Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

holy böyle konuşuyorda yanında iki gay şapur şupur öpüşse, o da kalkıp gitmezse internetimi keserim
3some için yanlarına giderim ben!

yok ben rahatsız olmuyorum, lan partyde sevişenleri de atalım o zaman dışarı
Mesaj tarihi:
adam rahatsız olanlara nefret kusmuş bir sayfa önce.

ben rahatsız oluyorum abi, bu da kimseyi ilgilendirmez. Gidip dövmeye çalışmam veya mekandan kovmam ama BEN rahatsız olduğum için aynı yerde durmam. Yoksa yapılan olay tatsız ona bişey demiyorum.
Mesaj tarihi:
onların hakkı diye de ben iki erkeğin miğde bulandırıcı öpüşmesini izlemek veya dinlemek zorunda değilim, gayet de rahatsız olur kalkar giderim. Bu da beni daha az erkek yapmaz. Hatta senden daha erkeğim. Allahın tüysüzü
Mesaj tarihi:
abi çok zorlama yorum yapıyorsun ya.

bak senin bile anlayabilmen için daha detaylı anlatayım.

KARŞI masanda, senin baktığın yerde oturan gay çift öpüşmeye başlıyor ve bu durumda görmemen imkansız, ben masa değiştiririm mesela bunu söylemek istedim. Ama straight bir çift öpüşüyorsa rahatsız olmam, izlemek derken bunu kastediyorum. Saçma saçma işler...
Mesaj tarihi:
ahaha zorlama yorum filan yapmiyorum, zira bunlar gunluk hayatimda benim sizden daha fazla gordugum durumlar.

ha bi de senin neden rahatsiz oldugunla ilgili yorum yapmam zaten mumkun degil, bisey de demem rahatsiz oldugun seye.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

hah işte o efekti düşün akila
şimdi onun arkanda öpüşmekte olan iki erkekten erotik bir şekilde çıktığını düşün
sen hala orda otururmusun ?

abi adam sorulara cevap vermiyor, alaksız bir post adıp haklı olduğunu zannediyor. O yüzden laf anlatma boşver.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

abi çok zorlama yorum yapıyorsun ya.

bak senin bile anlayabilmen için daha detaylı anlatayım.

KARŞI masanda, senin baktığın yerde oturan gay çift öpüşmeye başlıyor ve bu durumda görmemen imkansız, ben masa değiştiririm mesela bunu söylemek istedim. Ama straight bir çift öpüşüyorsa rahatsız olmam, izlemek derken bunu kastediyorum. Saçma saçma işler...

Birader seni miöpüyolar sanki ya? Amma taktın öpüşen adamlara :D
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Ahahaha =D of çok değişik bi topik oldu bu

İçimizdeki gizli gayler ve gizli faşistler bir bir ortaya çıkıyor dfsdf

ben gizli faşist mi oluyorum ?
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

aquila said:

ahaha zorlama yorum filan yapmiyorum, zira bunlar gunluk hayatimda benim sizden daha fazla gordugum durumlar.

neden gay misin ?

evet, bravo.

dotada nehrin kenarina cekicem seni.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...