Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

O ki Big Baby,
O ki arkadaşına yumruk atarken baş parmağını kıran adam,
O ki basketbol sahasında bir boksör gibi yıkılan adam,
O, bu fotoğrafa sahip bir adam.

:)

Mesaj tarihi:
Olivies said:

Kobe yarısının altında performansla oynadı heralde. Adam 1-2 seri yapıp costuğu an hücüm faul aldı. Adama 3 kere mi ne caldılar galiba off faul, ayıp be.
Phil jackson maçtan sonra ne dese yeridir valla, ben burda delirdim sinirden.

Kobe yinede kötü oynadı. Ama arteste diyecek laf bulamıyorum. Saha avantajı gidecek sokamıyorsun işte hücümda top kullanma. Yada zorlama ne bilim. Ama sorun Lakers'tan çok R.Allen'ın rekoruydu. O üçleri fena moral bozdu.
Mesaj tarihi:
Yalnız maç bostonda da olsa celticsin işi zor kevin garnettin paul piercein o halleriyle.

Rondo'nun triple double'ı bile yetmeyecekti nerdeyse Ray Allen jordan-vari oynamasaydı. Nate Robinson da Rondo dışardayken sıcak tutabildi takımı neyse ki, rondo ilk devre oyundan bile çıkmadıydı eheh.
Mesaj tarihi:
Bunlar bağımsız değişkenler, her maç Bynum+Gasol 13 blok vuramaz, Ray Allen bu üçlükleri atamaz, Rondo triple-double yapamaz. Ama benim bildiğim Pierce, seri buraya gelmişken, Garden'da Kobe'den farksız olacaktır.
Mesaj tarihi:
Pierce görev adamı, çok iyi bir oyuncu. Yapması gerekeni yaparsa boston 1 adım önde.
Ama kobe yapabileceklerini koyarsa sahaya, abi ne pierce kalır, ne rondonun hızı kalır, ne bostonun sert savunması kalır.
Mesaj tarihi:
Bulletride'a tamamen katılıyorum ama işte bi de Artest faktörü var..Kobe'de ne olursa olsun Garden'da takım arkadaşlarından önemli ölçüde katkı görmedikten sonra en fazla 1 maç alabilir.
Mesaj tarihi:
Ya Pierce'a saygım var eyvallah da çok iyi oyuncu ne demek ya adam bulmuş bi bug abuse ediyo, ya insanların çok iyi standardı çok düşük ya da biz boşa ilgilendik bu işlerle bunca zaman.
Mesaj tarihi:
Garden'daki maçlar Staples'a benzemez, içerde bizim çocuklar sağlam sopa yer bugün, KG'la Pierce'da bu kadar kötü oynamaz hep, 2. maç çok kritikti ibre Celtics'e döndü bakalım.
Mesaj tarihi:
Bu arada bu hafta göztepe'de söylediklerimi hatırlayın beyler, tekrar hatırlatmak zorunda bırakmayın ;)

2-1 olacak bu gece seri Boston lehine, sonra 3-1, sonra hakemlerden bi maç alacak lakers 3-2, staples'da 4-2 biter. Hakemlerden kaybettikleri maçtan sonra Celtics azacak.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Ya Pierce'a saygım var eyvallah da çok iyi oyuncu ne demek ya adam bulmuş bi bug abuse ediyo, ya insanların çok iyi standardı çok düşük ya da biz boşa ilgilendik bu işlerle bunca zaman.

Spidee said:

Pierce tam bir Denver oyuncusu, çirkin herif. Ben Boston taraftarıyımdır, Lakers'ı da hiç sevmem. Şu seride Lakers'ı tutmamın tek sebebi Pierce.

+1

Yıllardır şut atmak için değil de faul almak için zıplaması falan.... İsterse quadruple-double yapsın isterse 50 sayı atsın, her zaman o çirkef oyununun gölgesinde kalıcak.
  • Yeni Oluştur...