Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ama abi olmalı ki ya niye olmasın yani. kafe onun yani
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Cuce said: doğaya ters değilki, bi parcası hadi onceki mesajlarimin cogu saka makaydi ama gayligin nesi dogal onu bana soyler misin?
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: Cuce said: doğaya ters değilki, bi parcası hadi onceki mesajlarimin cogu saka makaydi ama gayligin nesi dogal onu bana soyler misin? gay hayvanlar var? binlerce senedir gay insanlar var?
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Cuce said: nesi değil? yani ayni cinsten iki insan veya hayvan birlikte olursa soylari devam eder mi diyosun? hayvanlar icgudusel olarak kendi cinslerine mi ilgi gosteriyolar? hicbirimizin genetik kodunda escinsel olmamizi soyleyen bisey yazmiyor tamamiyla tercih meselesi hormonal dengeleri bozuk kisileri saymiyorum, onlar anomali zaten ve tedavi gorup ya disi ya erkek oluyolar
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 İyi de insan doğasında cinsellik sadece üremeye dayalı bir şey değil ki? Sevgi ve zevk de işin içine giriyor. Ayrıca seks yapmadan da üreyebiliyoruz artık. Tüm dünya gay ve ezbiyen olsa yine soy devam eder yani tüp bebeklerle vs.
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_animals_displaying_homosexual_behavior * African Elephant[16] * Brown Bear[17] * Brown Rat[18] * Buffalo[19] * Caribou[20] * Cat (domestic)[21] * Cheetah[22] * Common Dolphin[23] * Common Marmoset[24] * Common Raccoon[25] * Dog (domestic)[26] * European Bison[27] * Human * Prea[28] [edit] Birds Main article: List of birds displaying homosexual behavior Selected birds from the full list: * Chicken (Domestic)[29] * Common Gull[30] * Emu[31] * King Penguin[32] [edit] Fish Arctic Grayling (Thymallus arcticus) leaping for a fly fisherman's bait. Research going back to the 1950s has shown both male and female Graylings exhibit homosexual behavior.[33] * Amazon molly[34] * Blackstripe topminnow[35] * Bluegill Sunfish[36] * Char[37] * Grayling[33] * European Bitterling[38] * Green swordtail[39] * Guiana leaffish[40] * Houting Whitefish[41] * Jewel Fish[42] * Least Darter (Microperca punctulata)[43] * Mouthbreeding Fish sp.[44] * Salmon spp.[45] * Southern platyfish[46] * Ten-spined stickleback[47] * Three-spined stickleback[47] [edit] Reptiles * Anole sp.[48] * Bearded Dragon[49] * Broad-headed Skink[50] * Checkered Whiptail Lizard[49] * Chihuahuan Spotted Whiptail Lizard[49] * Common Ameiva[49] * Common Garter Snake[51] * Cuban Green Anole[48] * Desert Grassland Whiptail Lizard[49] * Desert Tortoise[52] * Fence Lizard[49] * Five-lined Skink[50] * Gopher (Pine) Snake[53] * Green Anole[48] * Inagua Curlytail Lizard[49] * Jamaican Giant Anole[48] * Laredo Striped Whiptail Lizard[49] * Largehead Anole[48] * Mourning Gecko[54] * Plateau Striped Whiptail Lizard[49] * Red Diamond Rattlesnake[55] * Red-tailed Skink[50] * Side-blotched Lizard[49] * Speckled Rattlesnake[56] * Water Moccasin[57] * Western rattlesnake (Crotalus viridis)[58] * Western Banded Gecko[54] * Whiptail Lizard spp.[49] * Wood Turtle[59] [edit] Amphibians * Appalachian Woodland Salamander[60] * Black-spotted Frog[61] * Mountain Dusky Salamander[60] * Tengger Desert Toad[62] [edit] Insects and other invertebrates * Acanthocephalan Worms[63] * Alfalfa Weevil[64] * Australian Parasitic Wasp sp.[65] * Bean weevil sp.[66] * Bedbug and other Bug spp.[67][68] * Blister Beetle spp.[69] * Blood-flukes (Schistosoma)[70] * Blowfly[71] * Box Crab[72] * Broadwinged Damselfly sp.[73] * Cabbage (Small) White (Butterfly)[74] * Checkerspot Butterfly[74] * Clubtail Dragonfly spp.[75] * Cockroach spp.[76] * Common Skimmer Dragonfly spp.[75] * Creeping Water Bug sp.[77] * Cutworm[78] * Digger Bee[79] * Dragonfly spp.[75] * Eastern Giant Ichneumon (wasp)[65] * Eucalyptus Longhorned Borer[80] * Field cricket sp.[81] * Flour beetle[82] * Fruit Fly spp.[83] * Glasswing Butterfly[74] * Grape Berry Moth[84] * Grape Borer[80] * Green Lacewing[85] * Harvest Spider sp.[86] * Hawaiian Orb-Weaver (spider)[86] * Hen Flea[87] * House Fly[88] * Ichneumon wasp sp.[65] * Incirrate Octopus spp.[72] * Japanese Scarab Beetle[89] * Jumping spider sp.[86] * Larch Bud Moth[84] * Large Milkweed Bug[90] * Large White (Pieris brassicae)[91] * Long-legged Fly spp.[92] * Mazarine Blue[93] * Mediterranean Fruit Fly[83] * Mexican White[94] * Midge sp.[92] * Migratory locust[95] * Mite sp.[92] * Monarch Butterfly[74] * Narrow-winged Damselfly spp.[73] * Parsnip Leaf Miner[92] * Pomace fly[92] * Queen Butterfly[74] * Red Ant sp.[92] * Red Flour Beetle[96] * Reindeer Warble Fly (Hypoderma tarandi)[92] * Rose Chafer[92] * Rove Beetle spp.[97] Male flour beetles are believed by scientists to engage in gay sex to practice mating as well as rid themselves of "old, less effective" sperm.[82] * Scarab Beetle (Melolonthine)[98] * Screwworm Fly[92] * Silkworm Moth[84] * Sociable Weaver[92] * Southeastern Blueberry Bee[79] * Southern Green Stink Bug[99] * Southern Masked Chafer[92] * Southern One-Year Canegrub[92] * Spreadwinged Damselfly spp.[73] * Spruce Budworm Moth[84] * Stable Fly sp.[92] * Stag Beetle spp.[100] * Tsetse Fly[92] * Water Boatman Bug[101] * Water Strider spp.[102]
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 yani sen tercih edersen hemcisinle sevişmekten zevk alacağını mı düşünüyosun ? öyle düşünüyorsan zaten diyeceğim bir şey yok.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ne diyosun olm? sdfsdf :D zevk alan zaten bunu tercih ediyo. Zevk almasa tercih etmez. Ömürleri boyunca zevk almadan mı yaşıyo gayler ve lezbiyenler?
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: tamamiyla tercih meselesi şaka mı bu :D
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 niye tercih ediyorum abi homoseksuel deilim ki mesela kadinlarda iclerine giren enisten zevk aliyolar ben ondanda zevk almiyorum ama alani war ole sacma mantik mi olur olmadigin sey
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 naraso said: yani sen tercih edersen hemcisinle sevişmekten zevk alacağını mı düşünüyosun ? öyle düşünüyorsan zaten diyeceğim bir şey yok. bu gelmiş neyseki benden önce. hahah
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BONEPART'TAN KAPAK GIBI CEVAP MANYAK LAF
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Black-ice said: tomkat said: tamamiyla tercih meselesi şaka mı bu :D ne sakasi abi hasta masta diil hicbiri gay olarak mi doguyo insanlar vajinadan ciktiktan sonra aglamak yerine FAAAAABBBUULOOOOUUS diye mi bagiriyolar
Devilmanta Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Dükkanın kapısına erkek erkeğe öpüşmek yasssah yazsınlar Bahse girerim kız kıza öpüşürlerse kimse bişey demez şerefsizler
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ben olayı anlayamadım abi. Şimi tomkat'e laf atanlar gaylik hastalıktır diye mi düşünüyo? Hastalık değilse tercih değilse nedir abi? Uykusuzum anlayamadım tartışma çok garip bir hal aldı bi anda
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: Black-ice said: tomkat said: tamamiyla tercih meselesi şaka mı bu :D ne sakasi abi hasta masta diil hicbiri gay olarak mi doguyo insanlar vajinadan ciktiktan sonra aglamak yerine FAAAAABBBUULOOOOUUS diye mi bagiriyolar abi iste gay mantiginiz elton johnla osmanbey travestisi kivamindaysa ondan bole sacmaliyonuz ayolll demiyo butun gayler
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 bu arada butun lezbiyenlere koca memeli sarisin seksi kadinlar deil hatta genel olarak tek aradiklari sey 2+1 yapcak erkekler deil genelde killi felanlar
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BonePART said: niye tercih ediyorum abi homoseksuel deilim ki mesela kadinlarda iclerine giren enisten zevk aliyolar ben ondanda zevk almiyorum ama alani war ole sacma mantik mi olur olmadigin sey ben mi anlatamiyorum ya lol yani tercih etmiyolar onu, gen haritalarindaki anomaliden mi sonradan donuyolar bunu mu diyosun
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BonePART said: tomkat said: Black-ice said: tomkat said: tamamiyla tercih meselesi şaka mı bu :D ne sakasi abi hasta masta diil hicbiri gay olarak mi doguyo insanlar vajinadan ciktiktan sonra aglamak yerine FAAAAABBBUULOOOOUUS diye mi bagiriyolar abi iste gay mantiginiz elton johnla osmanbey travestisi kivamindaysa ondan bole sacmaliyonuz ayolll demiyo butun gayler efeminelikle gaylik cok farkli seyler lol onu saka olsun diye dedim eger hastaliksa sen anlat, dogru bildigini
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 eger kanitlarsan gayligin genetik oldugunu ben de gonullu olarak gay paradelerde en on safhalarda helikopter yapicam
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi sen erkek olamyi mi tercih ettin ben penis sahibiyim ve bu penisi vajinalara sokmaktir hedefim mi dedin ? yane onumuzdeki 40 sene cinvarinda gecen surede ereksiyon olmak icin vajinaya ihtiyacim mi ar dedin? yoo ole dogdun ole oldu onnarda ole adam sevmiyosa bole etli etli popodur memedir genetik bisi
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 tomkat said: eger kanitlarsan gayligin genetik oldugunu ben de gonullu olarak gay paradelerde en on safhalarda helikopter yapicam SEN BANA ERKEK OLDUGUNU KANITLARSAN BEN YAPCAM HELIKOPTER HADE KANITLA AMA KANITLICAKSIN yane kizlardna hoslaniyorum demiceksin belki gaysinde sirf toplumsal baskidan acilamiyosun kanitlasana hade kanitla? war mi belgen ala ala
naraso Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 genetik ama hastalık değil tomkat dikkat et yanlış anlama.
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Gaylik genetik demek de çok ırkçı bi düşünce bence abi. Bu bence çok sıradan bir şey. Beğenip beğenmeme meselesi. Ben brokoli taını beğenmiyorum. Geni var mı brokoli tadını sevmemenin? Ya da işte rock müziği beğeniyorum fantezi müziği beğenmiyorum. Var mı geni? O adamlar da meme beğenmiyorlar kaslı erkekleri beğeniyorlar. Neden genetiğe bağlıyorsunuz ki hemen? Hitler gibi..
Öne çıkan mesajlar