Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ne diyo ne diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 maçın özeti; http://www.youtube.com/watch?v=UIcGM09Suec#t=1m25s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 haydi bakalım gençler.bursanın ankaraspor maçı okunmuş uflenmiş öyle bi zamana gelmişki :) bursa,galatasaray yenilgisi ile kayseri maçında da puan kaybeder.fenerbahçe kendi eliyle teslim etmezse şampiyon olur bence.gs 2. olur :) oha fikstur yazayım dedim karışmış neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bursa kayseri macını her türlü kazanır. puan bırakabileceği iki maç; gs bjk yani bursa min 71 puan'a ulaşır. yukarıdaki 2 maçtan birini kazanırsa şampiyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 GS nin şampiyon olma ihtimali şu anda FB'ninkinden daha fazla bana göre. için BJK'nın feneri yenmesi şart. Çok karıştı ortalık şimdi. Eğer yarın beşiktaş yenilir ya da berabere kalırsa ligden tamamen kopacak, haliyle son hafta bursaya yatışa gidicek ister istemez. hedefi kalmayan takım kasmaz kendini. Haliyle bursa gs ye yenilse bile şampiyon. Eğer derbide fener yenerse, 3 puan alacak ama bjk yine ligden koptuğu için bursaya yenilecek o 3 puan işine yaramayacak, yok berabere kalırlarsa zaten gs ve bursaya yaruyo yine. Bursa ÇOK avantajlı şu anda. GSnin çok zayıf da olsa umudu var, BJK feneri yenip sonra bursadan puan alacak diye FB'nin umuduysa daha zayıf BJK'yı yenmesine rağmen kopuk havlu atmış Bjk Bursa'dan puan alacak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 maçı seyredemedim de. özet sağolsun. maşallah tüm golleri biz atmışız. ardanın asist imbaymış. keita da beleşe gol bulmuş. güzel pozisyonlar olmuş maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Rewendor said: GS nin şampiyon olma ihtimali şu anda FB'ninkinden daha fazla bana göre. için BJK'nın feneri yenmesi şart. Çok karıştı ortalık şimdi. Eğer yarın beşiktaş yenilir ya da berabere kalırsa ligden tamamen kopacak, haliyle son hafta bursaya yatışa gidicek ister istemez. hedefi kalmayan takım kasmaz kendini. Haliyle bursa gs ye yenilse bile şampiyon. Eğer derbide fener yenerse, 3 puan alacak ama bjk yine ligden koptuğu için bursaya yenilecek o 3 puan işine yaramayacak, yok berabere kalırlarsa zaten gs ve bursaya yaruyo yine. Bursa ÇOK avantajlı şu anda. GSnin çok zayıf da olsa umudu var, BJK feneri yenip sonra bursadan puan alacak diye FB'nin umuduysa daha zayıf BJK'yı yenmesine rağmen kopuk havlu atmış Bjk Bursa'dan puan alacak diye. hayallere gel. siz bursayı yenin gerisine karışmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 şampiyonluğun en büyük adayı fenerbahçe benim gözümde. Bursa olursa fenerlilere koca bir zaa çekeriz ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 fenerbahçe puan bırakırsa kasımpaşaya yada trabzona bırakır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Fenerbahçe öyle bir takım ki, yarın oynayacağı maç da dahil geri kalan bütün maçlarında puan kaybedebilir. Takım son haftalarda kazansa da çok iyi futbol yok, takımda zaten dengesizlik var ve rakiplerin hepsi zor. Bursa şu an en büyük şampiyonluk adayı, yarınki derbinin sonucuna göre gerisini sıralarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yarınki derbi inanılmaz kritik işte yarın fener kazanamazsa eğer çok şey değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 REIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 oh lan deplasmanda kazanmak çok süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Hatta beşiktaş kazanmalı, 2li averajda sanırım öndeyiz bjkye karşı, Mucize ama Fenerinde Bursanında daha puan kaybedebileceği maçları var, zor ama ya olursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 ben de bjk kazansin diyorum, tabi bizim bundan sonra her maci yenmemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Rewendor said: GS nin şampiyon olma ihtimali şu anda FB'ninkinden daha fazla bana göre. için BJK'nın feneri yenmesi şart. Çok karıştı ortalık şimdi. Eğer yarın beşiktaş yenilir ya da berabere kalırsa ligden tamamen kopacak, haliyle son hafta bursaya yatışa gidicek ister istemez. hedefi kalmayan takım kasmaz kendini. Haliyle bursa gs ye yenilse bile şampiyon. Eğer derbide fener yenerse, 3 puan alacak ama bjk yine ligden koptuğu için bursaya yenilecek o 3 puan işine yaramayacak, yok berabere kalırlarsa zaten gs ve bursaya yaruyo yine. Bursa ÇOK avantajlı şu anda. GSnin çok zayıf da olsa umudu var, BJK feneri yenip sonra bursadan puan alacak diye FB'nin umuduysa daha zayıf BJK'yı yenmesine rağmen kopuk havlu atmış Bjk Bursa'dan puan alacak diye. abi naptın ya :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar