mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 bench'te çok iyi havlu sallıyomuş. bide benchte oturduğu yeri guzel ısıtıyomus molada gelenler için.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Ama sonunda ele alınır başarılar geldi değil mi MJ için? Zaten MJ gibi bir oyuncuysan o kaçınılmazdır elbet olur. Ama olmadan da KRAL Filan komik olur. Bunu göreceğiz.
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 @rada benim lebronun bu kadar senede şampiyon olmasını bekleme sebebim tamamen bu kadar gazlanması. eğer bi adama lige geldiği ilk yıldan itibaren mj'den buyuk adam olcak deniyosa ben bu adamdan lige alıştıktan sora bi şampiyonluk beklerim. ha ztn bence lebron kobe'den bile daha iyi olamicak o yuzden normal daha şampiyon olamaması benim için bi sorun değil yani bu.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 mokoko said: bench'te çok iyi havlu sallıyomuş. bide benchte oturduğu yeri guzel ısıtıyomus molada gelenler için. bende çok güzel havlu sallıyorum 2.03 boyum var biraz daha mı uzasam ? hsdfsdfds
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Sen devam ediyorsun demi kaptan? Yazık olur o boya.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 @Buddha Işte seneye Ohio University. Ağustosun sonunda seçmelerin sonunda ilk seneki durumum belli olucak. Iyi geçerse Division 1 NCAA.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 @mokoko lebron'un gazlanması tamamen nba'in popülaritesini arttırmak ve buna bağlı olarak ticari kaygılarla yapılmış birşey. nba her zaman büyük bir rekabet ister kendi içinde, zaten sürekli kobe vs lebron rekabeti körükleniyor bu aralar, öyle ki eminim stern üzülmüştür cavs'in finale çıkamamasına (gerçi boston beklentileri fazlasıyla karşıladı daha sonra) lebron açısından bakarsak olaya; hala çok genç ve hala tamamen olgunlaştığını düşünmüyorum ben, önümüzdeki yıllarda göreceğiz bir nba efsanesine mi dönüşecek yoksa yüzüksüz bir yıldıza mı.. ben ilkinin olacağını düşünüyorum ama
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Çok güzel ben seni vücutçu falan sanıyordum :D
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Yok body de yapıyorumda basketbolda oynuyorum.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Kobe'nin takımda tek süperstar olduğu dönem; - 2005 playoff göremiyorlar Odom & Kobe ikilisi. - 2006 ve 2007 yıllarında son sıralardan girip Suns'a eleniyorlar. (2006'daki seriyi 3-1 den veriyor LA, bakarsak MJ'nin 3-1'den 3-3 olan serinin 7. maçında çıkıp 45 atması var mesela) Tek adam sürüklüyor dediğiniz Iverson vardı mesela. 2001'de tek başına, yanında kimse olmadan çöp oyuncularla finale taşıdı, ilk maçta Shaq & Kobe li La'e 50 atarak maç bile çaldı ama doğal olarak nefesi yetmedi Phil'in berbat bir takım olduğundan. Ha, bu demek değildir Iverson > Kobe anlamına gelmiyor ama sadece tek başına takım sürüklemek kimseyi all time star yapmıyor, ya da all time legendların ismiyle yan yana anılması hakkı vermiyor bence. Kaldı ki Kobe tek olduğu dönemde bunu bile becerememiş bir isim.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Abi geçen sene de tartıştınız Kobe'yi tamam dedik, bu sene yapmayın artık ayıp. İstatistiklerden sıyrılın biraz adam en iyi.
Zarif Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 BulletRide said: Abi geçen sene de tartıştınız Kobe'yi tamam dedik, bu sene yapmayın artık ayıp. İstatistiklerden sıyrılın biraz adam en iyi. http://i1006.hizliresim.com/2010/6/19/3655.jpg
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Sene 2010, hala internet anketini destekleyici kanıt olarak sunanlar var.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Kanıt yok ki :D Vahi gelse sen zaten kabul etmezsin :) Adam daha ne yapsın ki :)
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Abi her sene diyorsunuz bunu, adam masaya vuruyor şampiyonluğu yapacak bir durum yok. Bir numaralı Lakers sevmeyenlerdenim, ama Kobe farklı birşey. Pistons şampiyon olurken çok çaresizdi adam, belki o yüzden artı sempatim vardır.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Kusura bakmayın da, Kobe şu anda NBA'deki en önemli oyuncu. Jordan'dan iyi midir, değil midir tartışın isterseniz, theorycraft olur en fazla. Aktif oyuncular arasında Kobe'den daha iyisi yok. Antipatikliği kişiden kişiye değişir, bence antipatik bir adam değil Kobe, ama Glen Davis ağır antipatik geliyor mesela bana da. Ama sonuçta antipatik olsun olmasın, Kobe en iyi şu anda. Ayrıca Kobe şampiyon olmadı zaten, Lakers şampiyon oldu. Kobe bu takımı tek başına şampiyon yapmadı, Kobe hiçbir takımı tek başına şampiyon yapamaz, hatta benim bugüne kadar bildiğim, duyduğum hiç kimse tek başına bir takımı şampiyon yapamaz. Var mı yani böyle bir insan, daha önce oldu mu? Tek başına maç kazanırsın belki de, şampiyonluk yalan.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Üşenmedim 60lara kadar baktım tek başına takımını şampiyon yapmış bir adam var mı diye, yok.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 2000'lerin başında finalde ezilmeselerdi, Iverson tek başına şampiyon yapacaktı. One man show bir takımı nasıl finale getirir, onun kanıtı AI'dır benim gözümde. Zaten bir daha tekrar etmedi, imkansız bir iş.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Spidee said: Üşenmedim 60lara kadar baktım tek başına takımını şampiyon yapmış bir adam var mı diye, yok. Takımda Kobe dışında sakat Bynum dışında göze çarpan bir Gasol Artest var onlarıda at hz. basketbolcu gelse Lakers şampiyon olamaz. Ama Kobe'nin kendini kabullendirebilmesi için bu tip imkansız şeyler yapması lazım. Gasol-Artest'te NBA'in en kral ikilisi sanki. Abartmanın b.ku çıktı sırf Kobe'ye alttan b.k atılacak diye. Ayrıca adamın parmak ve dizler sorunlu. Heralde 2 kolu olmadan kafasıyla basket atarak şampiyon olması lazım.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Beğenmediğin Pau Memphis'e playoff oynatabilen bir adamdı. Ayrıca takımının açık ara lideriydi ve aptalca bir takasla gidince diğer oyuncular bile tepki koymuştu.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Beğenmiyorum diye birşey mi söyledim? Abartmak yersiz diyorum. O abartmanın sebebinide biliyorum diyorum. Bu kadar basit. Ve playofflarda iyi oynasa takımın 2. adamı olsada nerdeyse her maçı izledim bu yıl öyle abartılacak bir oyunda oynamadı. Yada sizin abarttığınız kadarıyla. Nerdeyse ilk 2 çeyreği berbat oynadığı, son çeyrek kendine geldiği Boston 7. maçından sonra MVP yapılsın dendi. Sırf Kobe'yi kıskandıkları için. Bu kadar komik abartılar var. Demek istediğim bu. Yoksa Gasol'u beğenmemek gibi birşey alsa söylemedim. Abarttığınız kadar oyuncu olsaydı 5. maçta Kobe'nin o kadar kıçını yırttığı maçta biraz katkı yapardı hücümda değil savunmada yeterdi bu seri 7. maça bile kalmazdı. Ama nedir takımın en önemli 2. parçasıdır. Ki nerdeyse 2008'den sonra Lakers 2. bir darbeyi yiecekti. Emin ol şampiyon Lakers olmasaydı suçlusu Gasol olacaktı. Kobe 7. maç kötü oynamış olabilir ama 6 maç yırtındı adam.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2010 Gasol şu anda NBA'deki en önemli 3-5 PF'den biridir. Gerekirse C bile oynuyor adam, daha ne yapsın?
Öne çıkan mesajlar