Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kötü

karapersembe

Öne çıkan mesajlar

Kötüsün, farkındasın değil mi? iyiler ve kötüler diye bölünmüş dünya masalına kimse inanmıyor artık. kandırma kendini. eğer dünyada açlık varsa, susuzluk nedeniyle ölüyorsa insanlar, sıtma olunuyor, savaşılıyorsa, bu senin suçun. üçüncü sayfa haberlerini okuduktan sonra ay yazık deyip gazetenin sayfasını çevirdiğin, ekmeğini yumurtaya banmaya devam edip işine gittiğin müddetçe kötüsün.

Penisilini bulan Fleming, zamanında, baba mesleği olan çiftçiliğe de devam ediyormuş. bir gün vergilerini ödemediği için hapse atılmış. penisilin sayesinde oğlunun hayatı kurtulan zengin bir aristokrat, hapiste onu ziyaret ederek niye vergilerini ödemediğini, eğer parası yoksa kendisinin seve seve ödeyeceğini, bu şekilde acı çekmesine izin veremeyeceğini söylemiş. Fleming, vergilerimi ödemiyorum çünkü ödediğim vergilerle silah alınsın istemiyorum demiş. zengin adam, anlıyorum ama nasıl orada olmaya katlanabiliyorsun, değer mi diye sorunca Fleming asıl sen nasıl öbür tarafta olmaya katlanabiliyorsun diye cevap vermiş.

Gerçekten iyi olduğunu mu düşünüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...