karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Kötüsün, farkındasın değil mi? iyiler ve kötüler diye bölünmüş dünya masalına kimse inanmıyor artık. kandırma kendini. eğer dünyada açlık varsa, susuzluk nedeniyle ölüyorsa insanlar, sıtma olunuyor, savaşılıyorsa, bu senin suçun. üçüncü sayfa haberlerini okuduktan sonra ay yazık deyip gazetenin sayfasını çevirdiğin, ekmeğini yumurtaya banmaya devam edip işine gittiğin müddetçe kötüsün. Penisilini bulan Fleming, zamanında, baba mesleği olan çiftçiliğe de devam ediyormuş. bir gün vergilerini ödemediği için hapse atılmış. penisilin sayesinde oğlunun hayatı kurtulan zengin bir aristokrat, hapiste onu ziyaret ederek niye vergilerini ödemediğini, eğer parası yoksa kendisinin seve seve ödeyeceğini, bu şekilde acı çekmesine izin veremeyeceğini söylemiş. Fleming, vergilerimi ödemiyorum çünkü ödediğim vergilerle silah alınsın istemiyorum demiş. zengin adam, anlıyorum ama nasıl orada olmaya katlanabiliyorsun, değer mi diye sorunca Fleming asıl sen nasıl öbür tarafta olmaya katlanabiliyorsun diye cevap vermiş. Gerçekten iyi olduğunu mu düşünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 you,sir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 en iyi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bişeymi dedin spark ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bu suç olamaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 fleming de karı gibi ağız dalaşına giriyomuş hiç yakıştıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 o palyaço benim demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 neyse post kasıyoruz allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 aga 25 k postun var sen niye kasıyosun konu konuyu açar hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 bence bu adam paticik kadrosu tarafından forumu ilginç kılması için kiralanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 düşündüm de ne zamandır yumurtaya ekmek banmadım. bi ara yapmalıyım.(resimde görünce canım çekti evet) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mjones Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 /balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar