Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA Playoff Eşleşmeleri ve Tahminleriniz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
fisher-kobe-artest-odom-gasol-farmar-bynum-vujacic-walton

said:
rondo-pierce-allen-garnet-perkins-glen-wallace

glen davis - perkins falan çöp adamlar. yarın obur gun pierce ray garnett olmayınca gorucem ben onları napıolar bakalım. lakersta oynayanların hepsi tek basına yapabildikleriyle isim yapmıs adamlar. rondo'da cok cok iyi gerçekten bu sezon ama max şampiyonlupa oynayan takımın 2. adamı olabilir. hatta belki 3.
Mesaj tarihi:
Hepinize cevaben, glen ve perkins bold çünkü bu takımdalar, ben de katılırım bu kimya tutturulmasaydı bir yere gelemeyeceklerinin ama durum böyle şu anda.

Artest ve odom değil, çünkü günleri günlerini tutmuyor, hiç bir zaman çok iyi değiller, ya çok kötü ya da iyiler. Bynum un ne mal olduğu belli değil zaten, müzmin sakat, gökhan camın ruh ikizi. Gasol da istikrarlı değil ama adam Gasol.

Rondo ise her takımda ,ilk beş oynar rahat, tabii gelişmesi lazım.

Bu arada, Kobe dahil la deki hiç kimse tek başına bir şey yapabilmiş değil, kimse de yapamaz zaten, bazı krallar bunu kanıtlıyor.

Bu arada şunu tekrar belirteyim, Kobe delisiyim, Rondo yu severim, allen`ıda az biraz, gerisi çöp benim için. =)
Mesaj tarihi:
mokoko said:

said:
fisher-kobe-artest-odom-gasol-farmar-bynum-vujacic-walton

said:
rondo-pierce-allen-garnet-perkins-glen-wallace

glen davis - perkins falan çöp adamlar. yarın obur gun pierce ray garnett olmayınca gorucem ben onları napıolar bakalım. lakersta oynayanların hepsi tek basına yapabildikleriyle isim yapmıs adamlar. rondo'da cok cok iyi gerçekten bu sezon ama max şampiyonlupa oynayan takımın 2. adamı olabilir. hatta belki 3.

kobe olmasa lakers gocer. digerleri icinde gasol dısında tek basına is yapabilecek adam yok, gasol da en iyi 2 uzundan biri iste. ama ben de glen ve perkins'in bold olmaması gerektigine katılıyorum. kadro kalitesi olarak boston baya ustun bence ama tek basına kobe boston'un tum kadrosundan daha ustun. ayrıyetten phil jackson faktoru var tabi ki. o yuzden boston dunya karması olsa yine de lakers'a karsı kolay kazanamaz.
Mesaj tarihi:
Chauncey Billups - Rasheed Wallace - Richard Hamilton - Ben Wallace - Tayshaun Prince 5lisi aynı takımda oynasa yine yenerler lakersi şimdi :p

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Pistons_starting_5.jpg/800px-Pistons_starting_5.jpg
Mesaj tarihi:
Rikkie said:

Chauncey Billups - Rasheed Wallace - Richard Hamilton - Ben Wallace - Tayshaun Prince 5lisi aynı takımda oynasa yine yenerler lakersi şimdi :p

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Pistons_starting_5.jpg/800px-Pistons_starting_5.jpg

Hay post'unu öpeyim
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

DoruK said:

derek fisherın ölüsü yeter

Anlamayanlar yazmasın bölüme kardeşim

ölüsü oynuyor zaten

detroitin o kadro efsaneydi yav gelene geçene tokat
Mesaj tarihi:
Holy said:

Kobe isterse 90 sayı atsın her maç, bu seri en az 6. maça kadar uzar. Boston'ın dedeleri çekici vurur 4-2 ile.

yanlız 2. maçı da alırsa staples da Lakers, daha tarihinde 2-0 dan seri vermediğini hatırlatiyim.
  • Yeni Oluştur...