Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 sayıyla mı ne oynadı o da. Bence Lal çok iyiydi. Resmen kobe'siz ve allen bombardımanına rağmen çok ezilmedi. Reboundlarda kötüydü takım kısaya döndüğünde, normal sonuç bence.
Mesaj tarihi:
Güneş, öpüyorum her yerinden AHAHAHAHHAHAHA

Kobe fanboi'larına kapakları hazırladık, gelip almanızı bekliyoruz TD Garden'da ;)

Hakemler çok iyiydi, çok da güzel maç yönettiler hep böyle devam :P
Mesaj tarihi:
Tekrar söylüyorum, Kobe kumda oynasın. Gasol biraz çırpındı dün gece, yoksa Lakers'in hali içler acısıydı. Pierce ustalığını gösterip Odom'u bitirdi zaten ilk çeyrekte. Oynamasa bile katkı sağlıyor adam.
Mesaj tarihi:
Doc Rivers ilk maçta Ray Allen'ın foul problemi nedeniyle kısıtlı süre de kalmasınında verdiği gazla bu 2 günlük arada 1 milyon tane şut çalıştığını söylemiş.Abartımı bilemicem.Ayrıca R.Allen maçtan 3 saat önce salona gidip tek başına şut çalışmaya devam etmiş.İşe de yaradı.Bu yaşta bu azim,bu hırs gerçekten olağanüstü.
Mesaj tarihi:
yahoosports ta yazıyo valla doc rivers öle demiş bunu abartmış tamam ama burda önemli olan nokta ne kadar çok çalıştığıdır.takılıncak nokta abartıp abartılmaması değil bence.
Mesaj tarihi:
Kobe yarısının altında performansla oynadı heralde. Adam 1-2 seri yapıp costuğu an hücüm faul aldı. Adama 3 kere mi ne caldılar galiba off faul, ayıp be.
Phil jackson maçtan sonra ne dese yeridir valla, ben burda delirdim sinirden.
Mesaj tarihi:
fanaticism said:

Abartımı bilemicem.Ayrıca R.Allen maçtan 3 saat önce salona gidip tek başına şut çalışmaya devam etmiş.İşe de yaradı.Bu yaşta bu azim,bu hırs gerçekten olağanüstü.

Şu kısmı da hemen hemen bütün büyük maçlardan önce yapıyor :)
Mesaj tarihi:
Ne olursa olsun, playoff ve normal sezonu karıştırmamak lazım.

Hele Boston Celtics'i Miami'ye eletmek nedir ilk turdan yani. :p

espn falan 3:1 olunca seri galiba Boston'u çok küçümsedik diye başlık atmıştı.
  • Yeni Oluştur...