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 trainspotting23 said: "burdan birsey cıkarıp laf sokmalıyım ukalalık yapmalıyım" diye kasmışsın ama olmamış.en azindan fasist degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 oo kavga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Law said: Adamlar kendi west side story'lerini çekmişler. Müzikal gibi. abi bi de sonlara doğru dj can can can mı diyor jump jump jump mı diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Sonuna kadar izlemedim, şimdi sonuna bakdım ve tespitim o yöndeki can diyor çünkü hemen ardından tihey tihey tihey gibi yöresel naralar atıyor. Herhalde tihey gibi yöresel bir naradan önce can can demek daha uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Beyler link virüslü açmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 adamların elinde olanak varda apaçilik yapıyolar sanki hey allahım yarabbim. Doğuda müzik bulmuşlar dans ediyolar ne var bunda anlamadım ? Bunlar apaçi değil olanaksızlıktan geri kalmış halkımız. Apaçilik dediğiniz şey tarlabaşında, hacı hüsrev mahallesinde yapılan şeyler. Cehalet ile apaçiliği karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 reyou said: adamlar egleniyor. videoyu izlemedim ama apaçileri takip ediyorum son zamanlarda ve gerçekten eğleniyorlar bayılıyorum yaa o hareketler çok yaratıcı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 hergün yeni bir apaçi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Seceba said: Cehalet ile apaçiliği karıştırmayın. Karistirin arkadaslar kaale almayin bu madalyasizi. Utanmadan tespit/ayar yapiyor bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ulan şu adamların bu durumu bile patiye düştüyse.. tey tey.. hele 3 sayfa etmişsiniz fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seceba said: Cehalet ile apaçiliği karıştırmayın.[/b]amca dedelerimiz düğünde çiftetelli oynamıyor videoda. apaçiler tekno müzik eşliğinde halay çekiyor. hani izlemediysen diye şettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 kenardaki yavru apaciler super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 ben bunlari biliyorum, irish bunlar. river dance derler o yorede. http://www.youtube.com/watch?v=W22gpBv00gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Seceba said: bold yazi dizisi Niye bold yaziyorsun? ilgi mi istiyorsun? terbiyesiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 karasimsek said: hergün yeni bir apaçi(tu) o kapandı ya ne güzel eğleniyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar