Bodrack Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Southparkin they took our jobs bolumunun son sahnesi son noktayi koyar bence Hatta birde bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 diii tuk arrrr jıııııbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 dikı dıııırrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Cuce said: MrLevie said: sevişmenin temel hedefi üremektir. doğadaki eşcinsel hayvanlar tamamen sevişme içgüdüsüyle hareket etmektedir. ve hiçbiri tek eşli değildir. escinsellerde sevisme icgudusuyle hareket ediyo, tek eşlide değiller. gec boş konusuyosun, ayrıca yobazsın birazda aptalsın. kacıncı kez cevap verildigi halde aynı seyleri tekrar ettigine gore şimdi şöyle başlayalım. burada hiç bir insan hiçkimseyi itham edemez. bir şey tartışılır, sonuca varır veya varmaz. ama sen hiçkimseyi hiç birşeyle suçlayamazsın. bu konuda aklını başına alsan iyi edersin. nitekim attıklarınıda tutturamadın. değil yobazlıkla, kuran la dinle bile alakası olmayan adama "yobaz" dedin. ikincisi aptallık konusunda da tutturamadın zira izmirin en iyi üçüncü lisesinden mezunum ve halen mühendislik okuyorum. üçüncüsü burda anlattıklarımı annesi ve babası biyolog olan ve biyolojik muhabbetlerin yeterince ortasında kalmış birinden dinliyorsun. bana 100 kez aynı şeyleri yazdırdığına göre kimin aptal olduğu konusunda bir daha düşün bence. zira bu hayvanların homoseksüel davranış göstermesi homoseksüel oldukları anlamına gelmiyor. homosexual behaviour. yani homoseksüel davranış. kastettiği kendi cinsini sevişme amacıyla kullanması. ama bu hayvan tek eşli olmadığı için sadece erkek çiftine değil, önüne gelen dişisiyle de çiftleşmektedir. hayvanın eşcinsel olması sadece kendi cinsiyle çiftleşmesi anlamına gelmektedir. eğer bu hayvanı kontrollü ortamda dişilerinin arasına bırakırsanız, dişilerinin herhangi bir problemi yoksa (geçinememe gibi) dişileriyle çiftleşir. eğer problemi varsa ve oradaki dişiyle sevişmiyorsa bu dişinin eksikliği veya probleminden gelişir. hayvanın eşcinsel olduğunu da göstermez. son olarak eklemeden geçemicem 5. kez yazıyorum sanırım; eşcinsellerin olması ya da olmaması umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yoo baya sadece homoseksuel ilişkiye giriyolar heteroyu bırakıyolar tümüyle. hayvanlarda biseksüel davranıs derdi zaten senin dediğin gibi olsa. Insa dediğin şeyde önüne gelenle sevişiyo zaten bak bi cevrene öle olduğunu görürsün. Yobazlığa gelince bak kelime anlamına: öcnelikle kaba saba demek, sonra kendi inancları doğrularını baskalarına zorlıyan demek, en sonda bir inanca kafasındaki doğruya körü körüne inanan demek. cok güzel uyuyosun yanı yobaz'lığa lisen misen bıcırıktır, zaten bilmeden bık bık atlamandan yobazlığada pekte zeki olmadığını gösterir. ben sana 100 kez yazdırmıyorum, sen baska bir acı göremediğin için kendini 100kez tekrar ediyorsun. Ben dayanabildiğim kadar tartışma etiğinde kalıp cevap yazıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Oy neler dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 okumak cahillik alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler. bunun ispatla, doğayla alakası yok. iki insan başkalarına doğrudan zarar vermediği sürece, karşılıklı rızada varsa yapmak istediği şeyleri yapabilmeli. doğaya uygun değilse, o homoların sorunu heteroların değil. bana iğrenç geliyor bir bahane değildir. bana da bu halkın yaptığı çoğu şey iğrenç geliyor. bazıları bikini, mini etek giyenlere de iğrenç olarak nitelendiriyor. bu ülkede engellileri bile iğrenç bulan adam var. o adama sorsan engelli adam evinde oturmalı oradan çıkmamalı. son metrobüste yapılan eylemde bile bağırıyordu millet burada ne işiniz var evinizde otursanıza diye. farklı insanlar bu ülke için bi değerdir. keşke daha fazla gay lezbiyen hristiyan budist ateist ermeni yunan olsa da ülke kendine kültür oluştursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Bence mühendisler evde otursun mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 mühendisler evde oturmaz evde oturtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hasie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sana dedi sesu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Kırın dizinizi oturun la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Fistan said: sana dedi sesu Anladım evet^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kadinlar mutfaktan cikmasin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Yalniz kapaticam ben bu basligi simdi.. Gerisine sonra bakariz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Loxias said: okumak cahillik alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler. bunun ispatla, doğayla alakası yok. iki insan başkalarına doğrudan zarar vermediği sürece, karşılıklı rızada varsa yapmak istediği şeyleri yapabilmeli. doğaya uygun değilse, o homoların sorunu heteroların değil. bana iğrenç geliyor bir bahane değildir. bana da bu halkın yaptığı çoğu şey iğrenç geliyor. bazıları bikini, mini etek giyenlere de iğrenç olarak nitelendiriyor. bu ülkede engellileri bile iğrenç bulan adam var. o adama sorsan engelli adam evinde oturmalı oradan çıkmamalı. son metrobüste yapılan eylemde bile bağırıyordu millet burada ne işiniz var evinizde otursanıza diye. farklı insanlar bu ülke için bi değerdir. keşke daha fazla gay lezbiyen hristiyan budist ateist ermeni yunan olsa da ülke kendine kültür oluştursa Şu yazdığının bir kısmını alıp quotelayacaktım, burası çok doğru diye ama tamamen doğru demişsin. Size eşcinseller iğrenç geliyorsa aklı başında düşünebilen her bireye siz daha iğrenç geliyorsunuz emin olun. Herkesin istediğini yapma özgürlüğü var, siz bunu halka açık platformda "üremeye" dayandırarak eleştiremezsiniz, eleştiriyorsanız kimse size vermediği için içinizdeki burukluktan eleştiriyorsunuzdur yüksek ihtimalle çünkü şu yaşadığımız dönemde seks yapmanın sadece üremek ile ilgili olduğunu savunmanıza ben aklı sâlim bir insan olarak imkan veremiyorum. Pek de okumadım yazılanları, üreme lafı falan geçmiş, önce güldüm, sonra Loxias'ın yazdığını gördüm, ona hak vereyim derken ben de inceden dokundum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Cuce said: yoo baya sadece homoseksuel ilişkiye giriyolar heteroyu bırakıyolar tümüyle. bunu nerden biliyosun çok merak ettim. gözlerinle şahit oldun herhalde? homosexual behaviour diyor diyorum. davranış diyorum. hayvanın homosexual olduğunu göstermiyor diyorum. said: Yobazlığa gelince bak kelime anlamına: öcnelikle kaba saba demek, sonra kendi inancları doğrularını baskalarına zorlıyan demek, en sonda bir inanca kafasındaki doğruya körü körüne inanan demek. ben şu anda karşımda mantıklı bir kanıt görmediğim için bildiğime inanıyorum. ayrıca senin eşcinsel bir topicte yobaz kelimesini kullanman dinden başka çağrı yapmıyor. yobazlık konusunda sen daha iyisin ama kaba saba demekmiş ya... ben burda kimseye ne hakaret ettim ne de kaba davrandım. sadece bildiğimi savunuyorum. said: lisen misen bıcırıktır, zaten bilmeden bık bık atlamandan yobazlığada pekte zeki olmadığını gösterir. İzmir Atatürk Lisesi lisem. izmirli değilsen de biraz araştır. anlarsın ne kadar zeki olduğumu. ha açı konusunda; sen hangi gösterdiğin açıdan bahsediyosun? ortalıkta gösterdiğin açı yok da. neyse ben baydım artık. ne yazarsan yaz umrumda değil açıkçası. zira tartışmayı bile bilmeyen adamların forumda ne işi var onu da anlamam. söylediğimi savunurum ben. ve isterse 10 kişi gelsin önüme, mantıklı bir şey görmüyorsam ikna olmam. gerçi ikna edilmesi pek zor bir insan da değilim gerçekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar