Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Camdan paso güvercin giriyor odama. Bu sabahta kanat sesi ile uyanmdım, huzur kalmadı pencere açamıyorum. Var mıdır bu hayvanları korkutup yaklaştırmayacak bir yöntem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Atmaca Besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 cd as cama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Açılır kapanır sineklik tak cam'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 sarmısak as Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Selobant yapıştır yukarıdan asagı 2 sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 siyah poşet as, kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 oha. keşke benmkinede girse. severim filan beslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 takla atıyolarsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Abi gayette sorun var inan bana, benim için artık sevgi kardeşlik barış sembolü değil o hayvanlar. Dışarı çıkmaya çalışırken cama çarpmaları komik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Oha direk Alfred Hitchcok ile bağlantı kurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Açıldı. Bu da güvercin probleminin kesin çözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 güvercin elbise pislerse şalvar bank sahibi olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 HocaEfendi said: Atmaca Besle. ahahsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bir iki tanesini pompalıyla vur bak bakalım bidaha girebiliyolar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bence bir kaç gün daha sabret. Taze yumurta yeme olasılığın var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yok sadce giriyorlar, yerleşme durumu yok yumurta yemem ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 yuva yapmalarına sakın izin vermeyin diyecektim allahtan öyle bir durum yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Bugüne kadar evime giren güvercinlerin hepsi yuva amaçlıydı. Sağa sola iyi bak kesinlikle biryerlere yuva kurmaya başlamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 abi odam çok minimalist, yuva kurma olsa farkederdim de eve gidince bakarım tekrar. Mallar genelde pencerenin önünde yürürken içeri adım atıyolar sonra uçmaya çalışıp donk donk diye cama vuruyolar. Olan benim huzuruma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Aket-Atum said: yok sadce giriyorlar, yerleşme durumu yok yumurta yemem ki zaten ummadığın yere yumurta bile bırakmış olabilirler yakında amca olursun cık cık cık diye duyarsın seslerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Yazlıktaki 1,5m lik ufacık balkona çaktırmadan yapmayı başardılar. Farkedene kadar çoktan yumurtladığı için de dokunmadık. Nekadar küçük olursa olsun kafaya koydular mı yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Kıllandım bak şimdi siz böyle dedikçe :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Nosfe said: kartal hahaha harikaydi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 ev arkadasımın çok fena bi kedisi var. Bazen ben bile giremiyorum eve. Bi tur veriyim kediyi. Muma çevirir yemin ediyorum civardaki bütün kuşları. Güneş bile giremez eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar