Olivies Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 6 sayıyla mı ne oynadı o da. Bence Lal çok iyiydi. Resmen kobe'siz ve allen bombardımanına rağmen çok ezilmedi. Reboundlarda kötüydü takım kısaya döndüğünde, normal sonuç bence.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 ray^3 http://www.everyjoe.com/expertfantasy/files/2008/06/ray-allen-finals-mvp_nc.jpg doc rivers'ın sahaya atlayışı bambaşkaydı bi de sdfs
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Bütün qq ları quote lıcaktımda sayfaya çok yük binecek diye vazgeçim, o yüzden qq moar.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=KEqZJYT9xrc
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Spidee said: Pierce Hakan'dan kötü oynuyor şu anda sdkfjhs görmedim sanma. Ne güzel çaktılar oooooooooooohhhhhhhşşşşşşşş.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hobaa 2.yarıyı izlememişim çok güzel bi yarı olmuş herşeyiyle ahaha
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Güneş, öpüyorum her yerinden AHAHAHAHHAHAHA Kobe fanboi'larına kapakları hazırladık, gelip almanızı bekliyoruz TD Garden'da ;) Hakemler çok iyiydi, çok da güzel maç yönettiler hep böyle devam :P
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 hakemler gece kafalarını yastığa rahat koyabiliolarsa yazıklar olsun. AMA DURDURAMAZLAR KOBE BAŞGAN ŞAMPİYONLUĞU BIRAGMAAAAZZZ
Holy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Tekrar söylüyorum, Kobe kumda oynasın. Gasol biraz çırpındı dün gece, yoksa Lakers'in hali içler acısıydı. Pierce ustalığını gösterip Odom'u bitirdi zaten ilk çeyrekte. Oynamasa bile katkı sağlıyor adam.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 insanmısın RAY ALLEN. seviyorum seni dsfdsfs
fanaticism Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Doc Rivers ilk maçta Ray Allen'ın foul problemi nedeniyle kısıtlı süre de kalmasınında verdiği gazla bu 2 günlük arada 1 milyon tane şut çalıştığını söylemiş.Abartımı bilemicem.Ayrıca R.Allen maçtan 3 saat önce salona gidip tek başına şut çalışmaya devam etmiş.İşe de yaradı.Bu yaşta bu azim,bu hırs gerçekten olağanüstü.
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 mokoko said: hakemler gece kafalarını yastığa rahat koyabiliolarsa yazıklar olsun. AMA DURDURAMAZLAR KOBE BAŞGAN ŞAMPİYONLUĞU BIRAGMAAAAZZZ /pity
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Hiç durmadan 5 sn. de bir şut atarsa 1 milyon şutu 57 günde atabilir evet abartı yok.
fanaticism Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 yahoosports ta yazıyo valla doc rivers öle demiş bunu abartmış tamam ama burda önemli olan nokta ne kadar çok çalıştığıdır.takılıncak nokta abartıp abartılmaması değil bence.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Abartı mı bilemicem dediğin için vurguladım orayı, seni bilgilendirmek için yani.
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Kobe yarısının altında performansla oynadı heralde. Adam 1-2 seri yapıp costuğu an hücüm faul aldı. Adama 3 kere mi ne caldılar galiba off faul, ayıp be. Phil jackson maçtan sonra ne dese yeridir valla, ben burda delirdim sinirden.
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 57 gun degil ya uyumadan yemeden icmeden 23 gun tutuyo 3 saniye de bir sut atarsa. evet hesapladim.
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 fanaticism said: Abartımı bilemicem.Ayrıca R.Allen maçtan 3 saat önce salona gidip tek başına şut çalışmaya devam etmiş.İşe de yaradı.Bu yaşta bu azim,bu hırs gerçekten olağanüstü. Şu kısmı da hemen hemen bütün büyük maçlardan önce yapıyor :)
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2010 inş. boston kazanır abi yalnız burada playoff'lar başlamadan önce boston eline alır diyenler vardı kimdi onlar :)
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 bazı duygusal tercihler yansımış olabilir bracketları yazarken. öhöm.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Playoff öncesindeki Boston`a bakıp tersini demeyen de sorun aramak lazım.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ne olursa olsun, playoff ve normal sezonu karıştırmamak lazım. Hele Boston Celtics'i Miami'ye eletmek nedir ilk turdan yani. :p espn falan 3:1 olunca seri galiba Boston'u çok küçümsedik diye başlık atmıştı.
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 o diilde bynum 7 gasol 6 block yapmışlar ya nasıl hayvan bunlar ahahah
fde Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 benim de karşımda glen davis olsun ben de yaparım ahaha
Öne çıkan mesajlar