Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Porsche Cayenne

Leprachun

Öne çıkan mesajlar

Porsche gibi bir Spor arabanın Jeep üretmesi üstelikte Volkswagen in Tuareg'i ile aynı ve Porsche nin Volkswagen in olmasına ramen "Spor Araba" statüsünü bozarak bir jeep üretmesini kınıyorum. Porsche hastası olarak böyle bir aracı kınıyorum...

Görüşlerinizi bekliyorum...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Sosyal ağlarda paylaş

aslında bu tür topicler vardı gelir gelmez ortalığı daıtma moduna girmeseydin?
Porscheyi de boşuna kınama :P adam köpek gibi büyüdü o araç sayesinde :) ayrıca Porsche'nin daha değişik planları da var Golf R32 türü araçlara rakip hatchback ve önden motorlu "günlük" bi araba gibi... (hatta arada bi 4 kişilik 4 kapılı porsche gibi şeyler de dolanıyo orda burda)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 20 Temmuz 2004 14:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle ise Porsche Volkswagenden kopup ayrı bir firma olarak her tür araba üretmeyi ve bu yoldan büyümeyi düşünüyor olabilir. Aslında güzel ama Spor kalsaydı daha iyiydi gibime geliyor...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"

[Bu mesaj Leprachun tarafından 20 Temmuz 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bir süre kınasam mı diye düşünüyodum ama en son istanbul seyahatimde her köşe başında bir cayenne görünce kınamak yerine yarım kilo kına almaya karar verdim ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Cayenne porsche'un muymuş. Sabahları fabrika yolunda bir tane görüp duruyorum, süper bişi :-) Standart bir jip olmadığı belliydi zaten.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 20 Temmuz 2004 14:14 tarihinde demiş ki:
ben de bir süre kınasam mı diye düşünüyodum ama en son istanbul seyahatimde her köşe başında bir cayenne görünce kınamak yerine yarım kilo kına almaya karar verdim ;)

hakkaten yaa şahin gibi oldular köşe başı Porşe Kayen :lol: yakında çaça kayenler de çıkar yollara[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında anlamadım ne olduğunu millet biyerden vurgun yapıyor heralde ki bizim mahallede araba yoktu neredeyse 2 yıla kadar, şimdi yan komşunun 3 tane Megane ı var yenilerden artı bildiğim bi evin önünde hep Volkswagen Kaplumbağa dururdu artık BMW X5 duruyor... Bi arada Hummer2 çılgınlığı vardı...

Nasıl alıyorlar anlamıyorum...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Sosyal ağlarda paylaş

tabi jip yapamaz diye bir hadise yok ama VW gibi bir markan varken ve oradan da zaten jip mip üretmeye başlamışken yılların spor araba markasına jip yamamak neden diye düşündü sanırım arkadaş :)

bence de haklı[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Porschenin tüm hakları volkswagen in zaten Ferdinand Porsche volkswagen la ortak olarak çıkardı Porsche yi de...

Tuareg le Cayenne cc lerine kadar aynı yani volkswagene gidiyor porschenin geliri volkswagen in de zaten böyle bir jeep i var ne diye porsche nin Spor tarzını bozuyorlar diyordum..[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Sosyal ağlarda paylaş

Hadi volkswagen zor durumda kaldı baktı ki jeep tutuluyor dünyada, Porsche de zaten rüya otomobil(di) alanı çok olur diye o yoldan para kazanmak istedi desek, Volkswagen yeni modeller çıkarıp durmazdı ozaman herbiri ayrı masraf... Yani bi çözüm getiremedim doğrusu...[signature][hline]Asr Leprachun "Sunset is in me"
Sosyal ağlarda paylaş

Porsche için gayet doğru bi adımdı bence. Sonuçta adamlar belli bir yerden sonra, binek otomobil rahatlığında, şehir içinde kolayca kullanılabilen spor otomobil yapıyolardı.(tabii GT3 veya GT2 gibi araçlardan bahsetmiyorum :)) Bu da şehirde tercih edilen diğer araç türlerinin Porsche'nin dikkatini çekmesiyle sonuçlandı...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 21 Temmuz 2004 09:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tuareg ile cayenne kasaları aynıymış. Ben ilk başta bilmiyordum fakat arkadaşın dayısı aldı tuareg birkaç porschevari makyaj dışında tamamen aynı arabalar. Tuareg'in motor seçeneklerinde üst modellere bakarsanız normal chayenne'le aynı olduğunu görürsünüz. Birtek turbo modelinde porsche'nin spor araba teknolojisi ayrı olarak mevcut. Bence firma cayenne modelini 20-30K dolar daha pahalıya sattığından dolayı çıkarmış. Tuareg ise pazardaki paylarını genişletmek için kullanılan marketing stratejisi giib geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Cayenne'nin satış oralarında bakarsak aslında Porsche'nin ne kadar başarılı olduğunu görebiliriz.Başkada yoruma gerek yok sanırım.Sonuçta tüm markaların ana hedefi para kazanmak.[signature][hline]End is near;
Bu I aint afraid;
I see sarrow on faces
But I aint show pitty,
Cause Im the Fallen One!
Sosyal ağlarda paylaş

Jip almak istiyosun, turbo olsun istiyosun, ve dengeli olsun istiyosun o yüzden arabayı alçaltıyorsun... Eeee ne anladım ben o jipten, maksat porsche alıp hızlı gitmekse alırım bi gt3 hem jipe bi tomar masrafla uraşmam hem daha sapık gazlarım.[signature][hline]Snowboy
Sosyal ağlarda paylaş

boccob sen burda ucagin altina hava giriyoda kalkiyor dusuncesinden jiplere takla attiriken orada ingilizler arabanin altini yere maksimum yaklastirip 160 ile saga sola sallayip arabanin cogu sedan kadar basarili oldugunu soyluyorlar, sen hala jip bu e yerden yuksek e hizli giderse takla atar diyorsun

adam bunu denemis yazmis, sen hala takla atar, bu araba x5 ten toareg den daha zor takla atiyor[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bi daha okudum zuhaha allah allah ya

adamlar dusunmemis, abi biz koyalim motoru gerisi surucu takla atmasin kendi yetisi, porsche nin muhendislik takimi dusunemedi burda sen cozume ulastiridn olayi, yok abi alinmaz araba yerden yuksek viraja giremezsin

lan viraja gireceksen neden aliyosun jip? ne virajina gireceksin sanki parkura gidip kapisacaksin

ver karina yerden yuksek guclu prestijli araba kullansin, sonra sen al cocuklarini yazliga gotur, sonra sapancada ormana dal 45derecelik tepeye cik

ve araba her 2 sindede x5 den ve toareg den iyi

sen hala arabayla kiyasliyosun[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
commendante, 29 Temmuz 2004 18:59 tarihinde demiş ki:
iyi araba çok güzel bi araba özellikleride iyi de bu araba bu kadar pahalıysa bizim millet bunu nası ekmek gibi su gibi alıyo??? nası para var bizde ya bide fakir ülkeyiz dioruz

ii de bu araçlar nerede görülüyor? Büyük şehirlerde... Neden? Çünkü parası olan buralarda yaşıyor. Yani? bu tür araçları saysan 20000'i (atıyorum) geçse.... Eee? neye yaradı? 70 milyon değil mi bu ülkenin nüfusu?[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 01 Ağustos 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...

1 ay önce görmüştüm ama o ara daha galerilerde yoktu.şimdi ilanlarda gorunce aklıma geldi.
çok kötü.amblemi ve arabanın içi olmasa toyota hondamsı araba olmus

cayennin o hantal görüntüsünün bir şekli vardı.kıçını cok yuvarlamışlar

arka farlar çok kötü.makyajlısı cok daha güzeldi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...