Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 nisan kafe pi önünde öpüşme eylemi

yav

Öne çıkan mesajlar

PublicEnemy said:

bu gayleri vb. savunanlarında içten içe homoseksüel olduğunu düşünüyorum yoksa bu kadar normal karşılanamaz.

benim uzun süredirde tanıdığım bir gay var ve bunun sebebi zayıf kişilikli bir yapıda olması, kendi içinde yaşadığı hesaplaşmalar vb. sorunlar vücudunun kimyasını bozduktan sonra böyle oldu.

benim açımdan problem yok isteyen istediğiyle takılsın ama şahsen ailemle bir yerde otururken dibimize gelip iki tane erkek öpüşürse ben utanırım, basit bi şey.

freud da diyor ki kendisi psikolojinin felan babasi
homofobi icten ice ulan bizde mi gotu kaybediyoruz korkusudur diyo
yane adam kitabini yazmis bunun adam doktor profesor felan

bu arada sole bisi war
gayleri savunmak deil mevzu
yarin obur gun sen turksun giremessin
sen zencisin giremessin
sen muslumansin giremessin
sen kiz arkadasinin elini tutamassin diyecek okuzlere karsi bisi bu
sirf nufusun bi kismi belirli kurallara gore yasiyor diye
herkese o kurallari zorlayan okuzlara karsi bi tartisma
yoksa bana giren cikan bi mevzu yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bone, son alıntı yaptığın adamın iddiaları tamam çok komik de, senin savunma yöntemin de Freud be abicim. Freud dediğin adam tamamen kendi ipneliğini sapıklığını örtpas etmek için "sırf ben değilim lan hepinis ipnesiniz sapıksınız! vallaa laaann" diye yaygara koparmış ensest-gay-sapık bi adam :D Tamam psikolojiye büyük katkıları var evet, ama sapıklığı artık pedofili boyutlarına varan, "çocuklar oral seks isteyerek meme emmeyi keşfediyo, anal seks isteğiyle tuvalet eğitimini atlatıyorlar, 4-5 yaşına gelince homoluk baskın diye kendi cinsiyetleriyle takılıp 8 9 yaşında heteroya dönüyolar" diyen bi adam şimdi. O yüzden sınırsız katkılarına rağmen her lafını ciddiye almamak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sesu said:

integral alamadığım için çok üzülüyorum :(

kaan oretsin
oretmesse ben oretirim
bak x war x kare war felan
zor seler deil
sen anlamassin x yerine elma diyelim istersen
asdfasdfasdf

Ben bir MÜHENDİS öğretsin istiyorum. Lütfen sen öğret.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Bone, son alıntı yaptığın adamın iddiaları tamam çok komik de, senin savunma yöntemin de Freud be abicim. Freud dediğin adam tamamen kendi ipneliğini sapıklığını örtpas etmek için "sırf ben değilim lan hepinis ipnesiniz sapıksınız! vallaa laaann" diye yaygara koparmış ensest-gay-sapık bi adam :D Tamam psikolojiye büyük katkıları var evet, ama sapıklığı artık pedofili boyutlarına varan, "çocuklar oral seks isteyerek meme emmeyi keşfediyo, anal seks isteğiyle tuvalet eğitimini atlatıyorlar, 4-5 yaşına gelince homoluk baskın diye kendi cinsiyetleriyle takılıp 8 9 yaşında heteroya dönüyolar" diyen bi adam şimdi. O yüzden sınırsız katkılarına rağmen her lafını ciddiye almamak lazım :)

ilkokul kafasıyla freud çok rerörö örneği (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

BonePART said:

sesu said:

kaan oretsin
oretmesse ben oretirim
zor seler deil
asdfasdfasdf

Ben bir MÜHENDİS öğretsin istiyorum. Lütfen sen öğret.[/quote

ok bak simdi
elma var diyoruz ki bu elmadan bi tepe yapsak kac elma olur
Sosyal ağlarda paylaş

bonepart burada çok ince bir çizgi var, o da şu ki burası bir ticarethane yani para kazanan bir kurum. bu kişilerin amacı para kazanmak ve sonra daha çok para kazanmak yani onlara kalsa içeride orgy party olsun umurlarında olmaz ama 1 kişi mutlu olacak diye oradan 10 kişiyi kaybediyorlarsa o kişiye hizmet vermeyebilirler bu çok basit. sen bir puro kulübüne gidip arkadaşlar puro içmeyin bu sağlığımıza zararlı hemde burası kapalı ortam yasak diyebilir misin? diyemezsin çünkü adı üstünde oraya giden insanlar puro içmek için gidiyorlar. bir de şöyle bir şey var kişinin medeniyet seviyesi onun her şeyi kabul eden bir yaratık olmasını gerektirmiyor, kişinin hayatını belirleyen onun verdiği seçimlerdir. yani şimdi puro kulübüne gidip temiz hava sahası istiyoruz diye protesto etmek gibi bir şey bu. sende olayı iyi kavradın ama sanırım bu saatten sonra yan çizmek istemiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Freud'ün hangi kitabını / makalesini okudun?
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

sesu said:

BonePART said:

sesu said:

kaan oretsin
oretmesse ben oretirim
zor seler deil
asdfasdfasdf

Ben bir MÜHENDİS öğretsin istiyorum. Lütfen sen öğret.[/quote

ok bak simdi
elma var diyoruz ki bu elmadan bi tepe yapsak kac elma olur

Önce bir elma başka bir elmayla sevişir mi? sorusuna cevap verelim bence.
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

bonepart burada çok ince bir çizgi var, o da şu ki burası bir ticarethane yani para kazanan bir kurum. bu kişilerin amacı para kazanmak ve sonra daha çok para kazanmak yani onlara kalsa içeride orgy party olsun umurlarında olmaz ama 1 kişi mutlu olacak diye oradan 10 kişiyi kaybediyorlarsa o kişiye hizmet vermeyebilirler bu çok basit. sen bir puro kulübüne gidip arkadaşlar puro içmeyin bu sağlığımıza zararlı hemde burası kapalı ortam yasak diyebilir misin? diyemezsin çünkü adı üstünde oraya giden insanlar puro içmek için gidiyorlar. bir de şöyle bir şey var kişinin medeniyet seviyesi onun her şeyi kabul eden bir yaratık olmasını gerektirmiyor, kişinin hayatını belirleyen onun verdiği seçimlerdir. yani şimdi puro kulübüne gidip temiz hava sahası istiyoruz diye protesto etmek gibi bir şey bu. sende olayı iyi kavradın ama sanırım bu saatten sonra yan çizmek istemiyorsun.

puro klubune gidip temiz hava istiyoruz demekle ayni sey deil
puro klubu maksimum pijamayla golf oynamak istiyorum demeye benzer

bu yaptiklari sey
sen zencisin zencilere servis vermiyoruz demekle ayni seydir

ameirkada olsa bu olay mekanin cezalandirilmasini gectim 300 ceddine yeticek para alirdi mekandan bu adam
ama turkiye burasi o yuzden almaz

bu arada burasi ticarethane geyigin komik sadece
sen tuccar misin? ben tuccarim bu adam kurt mal verilmaz bu adam laz mal verilmez deme sansim yok
bu adaminda bu adam gay icki verilmez bu adam lezbyen icki verilmez deme sansi yok

sen bi ticarethane aciyosan
HERKESE ACIYOSUNDUR
bu kadar net ve basittir

ha bi uyelik sistemin olur
gene herkesi almak zorundasindir ama uye olmayannari almassin
uye olmada ama ayni sekilde legal ve duzenli bicimde islenir
Sosyal ağlarda paylaş

PublicEnemy said:

İnsanların rahatsız olması kıstas olamaz ki. Türk halkının çoğunluğu zencilerden rahatsız oluyor diye zencileri ülkeden kovalım o zaman. Yada benzer bir çok örnek gösterilebilir. Rahatsız olanın kendi problemidir, kurumlar ayrımcılık yapamazlar. Yapmamalıdırlar
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Farinal said:

ilkokul kafasıyla freud çok rerörö örneği (tu)

konu hakkında sıfır bilgiyle sırf milleti mimleyerek cool olmaya çalışan forum magandası (tu)

Konu hakkında bir şey bildiğini iddia ediyorsan Freud pedofildi den farklı bir şeyler söylemen gerek dostum.
asdasdgf
Sosyal ağlarda paylaş

mesajı okumamışsın orada yazdım neden böyle davrandıklarını.

PublicEnemy said:

burada çok ince bir çizgi var, o da şu ki burası bir ticarethane yani para kazanan bir kurum. bu kişilerin amacı para kazanmak ve sonra daha çok para kazanmak yani onlara kalsa içeride orgy party olsun umurlarında olmaz ama 1 kişi mutlu olacak diye oradan 10 kişiyi kaybediyorlarsa o kişiye hizmet vermeyebilirler bu çok basit.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

sesu said:

Hangileriniz mühendissiniz çıkın ortaya. Mühendisler sosyal içerikli tartışmalara katılmasın abi asdaf.

edit: yazım hataları falan fişman.

selam ben mühendisim
sınıfta 3 kız var. biri bıyıklı birinin başı kapalı diğeri 10 kaplan gücünde

gerçeği söylemek gerekirse ne halt yerseniz yiyin. batsın bu dünya

şunu demeyin abi, sanki bölümündeki insanlarla sizi ayrı bi boyuta alıp soyutluyorlar mı dünyanın geri kalanından. gidin bulaşın sağa sola.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...