nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Taha sen az ders çalış biraz Ayrıca aquila kopardı ve hoşunuza gitmek zorunda değil, bizimde hoşumuza gitmiyor da hakları, özgürlükleri bişey diyemeyiz onu anlatmaya çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 valla öyle ya da böyle iştirak edilebilinecek bir eylem işin yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kaede said: holy böyle konuşuyorda yanında iki gay şapur şupur öpüşse, o da kalkıp gitmezse internetimi keserim3some için yanlarına giderim ben! yok ben rahatsız olmuyorum, lan partyde sevişenleri de atalım o zaman dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 adam rahatsız olanlara nefret kusmuş bir sayfa önce. ben rahatsız oluyorum abi, bu da kimseyi ilgilendirmez. Gidip dövmeye çalışmam veya mekandan kovmam ama BEN rahatsız olduğum için aynı yerde durmam. Yoksa yapılan olay tatsız ona bişey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 gaylara cafelere girmek yasak olsun ama güzel lezbiyenlere serbest olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 onların hakkı diye de ben iki erkeğin miğde bulandırıcı öpüşmesini izlemek veya dinlemek zorunda değilim, gayet de rahatsız olur kalkar giderim. Bu da beni daha az erkek yapmaz. Hatta senden daha erkeğim. Allahın tüysüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 terketmiyorum, ama oturup seyretmiyorum da opusenleri, yani gormedigim icin bi farki olmuyo, isterlerse duvarin arkasinda backdoor bonanza yapsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi bir de modern olacam diye bokunu çıkarıyorsunuz bazen, yapmacık oluyor. İki erkeğin öpüşmesi doğal bir durum değil, genellikle de toplumu irite eden bir hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 hah işte o efekti düşün akila şimdi onun arkanda öpüşmekte olan iki erkekten erotik bir şekilde çıktığını düşün sen hala orda otururmusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Ahahaha =D of çok değişik bi topik oldu bu İçimizdeki gizli gayler ve gizli faşistler bir bir ortaya çıkıyor dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Abi öpüşen iki erkek görürsem suratlarına kusarım direk. veya gidip sorarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 abi çok zorlama yorum yapıyorsun ya. bak senin bile anlayabilmen için daha detaylı anlatayım. KARŞI masanda, senin baktığın yerde oturan gay çift öpüşmeye başlıyor ve bu durumda görmemen imkansız, ben masa değiştiririm mesela bunu söylemek istedim. Ama straight bir çift öpüşüyorsa rahatsız olmam, izlemek derken bunu kastediyorum. Saçma saçma işler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sigh efektinden niye kalkip gidiim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ahaha zorlama yorum filan yapmiyorum, zira bunlar gunluk hayatimda benim sizden daha fazla gordugum durumlar. ha bi de senin neden rahatsiz oldugunla ilgili yorum yapmam zaten mumkun degil, bisey de demem rahatsiz oldugun seye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Kaede said: hah işte o efekti düşün akila şimdi onun arkanda öpüşmekte olan iki erkekten erotik bir şekilde çıktığını düşün sen hala orda otururmusun ? abi adam sorulara cevap vermiyor, alaksız bir post adıp haklı olduğunu zannediyor. O yüzden laf anlatma boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sipeyskeyk said: abi çok zorlama yorum yapıyorsun ya. bak senin bile anlayabilmen için daha detaylı anlatayım. KARŞI masanda, senin baktığın yerde oturan gay çift öpüşmeye başlıyor ve bu durumda görmemen imkansız, ben masa değiştiririm mesela bunu söylemek istedim. Ama straight bir çift öpüşüyorsa rahatsız olmam, izlemek derken bunu kastediyorum. Saçma saçma işler... Birader seni miöpüyolar sanki ya? Amma taktın öpüşen adamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 aquila said: ahaha zorlama yorum filan yapmiyorum, zira bunlar gunluk hayatimda benim sizden daha fazla gordugum durumlar. neden gay misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nileppezdel said: Ahahaha =D of çok değişik bi topik oldu bu İçimizdeki gizli gayler ve gizli faşistler bir bir ortaya çıkıyor dfsdf ben gizli faşist mi oluyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 sipeyskeyk said: aquila said: ahaha zorlama yorum filan yapmiyorum, zira bunlar gunluk hayatimda benim sizden daha fazla gordugum durumlar. neden gay misin ? evet, bravo. dotada nehrin kenarina cekicem seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Yok kanka sen açık açık faşistsin :P Senin faşist falan olmadığını biliyorum sen alınma. Arka sayfalarda korkunç düşünceler gördüm ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 BACKDOOR BONANZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 :D tamam abi bu konuya hon'da devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 nileppezdel said: Yok kanka sen açık açık faşistsin :P yaşasın kapitalizm! ama siyaset yasak nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 It's not politics when we do it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar