Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
boston ne olursa olsun bu seriyi alcaktır kesinlikle bırakmaz. bu maç onlara bi tokat oldu bence bi kendilerine gelmişlerdir onümüzdeki maçı boston alır adam gibi savunmayla ve seyirci desteğiyle çok fena yargılayacak boston.

bu arada bosh lakers'a gidebilirmiş. eğer gasol'un yerine bosh gelirse lakers cidden durduralamaz.
Mesaj tarihi:
Pha said:

Holy said:

Kobe isterse 90 sayı atsın her maç, bu seri en az 6. maça kadar uzar. Boston'ın dedeleri çekici vurur 4-2 ile.

yanlız 2. maçı da alırsa staples da Lakers, daha tarihinde 2-0 dan seri vermediğini hatırlatiyim.
2. maç 1-1
3. maç 2-1 boston
4. maç 3-1 boston
5. maç 3-2
6. maç 4-2 td gardenStaples'da biter seri :)
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

DoruK said:

derek fisherın ölüsü yeter

Anlamayanlar yazmasın bölüme kardeşim
senin çok anladığın belli. adam 78 yaşına gelmiş hala bu takımda oynayabiliyorsa bana yeter.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

DoruK said:

derek fisherın ölüsü yeter

en son nadal federer macını beşiktaş fener ile örnekliyodun sen. basketten de anlamıyormusun gfhkgfh.
sen butthurtünü al da git burayı da trolleme.

hayır sana niye mesaj yazıyorsam hala..
Mesaj tarihi:
itina ile seçiyolar avrupa ülkeleri izleyemesin diye sanki :p

o değil de kg'nin uyanması, rondonun cesaretini toplaması lazım 2. maçta.
yoksa bu rezil rebound performansı ile olmaz. gerçi gasol'un ben ilk maçtaki sertliği ve motivasyonu tekrar göstereceğini sanmıyorum. :p
Mesaj tarihi:
Doruk kişisi, futbolda da arada fail larını görüp gülüyorum, burda da bizi eğlendirdiğin için teşekkürler, sana tavsiyem, fisher neden la de onu öğrenmen, bir de ipucu, çok iyi olduğu için değil.
Mesaj tarihi:
futbola 1 aydır yazmıyorum, seni etkilediğim için diğer kullanıcıları bana benzetiyor olabilirsin. öte yandan, fikrine katılmadığınız insanların fikirlerini çürütmenin tek yolu olarak "sen bu işten anlamıyorsun, diğer işlerden de anlamıyorsun, of berbat düşünüyorsun" yazmayı görmek, bu işlerden anlamayan kişinin aslında siz olduğunuzu ve kendi fikrinizi destekleyebilecek herhangi bir argümana sahip olabilecek kadar yeterli olmadığınızı gösterir.

yukardaki cümlelerden sonra kişisel fikrime gelecek olursak, bunu kısa zaman önce yapan bir diğer arkadaşın zeka yapısı ve kişiliğiyle ilgili pek güzel düşüncelerim var, ama dreagloth seni hiç tanımıyorum, ancak böyle çocukça davranacak birine benzemiyordun. bilemiyorum hepiniz kuyruğunuza basılmış gibi saldırıya geçiyorsunuz bir anda, sanki nba türkiye şubesi senmişsin de herhangi bir fikrine karşı çıkmak suçmuş gibi.

fisherı beğeniyorum, ama nbade ranking yapılsa pozisyonunda top half oyuncular arasına girebileceğinden değil, şu yaşında, muhtemelen şampiyon olacak olan lakersta oynadığı ve elinden geldiğince bunu hakkını vererek yaptığı için. ha fisher haterısınızdır bilemem ama gerçek bu.

bu kadar uğraşıp yazdım, umarım cevab veremedi durmuna düşüp cazgırca saldırmazsın da, karşı fikre sahip olduğunu mantıklı sayılabilecek argümanlarla belirtirsin.
Mesaj tarihi:
ha tekrar söylüyorum, muhteşem oynadığı için sevmiyorum bu adamı. yıllardır çok beğenilmese dahi, normal sezonda sıçırtıp batırsa bile "hala ben oynuyorum ulan" diyip kendini gösteriyor bu adam çoğu önemli maçlarda. başkası olsa onun yerinde olabilir miydi? neyse ben bişi dmeiyorum demek istediğimi anlamışsınızdır.
Mesaj tarihi:
hah önce bir şeyi açıklığı kavuşturalım, benim anlamayanlar yazmasın mesajım sadece takılmaktı, sonuna gülücük koymadım diye anlamadın muhtemelen, halbuki sonuna "kardeşim" yazınca anlaşılır sanmıştım, bu kadar ciddiye alacağını düşünmedim. Bİraz okursan by bölümü, çok takılıyoruz bu şekilde birbirimize.

Gelelim konuya, fisher bu yaşında la de 1 numara çünkü, bir khelben in dediğinden, iki doğru dürüst adam için cap yok, mecburiyetten oynuyor yani, ben de severim fisher`ı, bunu kızının ameliyatındaki olaylar, bin bir türlü yaptığı fedakarlık, hem ailesi hem oynadığı takımlar için, sağlar. Yani fisher`a karşı bir nefret beslemiyoruz, ama senin ölüsü bile yeter demen, fisher`ı nash seviyesine getiriyor gibi, o yüzden daha fazla rage e girmeden derin bir nefes al, rahatla, burada futbol bölümü dramaları dönmüyor. =) (Bak sen alna diye sonuna gülücük koydum)
Mesaj tarihi:
Kim bu DoruK ya? Köyüne döner misin DoruK, sevmiyoruz seni, fikirlerini ve yorumlarını da merak etmiyoruz. Fikir ve yorumlarını merak etmeyen bir toplulukla fikirlerini paylaşacak kadar yüzsüzsen buyur yaz fakat bir şey diyemem.
Mesaj tarihi:
Doruk bilgisiz olduğun çok açık basketbol konusunda, neden gelip insanların sinirlerini bozuyorsun durduk yere?
Stres atmak için daha güzel yollar var.
Gidip 31 çekebilirsin mesela, tatmin olmanın en rahat yolu bu.
  • Yeni Oluştur...