Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 perkins ve glen davisi koyu olarak yazdıysan artest,odom,bynum 3lüsüde kesinlikle koyu yazılmalı 3üde bu ikiliden daha kaliteli oyuncular çünkü
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 artesti italic yaz bence sadece savunmada bold. gerçi dün baya iyiydi
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 said: fisher-kobe-artest-odom-gasol-farmar-bynum-vujacic-walton said: rondo-pierce-allen-garnet-perkins-glen-wallace glen davis - perkins falan çöp adamlar. yarın obur gun pierce ray garnett olmayınca gorucem ben onları napıolar bakalım. lakersta oynayanların hepsi tek basına yapabildikleriyle isim yapmıs adamlar. rondo'da cok cok iyi gerçekten bu sezon ama max şampiyonlupa oynayan takımın 2. adamı olabilir. hatta belki 3.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Hepinize cevaben, glen ve perkins bold çünkü bu takımdalar, ben de katılırım bu kimya tutturulmasaydı bir yere gelemeyeceklerinin ama durum böyle şu anda. Artest ve odom değil, çünkü günleri günlerini tutmuyor, hiç bir zaman çok iyi değiller, ya çok kötü ya da iyiler. Bynum un ne mal olduğu belli değil zaten, müzmin sakat, gökhan camın ruh ikizi. Gasol da istikrarlı değil ama adam Gasol. Rondo ise her takımda ,ilk beş oynar rahat, tabii gelişmesi lazım. Bu arada, Kobe dahil la deki hiç kimse tek başına bir şey yapabilmiş değil, kimse de yapamaz zaten, bazı krallar bunu kanıtlıyor. Bu arada şunu tekrar belirteyim, Kobe delisiyim, Rondo yu severim, allen`ıda az biraz, gerisi çöp benim için. =)
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 mokoko said: said: fisher-kobe-artest-odom-gasol-farmar-bynum-vujacic-walton said: rondo-pierce-allen-garnet-perkins-glen-wallace glen davis - perkins falan çöp adamlar. yarın obur gun pierce ray garnett olmayınca gorucem ben onları napıolar bakalım. lakersta oynayanların hepsi tek basına yapabildikleriyle isim yapmıs adamlar. rondo'da cok cok iyi gerçekten bu sezon ama max şampiyonlupa oynayan takımın 2. adamı olabilir. hatta belki 3. kobe olmasa lakers gocer. digerleri icinde gasol dısında tek basına is yapabilecek adam yok, gasol da en iyi 2 uzundan biri iste. ama ben de glen ve perkins'in bold olmaması gerektigine katılıyorum. kadro kalitesi olarak boston baya ustun bence ama tek basına kobe boston'un tum kadrosundan daha ustun. ayrıyetten phil jackson faktoru var tabi ki. o yuzden boston dunya karması olsa yine de lakers'a karsı kolay kazanamaz.
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 gasol bariz fark yarattı, topu elinde tutamayan garnett istemezük sdf..kendine gel kg rasheed'in gasol'e yaptığı blok süperdi bu arada, beceremeyen yapmasın dream shake bilae
Hotdog Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 4-2 lakers,net.kobe acımasızca oynuyor
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 DoruK said: derek fisherın ölüsü yeter Anlamayanlar yazmasın bölüme kardeşim
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Derek Fisher'in savunulacak tek tarafı yaşlılığına hürmeten hala oynamasıdır. Evde torun bakması lazım artık.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Beyler tartışmayın, Boston takım olarak Lakers'tan 1 gömlek üstün, fakat Kobe basketbolu bırakana kadar üzecek her daim.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 2 sene öncesini ne çabuk unuttunuz ya? YARGININ ÇEKİCİNİ DAHA NE KADAR VURMAK GEREKİYOR!
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 kobe takım olarak daha ustun boston'dan.
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Kobe isterse 90 sayı atsın her maç, bu seri en az 6. maça kadar uzar. Boston'ın dedeleri çekici vurur 4-2 ile.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ya Detroit ne ezmişti Lakers'ın über kadrosunu 4-1 of aklıma geldi.
khala Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Detroit aşkın bitmek bilmiyor kanka..
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Chauncey Billups - Rasheed Wallace - Richard Hamilton - Ben Wallace - Tayshaun Prince 5lisi aynı takımda oynasa yine yenerler lakersi şimdi :p http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Pistons_starting_5.jpg/800px-Pistons_starting_5.jpg
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Big Shot ın tr temsilcisi khala sevemedi detroit i bu kadar, ayıp artık bırak.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Rikkie said: Chauncey Billups - Rasheed Wallace - Richard Hamilton - Ben Wallace - Tayshaun Prince 5lisi aynı takımda oynasa yine yenerler lakersi şimdi :p http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/33/Pistons_starting_5.jpg/800px-Pistons_starting_5.jpg Hay post'unu öpeyim
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 dreagloth said: DoruK said: derek fisherın ölüsü yeter Anlamayanlar yazmasın bölüme kardeşim ölüsü oynuyor zaten detroitin o kadro efsaneydi yav gelene geçene tokat
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 DoruK said: derek fisherın ölüsü yeter en son nadal federer macını beşiktaş fener ile örnekliyodun sen. basketten de anlamıyormusun gfhkgfh.
Pha Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Holy said: Kobe isterse 90 sayı atsın her maç, bu seri en az 6. maça kadar uzar. Boston'ın dedeleri çekici vurur 4-2 ile. yanlız 2. maçı da alırsa staples da Lakers, daha tarihinde 2-0 dan seri vermediğini hatırlatiyim.
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ben baya inanıyorum Kobe ve Lakers'a bu sezon. Normalde hiç sevmem Lakers'ı da Kobe'yi de, ama sanırım Pierce antipatim Rondo sevgimi bastırmış durumda.
Öne çıkan mesajlar